Bana bişeyler olmaya başladı

kedimgilbert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
72
0
36
İstanbul
aslında herşey 2009 yılında 3 yıl önce oldu bir cinsel taciz davam var ve o kişiyle dava hala sürüyor açıkça yazmak istemiyorum bu olaydan sonra travma yaşadım mahkemem 12 celseye geldi 2 kezde davayı uzatıyor diye hakimi yargıtaya şikayet ettım şahıs delil kapatmasın diye 8,5 ay hapis yattı ve şu an açıktan yargılanıyor ilk raporum cerrahpaşadandı ve bozuk çıktı teşhis TRAVMA SONRASI STRES BOZUKLUĞU çıktı hakim 2. rapor içim yenibosnaya yönlendirdi oda bozuk çıktı ama travma sonrasımı öncesimi belli değil denmiş hakim 3. raporu istedi yıne yenibosnadan adli tıpta muayene olucam dosyamı alıp yakın zamanda mahkemeye ilk davada zanlının babası amcası geldi 2-3 de erkek arkadaşı sanki ben ona bişey yapmışım gibi amcası dayısı gibi duran adam yanımızdan geçerken başkasına edermiş gibi küfür etmişti diğer mahkemelereyse 2 arkadaşıyla geliyor ve arkadaşları bana bakıp gülüyor dava başlamadan yani çevreside onun gibi kişiler bu kişinin ayrıca mekan basmaktan yağmada gözcülüktende sabıkasıda çıktı ne ailesi nede cevresi ne yaptın demedi ona böyle bir ailesi var sanırım gelipte kızım affet demediler bile nede ona kızdılar artık 3 mahkemeyede gelmiyor bu mahkemede ne kendi nede avukatı mahkemeye gelmediler biz geldik sadece ve hakkında yurtdışı çıkış yasağı koydurduk
sizden bana yardımcı olmanızı ve moral vermenizi istiyorum 6 aya yakındır bende sol kolumda uyuşma yanma ve kalbimde ağrı başladı boynum geriliyor hem sağı hem solu bazen çarpıntı başlıyor nefes alsammı diye düşünüyorum dün boyum mr ı çektirecektim mr makinesine giremedim eskiden böyle deildim çok rahattım o filmide çektiremedim çarpıntım çıktı vazgeçtim dedim 2 yıl önce olay mideme vurmuştu ama sadece midem ağrıyordu o geçti şimdide bu çıktı kolumda uyuşma tek bacağımda istem dışı kasılma ayak parmaklarımda başladı yarın hastaneye randevu aldım pskologa gitmem lazım acilen travma yaşıyan kişilerde panik atak olurmuş netten baktım sizce ne yapmalıyım kendime solgar sarı kantaron hapı aldım geçen ay anca bugun başladım sanki iyi geldi gibi
o hapise girsede ben ne olucam buhastalığım nasıl geçicek bende iz kalırmı arkadaşlar 3 yıldır çok mücadele verdim işin parasında değilim tazminat davası açmadım tek istediğim onun hapise girmesi veya ilahi adalet bu yıl tatile çıkmadım geçen yıl evden dışarı çıkamıyordum korkuyordum yolda bir yerde oturup kalıyordum apartmanlarda bazen onlar geçti kendim yendim onuda ama şu anki kolum ve boynumda gerilme ağlama nöbetleri çarpıntım nasıl geçicek destek almam şart dimi bunları adli tıptada tek tek anlatıcam doktorlara tekrar muayene için mahkemece gödenrilicem dosyamla bana akıl verin lütfen bu durumum nasıl geçer sizce hap almam şartmı pskolojık destek dağ havası falan alsam iyi gelirmi HERŞEYIN DÜZELİCEĞİNİ DİLİYORUM DAHA ÇOK ALLAHA YAKINLAŞIYORUM BU DAHA İYİ GELİYOR DAHA ÇOK DUAYA BAŞLADIM UMARIM HERŞEY DÜZELİR BENDE KENDİME YENİ BİR HAYAT KURARIM ARTIK EN HAYIRLISIYLA

