Çocuk Hastalıkları Bana biri yardım edebilir mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

havali-

Ömür sanıldığı kadar uzun değil...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
1.026
5.981
73
30
Kendinin prensesi😉
Arkadaşlar bu sabah bebeğimin yeni çıkan azı dişlerinin orda et benine benzer bir şey oluşmuş.
Bilen varsa ya da başına gelen lütfen bir şey desin.
Dün bir şeyi yoktu takip ediyorum .
Bugün böyle bir şey fotoğraf da aticam.
Aranızda diş doktoru var mı ya da doktoruna bu fotoğrafı gönderecek olan?

Ben doktoruma ulaşamadım korkumdan gidemiyorum da korana bulaşır diye.
Çocuğun keyfi yerinde .ateş de yok ama endiselendim yine de .

Lütfen birisi yardımcı olsun.

Eklentiler

• 20201103_123932.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 108
Benim oğlumun da azıları çıkarken benzer şeyler oldu. Hatta önce böyle oldu, sonra epey morardı o oluşan et gibi şeyler, kan topladı vs.
cocuk rahatsızsa getir bakalım demişti diş hekimi arkadaşım. Değildi, bekledik dişler çıkarken geçti kendiliğinden.

Basigiklik kaynakli aft ,agiz yarasi ,disler cikarken olur geciyor zamanla eczaneye yada aile hekiminize soyleyin dut surubu gibi bisi var aciyorsa alip surebilirsiniz

Dün dişini fırçaladi alıştırmaya çalışıyorum her zaman olmasa da bazen fircaliyor acaba orayi tahriş mi etti dedim ilk. Sonra baktım farklı görününce yazmak istedim buraya. Yakında doktor randevumuz var mecburen gidecez o zamana kadar insallah ya geçer ya da sorun artmaz doktorumuza da gösteririz.

Huzursuzluk ateş ağrı vs yoksa korkmayın. Diş çıkarma döneminde oluyor böyle şeyler zamanla geçecektir. Arkadaşların dediği gibi kan toplayıp morarıp sonra da sönebilir biz de yaşadık. Alerjisi yoksa dut, karadut pekmezi vs verebilirsiniz bi kaşık her gun agız içi aft yara ve enfeksiyona iyi geliyor.

durum hakkimda bilgim yok ama arkadaslar normal demisler
tahin yağida surebilirsiniz iyi gelir ağız ici yarasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…