• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bu hisleri yasattigi icin....

S&S

Du nervst-geh sterben! :D
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
3.432
2
116
İçel Mersin
Bana bu güzel sözleri yazdirdigi icin biricik askima cok tsk etmek istiyorum.. Su son yillarda bana her konuda destek oldugu icin..
beni hic bir zaman yanliz birakmadigi icin.. bazen tartissak da yinede dönüp dolasip birbirimize asik oldugumuz icin ona cok ama cok tsk ediyorum.. :asigim: özellikle su son aylarda benim yüzümden yeni bir dil ögrenmeye katlandigi icin ayrica tsk ediyorum.. :çok üzgünüm: bebegim iyiki varsin...iyiki hayatima girmissin.. ve iyiki bana ask denen su olayi yasatmissin.. :nazar: biliyorum cok zor oldu senelerce beklemek ama nihayet kavusuyoruz sevgilim.. Günler azaliyor..safak düsüyor..ve yüce ALLAHin izniyle bizde diger sevgililer gibi ayni memleketin havasini icimize cekecegiz.... :nazar:

Cok özledim seni askim.. :çok üzgünüm: Ve seni Cok seviyorum..beni bazen cok gicik etsende.. :dilcikar:
Senin gicikligin olmasa her sabah uyanmak bu kadar tatli olmazdi.. :asigim:

Iyiki varsin askim Sana COK TESEKKÜR ediyorum....

:asigim:

resmlr1325nebm8.jpg

animasyonzw0.gif

ne güzel bişeyyy bunlar yaaa
cidden sevgilinize tebrikler

cok tsk ederim.. :asigim: evet bende onu tebrik ediyorum cünkü bunu hak ediyor..5 yil dile kolay.. ve yuvamiz icin yeni bir dile atanmak ne demek....allah yardimcisi olsun sinavinda zihin acikligi versin yüce rabbim!

Ne guzel degilmi insanin boyle guzel seyler yazabilecezgi birilerinin olmasi.Ben ikinizide tebrik ederim hem sevdiginiz hemde sevildiginiz için mutlulugunuz daim olsun insallah:asigim:

Ne guzel degilmi insanin boyle guzel seyler yazabilecezgi birilerinin olmasi.Ben ikinizide tebrik ederim hem sevdiginiz hemde sevildiginiz için mutlulugunuz daim olsun insallah:asigim:

cok tsk ederim canim benim...insallah darisi tüm yanliz yüreklerin basina..
5 sene oldu.. 5 senedir bu hisler icindeyim ve 5 senedir kelebekler durmak bilmiyor karnimda :asigim:

ay ne güzel imrendim size mutluluğunuz daim olsun rabbim ayırmasın birbirinizden çok hoşuma gidiyor böle seven insanlar görünce ben hiç yaşayamadım böle yaşadıysamda çok kısa oldu mutluluğum allah bozmasın

Allahım daim etsin...hislerinizin ve mutluluğunuzun bir ömür boyu sürmesi dileği ile....

ne güzel yaa cok sevindim arkadasim allah mutlu etsin bir ömür boyu böyle güzel duygular hic biseye degisilmez

hehe evet haklisin güzelim hicbirseye degisilmez..degismekte istemem zaten :asigim:
aldigin nefesin bir anlami olmasi cok güzel.. cok seviyorum cokkk :asigim:

Canım Allah mutluluğunuzu daim etsin.ne güzel şeyler yazmışsın öle çok duygulandım senağlama .Allahım nazarlardan saklasın :nazar:. bir ömür boyu mutlulular... Şeniz

Canım Allah mutluluğunuzu daim etsin.ne güzel şeyler yazmışsın öle çok duygulandım senağlama .Allahım nazarlardan saklasın :nazar:. bir ömür boyu mutlulular... Şeniz

oy kiyamam :teselli:
aslinda yazabilecegim okadar cok sey vardiki ama millet okumaktan biter diye kisa kestim :icecream:
onu kelimelerle anlatmak imkansiz.. elimden geldigince sözlere dökmeye calistim..basaramadim o belli birsey..onun degerini ancak atan kalbim anlatabilir..aldigim verdigim nefesler ve onun icin yanan su yüregim anlatir :asigim:
Herseyim o benim herseyim.. :asigim:

Bebegim Seni COK Seviyorum.. Artik Nisanlim degil ESIM oldun..
Iyiki Varsin iyiki BENIMsin

Silacim allah mutluluğunu daim etsin.ömrün boyunca yüzlerce kelebek uçuşsun karninda. Himm o kelebeklerin arasina bir de bebiş saklasin yakin zamanda. öpüyorum canim. Eşini de seni de tebrik ederim.

Back