Bana bir yol gösterin..

Kimse üzülmesin diye susmuş. Yaşamak istediği hayatı yaşayamamış.vefasız babaya üvey anneye haddini bildirememiş.hep içine atmış.

Aynen öyle katılıyorum yorumunuza
Ezik büyümüş yazık üvey anneyle büyümek zordur yaşayan çeken bilir
Yukarıda bir üye de yazmış siz elinizdekiyle kurun hayatınızı birbirinize destek olun
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah:)

Merhamet duygundan dolayı onunla birliktesin.aşık değilsin.ikisi çok farklı şeyler

Siz tam olarak ne istiyorsunuz ??

Kalbe bakarım diyorsunuz ama kalp harici herşey sizin için önemli
Kötü ailesi için evlenmeyi düşündüğüm insandan ayrılmayı düşünmekte hata mı ediyorum bunu soruyorum. Diğer konulardaki gibi evleneceğim insandan 10 burma istemiyorum ki sizin yorumunuz öyle bi konuya cevap gibi olmuş
Gerçekten sevsen değiştirmeye çalışmazsın ya da onu zaten üzen insanları gormemek için ondan ayrılmayı düşünmezsin. Ben yazdıklarından böyle anladım.
En başta karakterlerimiz zıt dedim diye kendi istedi hareketlerine dikkat etmeyi falan. Zorla olan birşey yok ki ortada..
Kimse üzülmesin diye susmuş. Yaşamak istediği hayatı yaşayamamış.vefasız babaya üvey anneye haddini bildirememiş.hep içine atmış.
Maleseff.. hep şanssızlıklar yaşamış..
24-26
kurumsal firmalarda çalışıyoruz
hayatımdaki tüm kötü insanları defettim o yüzden bir daha uğraşacak halim yok tüm korkum bundan..
Tam sonuna kadar okudum ,
Ki o cümleyi gördüm.
Belki karşıma daha karizmatik biri çıkar ne demek ya ? :)

onu laf olsun diye yazdım yahu
derdim başkası olsa ne diye açayım buraya konu
herkes de son cümleye takıldı hakkaten

kalbinin sesini dinle... birlikte mutluyum diyorsan başkaları için üzme onuda kendinide .

Son cümleyi değişmeni veya silmeni tavsiye ederim yoksa daha çok tepki alacaksın .

Şuan sana kendi eşimin hayatını okudum desem yalan olmaz bende çok düşündüm ailevi meselelerden dolayı ayrılmayı ama sana su kadar diyim o kadar şükür ediyorum ki evlendiğime iyikide evlenmişim diyorum senden başka kimsesi olmadığı için emin ol seni üzmemek için elinden geleni yapıcak hep gözünün içine bakicak evlendikten sonra ailesiyle görüşmeyi kesersin olur biter ailesiyle bayramdan bayrama görüsuyoruz onun dışında görüşmüyoruz

Bence bırakma sende çalışırsın bi düzen kurarsınız bu zamanda güvenilir seven birini bulmak çok zor gerçekten. Huzura aç birisi anladığım kadarıyla ona huzur verdiğin sürece seni hep sever üzmez. Ailen de ailesi olur geçinir gidersiniz. Hem o kadar emek vermişsiniz karşılıklı . Üçüncü şahıslar yüzünden yazık etmeyin.

Eski sevgilimin dediğin gibi bi hayatı vardı tek fark üvey annesi yoktu ona kimsedeen hiç görmediği değeri verdim tarzını değiştirdim hareketlerini herşeyini ama bunları onu beğenmediğim için değil birlikte büyüdüğümüz için zaman içinnde yaptım her derdine derman oldum kısacası adam ettim nişanlandıktan sonra başkasına gitti . Kısacası acıma diyorum sadece. Derdine ortak ol ama üvey anneymiş şuymuş buymuş mesafeni koy

Daha karizma, daha kariyerli birini bulurum diyene kadar bişey yazacaktım kafamda da bilemedim yani şimdi... Sevgi şartlı değildir. Kaldı ki herşeyin olsa, kollarında bileziklerle evlensen de huzur olmadıktan sonra neye yarar. Bekarlığıma göre maddi bakımdan biraz daha düşük yaşıyorum ama evimde çok huzurluyum, eşimle mutluyum. Bunlar bana yetiyor, paranın alamayacağı şeyleri farkedebilmek mühimdir, siz bence sevginizi sorgulayın

Evet karşına durumu daha iyi karizmatik biri çıkar sen bunu bırak sonraki kutuyu açtır ya da bu kutuya razı ol mu diyelim anlamadım valla. Belki daha karizmatiği çıkar öylesine söylenecek bir söz değil; duş görünüşü tarzı içinize sinmiyor demek ki hiç yoktan iyi diye devam ediyorsunuz sevgilinizle. Böyle evlenilmez size de ona da yazık

Ya bence ayrılma hayatu boyunca tüm bel bağladığı şeyler elinden kayıp gitmiş birde sen gitme varsın az kazansın varsın herşeyi tek yapın yavaş yavaş madden toparlarsın kalbi temiz huyu iyi ise ki anladığım kadarıyla öyle devam et mümkün mertebe destek ol Allah adamcağızın kalbine göre versin çok üzüldüm

Ben sizi anladım. Bence sevgilinizin ayrı eve çıkması gerekiyor. Çünkü sürekli bastırılmış ve birey olamamış. Bunu da sizin zorunuzla değil kendi basarmali. Para biriktirmekten daha acil birey olmasi. Hem bakalim psikolojik özgürlüğünü kazaninca ayni kişi olarak kalacak mi. Ben ayri ev diyorum.

aslinda ayrilmak istiyosun cunku sevmiyosun. yorum yazan arkadaslarin soylemek istedigi sey bu. cunku basta soylediklerin gereksiz sadece uvey annenin tutumundan bahsetmiyosun onunda kotu taraflarini soyluyosun. satir arasinda sadece annesi degil bunlarda var diyosun
bi taraftanda onun gibisini bulamayacsgini biliyosun.
evet bulamazsin emin ol. ama o kendini daha cok sevecek birini bulabilir. helal olsun cok iyi bi insan bence.
sen mutsuz olursun onunla cunku isteklerini karsilayamaz adama bi de sen psikolojik baski yaparsin diye dusunuyorum. su yazdiklarini gorse ne der ya da keske gorse

Bence sizi seven saygı duyan adamı bulmuşken, diğer konulara takılmayın. Üvey anne aile düğün aşamasında sorun olacak gibi. Evlendikten sonra muhatap olamazsınız gerekirse. Bu arada Aşık değilsiniz sanırım.

Yoo sevgi konusunda sıkıntım yok hiç
Umarım bizim de böyle olur. Mutluluklar dilerim:)
Teşekkür ederim.yorumunuz.için:)
Kötü.olmuş.yaa. bazı insanlar çok nankör.
Bulurum diye birşey demedim ben. Sevgimi sorgulamakla ilgisi yok. ben zaten bilezik peşinde değilim sadece ailesi düğün için destek olmazsa zorlanırız onu dedim.
Tamamen yanlış anlamışsınız meseleyi.
Çok teşekkür ederim güzel destekleyici mesajınız için:)
Sevmesem neden konu açayım yapmayın lütfen.
merak.etmeyin.buraya yazdıklarımın hepsini ona da söyledim hi kızmaı bile haklısın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…