- 11 Aralık 2016
- 2.271
- 2.523
Selam kızlar benim, 4 aydır güzel giden bir ilişkim var. Çocukla onceden arkadaştık. Sonradan baktık ki iş buralara gelmiş neyse :). Sorun şu ki onun ailesi bize göre cok tutucu. Yani biraz fazla tutucular. bizim aile de tam tersidir. Bende bunu anneme anlattım. Hani bilsin en azından bu zamana kadar saklamam bile içime oturdu. Bunu söyledikten sonra ben her güne yeni bir olayla karşı karşıya kalıyorum. Her gun annem yok çocuga diyeceksin ki ben evlilik düşünmüyorum. Zaten bu ilişkinin bir sonu yok sende biliyorsundur. Onların ailesine giripte nasıl alışacaksın..vs. gibi seyler söylüyo. her gün ağlıyorum. Sevgilime söyleyemiyorum. Ama onu da çok seviyorum. Ya bu 4 aylık süre boyunca 1 kere doğru duürüst kavga etmiş insanlar değiliz. Resmen benim ikizim yaa ruh eşim. Durum böyleyken annemin bana bunları demesi beni kahrediyor. Daha ilişkiniz çok yeni filan demeyin. Yani ben sevgilimle beraber gelecek hayali kuramıyorum bile bana bu laflardan sonra yasakmış gibi geliyor. Ne yapmam gerekiyor?