Saç Rengi ve Saç Boyama bana bır fıkır verin

bisidicem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
3.261
15
0
Bursa
saçımı röfle yapııcam dıye acayıp bı bakır yaptı kuoaför 3 aydır bekledım yanmasın dıye bu rengı kapatmak için ve bugun lorealın köpük boyası ışıltılı kahveyı aldım boyamadan bı bakım dedım neler söylemişler hakkında ilk defa köpük boya ullanıyorum herkes çok koyu yaptığını yazmış benım kaşlarımda oldukça koyu renk ama yınede siyah olmasını istemıyorum size sormak istediğim 20 dkabekletsem boyayı saçımda sıyaha dönmeden yıkasam tutarmı acaba normalde 40 dk yazıyor boyamda bu Eki Görüntüle 666964

renk çook koyu gibi duruyor kutuda ama 20 dk yada 30 dk bekletmen farketmiyoki 5 dk da alıyo o rengini.fişin duruyorsa büyüleyici kahveye degiştirmeni tavsiye edrim bence....

bende boyamayı düşünüyorum ama bögürtlen siyahına oda çok güzel renk

cnm fişi falan attım tam hazırladım hazırladım derken kutuyu açtım manasında boyucam bı bakım dedım aklım karıştı bunun daha açık tonlarında bıle sımsıyah oldu dıye yazıyorlar benım saç rengim koyu sarı şuanda kapatıcılığı olsun dıye bu rengı tercıh ettım alırkende hiç koyu gelmedı gözume bilmıyorum napıcam boyamamkiçinde zor duruyorum

Son düzenleme:
niyet etmişin artık boya.evde artık yarım boya flan varmı varsa içine karıştır güzel renkler cıkıoru ben annemi boyarken öyle yapardım :)

kardeşimin saçı kumral onun uçlar az açılsın diye 830 a boyadık resmen aynı oldu hiç açma olmuyo ki forumlara bakarsan köpük bi işe yaramıyo bence boyama saçın siyah olursa bi daha dönüşün çok zor açıcı falan derken yakarsın

20 dk bekletirsen saçında yine tutar boya. köpük boyalar çabuk akar ama... çok kalıcı olmuyor. yani siyah olsa da 1-2 haftada akar

ozaman ne renk alayımda saçım sıyaha dönmesın lorealden düşünüyorum dığer boyaların saçımı kuruttuğunu düşünyorum

ozaman ne renk alayımda saçım sıyaha dönmesın lorealden düşünüyorum dığer boyaların saçımı kuruttuğunu düşünyorum

ben hamile kalmadan önce lorealin çikolata karamel ini yapmıştım çokta güzeldi bide ona bakın

saçımı boyadım rahatladım

kaç gundur hangı boyayı alsam dıye delioldum elimdeki kaldı tabı kenarda

gittim loreal 6 aldım koyu kumraldı sanırım çok hoş bı renk oldu sarılarımı kapattı 30 dk beklettım kararmadı hiç tam rengını tuttu şimdide derdım akmaması çünkü bıdaha boyamak ıstemıyorum üstüste boyayıncada kararıyor saç

ii bari boyamışın sen güle güle kullan.elbet illaki akacak o akmayan boya varmıdırki .bide ben boyasaydım ben son haftaları bekliorum boyamak için.

Merhaba senin aldığın renk ne yazık ki bu renk, kutudaki resimlere aldanıyorsunzu önemli olan resim değil numaradır
Sana tavsiyem çok koyu istemiyorsun Loreal majirel 6.3 alman. Üstelik senin aldığın boyayı saçına vurursan aldığın rengin içinde küllülük ve saçın da koyu sarı olduğundan saçların yeşerir.

Sana önerdiğim boya, market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten rahattlıkla temin edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…