bana bir çıkar yol gösterir misiniz?

Ana var anacık var işte. Anladığım kadarıyla öğretmensiniz, yerinizde olsam hiç gitmem yanlarına. Maaşınız var ne güzel, tatile gidin, her tatil farklı bir şehre gidin yeni insanlarla tanışın. Sizinkisi tamamen paranızla rezil olmak. Onlara yardım etmek zorunda da değilsiniz. Çok kıymetli kocası karşılasın giderlerini siz niye üstleniyorsunuz ki. Kenara koyun yatırım yapın. Nankör insanlar için ne vaktinizi harcayın ne de paranızı.

Aç değilsiniz, açıkta değilsiniz. Ne güzel öğretmenmişsiniz de.
Maaşınız da iyi. Şartlarınızda. Gidin ALLAH aşkına kendi evinizde huzurunuzla yaşayın.
Bırakın sevmesin sizi "annecik" !
Zor biliyorum ama huzursuz olmaktan daha kötü değil.
Kabullenmelisiniz gerçekleri maalesef.
Günahı onun boynuna. Eminim size yapmadığı anneliğin hesabını iki tarafta da veremeyecek.
Dilerim siz yavrunuza iyi bir anne olursunuz ileride.

Cok cok uzuldum gercekten. Oncelikle olayi abartmadiginizi dusunuyorum. Hatta iyi sabir gostermissiniz. Sonucta o sizin anneniz kusun konusmayin diyemem ama yaptiklari hos degil. Bu yuzden olabildigince uzak durmanizi oneririm.goz gormeyince gonul katlanir. Bence ona ozgur bir birey oldugunuzu gosterin. Ona muhtac olmadiginizi onsuzda mutlu oldugunuzu gosterebilirsiniz.mesela onemli bir karar alirken anne yapmali miyim degilde anne yaptim diyebilirsiniz.Ama ne olursa olsun kalbini kirmayin kotude olsa anneniz caniniz mesuliyeti buyuk olur.
Allah yardimciniz olsun

moralim gerçekten çok bozuk uyku haplarıyla uyuyorum sürekli ((

kendine bunu yapma,gerçekten değmez
tamam üzül,ağla ama kalk sirkelen bi
zaman herşeyin ilacıdır,gün geçtikçe acılar unutuluyor inan
bir dahada o günleri hatırlamamaya çalış,kendine telkinlerde bulun...

ilk okuduğumda lise öğrencisi sandım... ne güzel öğretmenmişsin... gitme o eve... tatillerinde gez dolaş. turlar olur turlara katıl. arkadaşların varsa onlarla tatile çık... kafana göre kurslara yada derneklere katıl... çevren olsun... çevren arttıkça onlara ruhen ihtiyacın kalmıyacak. ruhunu doyurmaya bak....

Böyle insanlar için hiçbir fedakarlık yaptığına değmez...Kadir kıymet bilmez insanlar, seni öpüp başına koyması lazım bunca olumsuzluğa karşı okumuşsun bir de yardım ediyorsun...Hiç de aşırı tepki vermemişsin çantadan para çalmak ne demek bu ne yüzsüzlük... ne biçim çocukmuş öyle. Sana vurmalarına da izin verme sakın!!!!
Boşver gitme tatillerde, para da verme, sanki daha mı iyi oluyorsun öyle...dinen de bir sorumluluğun yok bu durumda emin ol.
sağlığın bozuluyormuş bak
Gidecek yerim yok diye de düşünme, tatile gidebilirsin, istediğin kurslara yazılabilirsin zamanını bu şekilde harca. hem iyi gelir sosyal çevren de olur böylece. Gez toz üzme canını.
Ailenden yana üzülme, benim da annem küçükken öldü babam da bıraktı gitti, ben de okudum şu an bir üniversitede arş. görevlisiyim. Çok özeniyorum derli toplu huzurlu ailesi olan insanlara ama nasip ne yapalım. Tatil olunca gidecek bir evin olmaması ne demek çok çok iyi anlıyorum. Ama hayat boyu bunu düşünüp üzülerek yaşayamam.
KENDİNE ACIMAYI BIRAK değmeyen kişiler için de asla yapma böyle şeyler sonra insanın içine oturuyor. Hiçbir akrabana ailene ihtiyacın yok onlar seni mutlu ediyorlarsa varlar yoksa yoklar. Kendine yeterli olmaya bak.

Öz annenden bahsediyorsun sanırım.Babanın ölüp ölmediğinden haberin yok
Canım bak aslında şanslısın.Ne güzel meslek sahibi olmuşsun,kendi düzenin var,paranı kazanıyorsun.Kendine arkadaş çevresi edinmen gerekir.Annen iyi bile olsa,kendi çevren olması gerekir.Tatillerde arkadaşlarınla plan yapabilirsin.Sana bu kadar sıkıntı veriyorsa,gitme.Tepkinde haklısın.Ne ayıp çantanı karıştırması.Annenin sana böyle hoyratça davranması çok acı.Üüzlme.İlerde sen anne olduğunda,tüm sevgini ona verirsin.Ama kendine bir hayat kur.Evlenmek olarak demiyorum.Çevren,birlikte paylaşımların olan arkadaşların olsun.Sen annene gitmeyince uzaklaşınca,biraz anlar belki.

Yılda iki günden fazla gitme. Gittiğin zaman da çok yüz verme. Bak nasıl değerli olacaksın. Gitmesem tatilde sıkılıyorum demişsin. Öğretmensin, tek başınasın. Gez Türkiye'yi arkadaşım. Yeni yerler gör, yeni arkadaşlar edin. Hayatının tadını çıkar. Oraya gidiyorsun da geçiyor mu sıkıntın? Yooo bu sefer daha beter bunalıyorsun. Kendi hayatını kurmuşsun zaten. Uzak kalabildiğin kadar kal. Elbet annendir, sana ihtiyaç duyduğunda yanında olacaksın ama anladığım kadarıyla sana ihtiyaç duyduğu falan da yok.

Ben hep dedim'' bana gel ''diye...''Kimsem yok'' diyor.. ''Yazları nereye gideyim ''diyor..Bana gel''dedim kaç defa...Annesi böyle diye'' ben abla olayım sana'' dedim tüm şefkatimle...İyi de anlaştık...Sevmiştim de onu.Dost bile olmuştuk...Ama gelmek istemiyordu bana..Üstelik ben de yalnız yaşıyorum ve aynı memleketliyiz..Hatta onun ailesinin bulunduğu ilçede çalışıyorum..Ona ''çok kalma annende, gel bende kal dedim sorun çıkar ''dedim ,Hep çıkıyordu çünkü..BanA gel''dedim ...Gündüz ben yokken ne yapacakmış...Bir insanın yakın olması için kan bağı olması gerekmez oysa.Ablasında kaldığını varsaydı...Anlamadı bunu bir türlü..Takıldı kaldı annesine....Ama beni fazla önemsemediği için arkadaşlığımız da bitti...Kendi bilir..Benimbir ömür boyu sağlayacağım desteği,dostluğumu,ablalığımı kaybetti..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…