renk çook koyu gibi duruyor kutuda ama 20 dk yada 30 dk bekletmen farketmiyoki 5 dk da alıyo o rengini.fişin duruyorsa büyüleyici kahveye degiştirmeni tavsiye edrim bence....
bende boyamayı düşünüyorum ama bögürtlen siyahına oda çok güzel renk
niyet etmişin artık boya.evde artık yarım boya flan varmı varsa içine karıştır güzel renkler cıkıoru ben annemi boyarken öyle yapardım :)
ozaman ne renk alayımda saçım sıyaha dönmesın lorealden düşünüyorum dığer boyaların saçımı kuruttuğunu düşünyorum
cnm benım saçım sarı zaten o kapatmaz şunları düşündüm Eki Görüntüle 667946 Eki Görüntüle 667947
saçımı boyadım rahatladım
kaç gundur hangı boyayı alsam dıye delioldum elimdeki kaldı tabı kenarda
gittim loreal 6 aldım koyu kumraldı sanırım çok hoş bı renk oldu sarılarımı kapattı 30 dk beklettım kararmadı hiç tam rengını tuttu şimdide derdım akmaması çünkü bıdaha boyamak ıstemıyorum üstüste boyayıncada kararıyor saç
saçımı röfle yapııcam dıye acayıp bı bakır yaptı kuoaför 3 aydır bekledım yanmasın dıye bu rengı kapatmak için ve bugun lorealın köpük boyası ışıltılı kahveyı aldım boyamadan bı bakım dedım neler söylemişler hakkında ilk defa köpük boya ullanıyorum herkes çok koyu yaptığını yazmış benım kaşlarımda oldukça koyu renk ama yınede siyah olmasını istemıyorum size sormak istediğim 20 dkabekletsem boyayı saçımda sıyaha dönmeden yıkasam tutarmı acaba normalde 40 dk yazıyor boyamda bu Eki Görüntüle 666964
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?