Son düzenleme:
öncelikle başına gelenlere çok üzüldüm
stresli bir süreç, psikolojik olarak etkilenmen gayet normal
yaşadığın sıkıntılara gelince aşırı stres kaynaklı fiziksel rahatsızlıklar yaşıyor olabilirsin veya tamamen psikolojik de olabilir
bence sen rahatsız olduğun konuyla ilgili bir doktora görün eğer hiç bir şey çıkmazsa psikiyatriste git
ki zaten şu süreçte fiziksel bir rahatsızlığın olmasa bile psikolojik yardım alman gerekli, bu kendini çok daha iyi hissettirecektir
erteleme derim...

Son düzenleme:
çok yüklenme yaptım kendime ve bu zamanda doktor yıne gelin demesine ragmen gidipte ilaç yazın demedimde hepsi doğal olarak sanırım birikti ve patladı kendimi değersiz hissediyorum kimse sevmicek gibi geliyor yarın sabah doktora gidicem randevu aldım umarım hapla tedavim olur geçen ay biraz plates yapmıştım rahattım bu arada spora ve iyi hissetmek için solaryuma gitmeyı düşündüm gitsemmi acaba solaryum içimi ısıtır rahatlarım

Son düzenleme:
doktor bana pskolojık test mutlaka yapıcaz dedi günde 20 aralık verildi ayrı odadan geri dönüp ilaç ne zaman yazıcaksınız dedim yazamam sana zarar veririm dedi yani tam sonuç çıkmadan ilaç yazmak değişik etki yaparmış o kişiye test çözücem 3 saatlikmiş sonra ona göre teşhis koyup bana hap verilicek bana daha önce neden gelmedin dedi olayı tamamen anlattım adama gel tedavine başlıyalım dedi hasekiye gidiyorum doktorda iyi biri gibi tam anlamadan ilaç yazmadı istese yazardı teste bakıcakmış

Tacize uğramışsın birde mahkemelere gidip geliyorsun İnsanların tavır ve davranışlarıda sinirlerini yıpratmış biraz bence kafanı dinle uzaklas bi psiko terapi almanda fayda var Sen üzülmee sakın o şereften yoksun adalete hesap verecektir Allah yar ve yardımcın olsun

Son düzenleme:
bana ne yaptığını açıkça yazmak istemiyorum ama okuyanlar anlamıştır durum ortada belgelerde var kaç yıl geçti avukatım iyi anlayıp ceza vericekki yanlış karar vermesin ondan uzatıyor davayı diyor hakimi, 2 kezde yargıtaya şikayet ettim ne olur beni kızı gibi görsün aynı şey kızına olsa ne yapar dedim ve inanın hakim şu an bana karşı daha ılımlı acilen bu raporu isteyelim dedi şahıs 4 mahkemedir gelmiyor bu davadada avukatıda gelmedi biz geldik avukatımla suçunu biliyor kaçıyor benle yuz yuze gelmek istemiyor bence ondan gelmiyor ne olursa olsun adalet tekerrür edicek istediği kadar kaçsın buna hep inanıyorum sonuna kadarda onun ceza alıcağına inanıcam birikimlerden dolayı daha agresifim bunu görende eskidende böylemiydın diyor sanki hep böyleymışım gibi soruyor pskologlar aslında düşünse travma geçiren birininin böyle olması normal dese bu sefer ağlıycam pek konuşmıycam konuşunca doktor pek dinlemiyor bu konuşuyor etkilenmemiş diyorlar belkide bunu yapan şahıs bana dönmek hakkını helal et affet ne olur demek yerıne değişik hesaplardan faceboktan ekleme talebi gönderip tuzağa düşürmeye çalışıyor özür pişmanlık duymuyor facedeki benim hayran olduğum yabancı film oyuncuları bulmuş(john deeppaul walker gibi mahkemede yabancı erkek hayranı biri dedi yani basit biri yollu demek istediler kendini kurtarmak için bunu bile dedi hem darp hemde diğer raporum varken benim için o... dedi onu Allahın bile affedeceğini sanmıyorum çok kez meleklerle iletişim kurdum ona doğruyu anlatması için şans verdim onun meleğiyle konuştum ama olmadı hiç pişmanlık duymadı meleklerin bana yıne yardımcı olucağını biliyorum bu konuyla ilgileniyorum ve birkaç mucize yaşadım bana yardım ettiler inanın artık hem benim hemde bütünün hayrı için bu vijdansızın cezasını tez elden alması lazım benim için dua edin adli tıp hayırlı geçsin bu mahkemenin sonu benim için ışık olsun diliyorum sevgi ve ışıklayım

