BANA BİRŞEYLER SÖYLEYİN (HCG )

Kan testi icin regli gununuzu bekleyin varsa cikar. 7 gun varsa regliye cikmaz kanda suan

Bende erkenden acele edip kan testi verdim 2 kere bat bugün ama adet olmadım henüz biraz bulantı var ve çalıştığım için kot giymek zorundayım kotlarım acayip şekilde belimi ve karnımı sıkıyor ağzımda değişik bir tat var ne yersem ne içersem gitmiyor baş dönmesi başladı bugün saniyelik ama kan testini vereli 3 4 gün oldu negatifti sonradan pozitife döner mi bilemiyorum 3 4 gün daha gelmesini bekleyeceğim.

Hadi ya , ay bu da öyle bir şey ki sadece beklemek gerekiyor en zoru

Doktorum inofolic verdi çok fazla yararı oluyormuş bir deneyin bence. Günde 2 kez yumurtayı olgunlaşmış ve sağlıklı hale getiriyormuş. Pcoslu bir arkadaşım kullanmış 1 ayda hamile haberini almış.

Bir şey ekleyeceğim şuan anlık , kahverengimsi böyle açık renkte bişeyler gelmiş ???
Canım ordanda kesin bir sonuç çıkmıyor malesef. Belki regl olcksindir önden kahve akıntı geliyordur. Yada yerleşme kanamsidir ki onun için çok erken. Bnde böyle belirtilere çok kafa yordum. Ama adet tarihi geçince test yap canım.obur türlü insan stres oluyor

Evet malesef ki stresi bütün gün yaşıyorum ama aklımdan atmaya çalışıyorum teşekkür ederim sizlere kuşlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…