• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bana bu örneklere bakıp saç rengi önerir misiniz kızlar?

tweety1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
244
0
46
Tekirdağ
Kızlar ben sarı saçlarımı gittim koyu kahveye boyadım, yıllarcada devam ettım kahve yakın tonlarla, diplerim bile küllü kumral gibi çıkıyo koyu sarı gibi.

Derdim dibimdeki renge uzak olmayan güzel sade doğal bir renk yakalamak, o rengi korumak. Bana yardımlarınızı rica edıyorum:

Bu geçen sene ki saçlarım;

$Eski.jpg

Bunlarda yeni geçen haftadan olan hali;

$Yeni.jpg

Dibiyle uçlarındaki fark bellı oluyo ciddi anlamda,

Bana kumral açık kahve tonlarında ne önerır sınız, tenım beyaz gözlerimde mavi biraz iri olduğundan koyu yapınca çok daha iri duruyo istemıyorum, ama sarı açık karamel gibi açık renkleri de istemıyorum hem saçım çabuk uzuyo hem de çok yağlı oldugundan çabuk yıkıyorum ve çabuk akıyo.

Bana sevdiğiniz kumral açık kahvelerin marka ve numaralarını mumkunse görsellerini atsanız çok sevınırım kızlar.

sağolun şimdiden vakıt ayrıdıgınız için :)

canım ikinci fotodaki saç rengini öğrenebilir miyim ben de bu rengi düşünüyordum ama ismini bilmiyorum

canım ikinci fotodaki saç rengini öğrenebilir miyim ben de bu rengi düşünüyordum ama ismini bilmiyorum

Canım o saçımda gördüğün gibi diplerim çıkmış yanı belki 5 ay geçmiştir üstünden, kuaforum çikolata kahvenın içine bakır kattı öyle boyadı, başta çok koyuydu sonra bu hale geldi, hatta şuan daha da açık, bende doğal, dibimden çıktıgında bellı etmeyecek bır renk arıyorum sımdı.

Teşekkürler canım, kumral a bakır bir renk karıştırsam nasıl olur acaba, ya da çikolata kahveye bakır bır ton, deneyen var mı?
ben kumraldan sora kumral dore kullandım üstüne yoğun bakır çok güzel oldu daha canlı duruyor aslında bende karıştırmayı düşündüm önce ama ilk olarak boyadım sanırım bundan sonra dipleri öyle yapıcam çünkü çok turuncu yapıyor sarı yada boyasız saçı benimki daha doğal bakır kahve karamelimsi oldu ben çok memnunum :16:
$B_25472656.jpg $16042012878c.jpg

ben kumraldan sora kumral dore kullandım üstüne yoğun bakır çok güzel oldu daha canlı duruyor aslında bende karıştırmayı düşündüm önce ama ilk olarak boyadım sanırım bundan sonra dipleri öyle yapıcam çünkü çok turuncu yapıyor sarı yada boyasız saçı benimki daha doğal bakır kahve karamelimsi oldu ben çok memnunum :16:
Eki Görüntüle 396059 Eki Görüntüle 396060

Ben 2 3 senekı rengımı istiyorum aslında, surdakı tona benzıyo :

Eki Görüntüle 396148

Bu hangi markanın hangi rengi peki bılıyomusun canım?

Ben 2 3 senekı rengımı istiyorum aslında, surdakı tona benzıyo :

Eki Görüntüle 396148

Bu hangi markanın hangi rengi peki bılıyomusun canım?

benimde istediğim buydu zaten sanırım oda kumral bakır karışık kullanıyor böyle tek renk yok sizde kumral bakırlarla karıştırarak yapabilirsiniz benim şimdiki saçım benziyor yalnız resimlerde çok farklı gördünüz ışığa göre renk değişiyor sanırım onunda öyle bazı resimlerde değişiyor ama kumral bakırla kesin olur bence artık tonunu siz kendi isteğinize göre ayarlayın yada başka bilen varsa bilmiyorum bende baya araştırdım herkes bişey yazmış farklı farklı

benimde istediğim buydu zaten sanırım oda kumral bakır karışık kullanıyor böyle tek renk yok sizde kumral bakırlarla karıştırarak yapabilirsiniz benim şimdiki saçım benziyor yalnız resimlerde çok farklı gördünüz ışığa göre renk değişiyor sanırım onunda öyle bazı resimlerde değişiyor ama kumral bakırla kesin olur bence artık tonunu siz kendi isteğinize göre ayarlayın yada başka bilen varsa bilmiyorum bende baya araştırdım herkes bişey yazmış farklı farklı

Sağol canım ya cevapların için,

Pekı saçlarını boyamada deneyımı olan bırı olarak bana ne önerırsın bu konuyla ilgili:

Saçlarım iki renk oldu dipten kullu açık kumrala yakın bır renk çıkıyor uçları sarıya bakan bır karamel gibi güneşte özellıkle çok kötü duruyo,

Saçlarım şuan böyle :

$sdf_278551.JPG

Açık kumral, kullu kumral, karamel, bal köpüğü bir sürü renk oneren oldu ama görsellerini numaralarını atar mısın bana ? Yda ne onerırsın?

benim albüme baksan hem boyalar var hemde boyanmış saçlarım hepsini denedim bir tek karamel denemedim oda elimde duruyor belki onuda denerim valla saçım iki renk diyorsun uç renklermi yoksa dipteki rengimi beyeniyorsun ona göre karar versen belki bir boya öneririm yada hiç birini beyenmiyorsan resimdeki gibi olsun dersen hani eski saçlarım dediğin sanırım önce hepsini kumral loreal 7 ile boyayıp tek renk elde edince de benim yaptığım gibi sonra 2. yada 3. boyamayı yoğun bakıır palette 7.77 ile yapabilirsin sonrada dip boyanı karıştırarak ilerde yapabilirsin ben memnunum bakır kumraldan hepsi albümde resimli karar senin hepside güzel olur zevkine göre artık :16:

Back