Son düzenleme:
Ne diyeyim canım haklısın yerden göğe kadar dilerim bu dünyadada öteki dünyadada bedelini ödesin yapdıklarının kat ve be kat.Panik atağa benzettim anlattığın belirtileride ama psikolojik yardım alman çok iyi olmş doktor duruma göre tedavi uygulayacakdır sabırlı ol.

avukatım aradı mahkemeden dosyamla tekrar adli tıpa pskologa heyete gönderilicem kimseye yaşatılmaması için yapılan her pisliğin cezası alınmalıki temiz bir toplumda yaşıyalım bayan olarak Allah hepimizi bu tarz hastalardan korusun umarım çok iyi sonuçlar çıkıcak hak yerini bulucak ya sabır çekiyorum sonuç iyi olucak

Son düzenleme:
canım dualarım seninle inşallah o adi bir an önce alır cezasını. düşünüyorum da bazi insanlar bu dünyaya gerçekten çok fazla.

"Beni oldurmeyen sey guclendirir."

Sana sadece bunu soyleyip bunu dusunmeni istiyorum. Hayatta ne kadar aci cekersen o kadar yuce olursun. Senin o aciyla nasil ugrastigin onemli. Sen en iyisi, en degerlisi en mukemmeli ol ve kazanan sen ol. Kazanmak icin tek yapman gereken sana bu aciyi cektiren insani sevmek. Onu sev, birak, kendine birsey kattigi icin sev en azindan.

Ve gulumse, devam et. ne kadar puruz cikarsa ciksin yoluna sen bile bile bas ve erdemce yurumeye devam et.

Cookgecmisolsun arkadasim

Kolaydegil atlattiklarin kendine zaman vermelisin

Tabiki beynin ve bedenin aciycak

Ama hepsigececek

Rabbim sana sbirversin ödülün koccaman olucakinsallah

Desdek al tabikiama en buyuk dr sensin

Senisenden iyikimse bilemez

Yasam sana guzellikler getirecek inandir buna kendini

Ve herseygececek unutacaksin inan ve bekle...

yazdiklarinizi okudum empati kurmak tabiki mumkun degil lakin;

hani bir insana kotu bir habber verirsinde hic tepki vermez ama bu durum yani tepkisizlik en kotu durumdur cunku kisi icindeki durumu disari cikaramamistir ve bu sebepten akibeti belli degildir

karsindaki kisi de bu durumda akibetinden habersiz hem icinde bulundugumuz dunyada hem ahirette..

sen bu yuzden acimalisin ona, inan ki cok cok daha kotu durumda ki hala farkinda bile degil bu derece aciz..

karsindaki kisi icin bu durumu boyle kabul et ve koy onu kenara orda dursun bekleesin zamanini..

konusma, dusunme onu orada birak..

mahkemene git tabiki ama bu durumu hakkimi alicam diye dusunme inan ki senin hakkin zaten yerde kalmiyacak

mahkemeye gitmek senin gitmen gereken bir yer yapman gereken bir is gibi dusun

mahkeme salonunda sanki kendini yukaridan izliyor gibi dusun (yukaridan kendini izleme konusunda cok deneyimliyimdir aklindan sadece bir sey geciyyor ILGINC..)

simdi birileri dicek ki ilginc olan ne; yukaridan bakinca anlarsiniz

ve inan kesinlikle ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…