• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir çıkar yol gösterir misiniz?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
340
83
Konya
daha önce de yazmıştım ana-baba ayrı.İkisi de başkalarıyla evliler.ben annede kaldım üvey babayal büyüdüm.üvey babam yönünden rahatsızlık olmadı ama anne olacak kadın hep o adamın kızıyım diye ezdi küfretti aşağıladı beni.bir kadın kendini döven aşağılayan bir erkekten doğurduğu çocuktan nefret ediyor sanırım.üvey babamdan bir kardeşim oldu erkek.hep onu üstün tuttu.bkunu ye onun demeden ağzını açmadı.bu çocuk daha önce de benim çantamdan paramı kredi kartlarımı çaldı.dün yine benden habersiz çantamı cüzdanımı açmış 10 lira almış.sonra geri veriyor.senin cüzdanından aldım diye ben çıldırdım.neden benden habersiz cüzdanımı açtın diye tamam para büyük değil ama çıldırdım yapmasın ne o öyle hırsız gibi.ben zaten bu gitmeye o nun dersna parasını servis parasını fazla fazla verdim.ben kızınca ana olcak kadın kaltı saçlarımı çekti omuzlarıma vurdu.bu sefer oğlu da üstüme yürüdü beni dövmek için.bu sefer o oğlunu tuttu.ben de yarıyıl tatilindeydim atladım geldim öğretmenlik yaptığım yerdeki evim e.biliyor musunuz her zaman aynı senaryolar oluyor.hiç değişmiyor.gittim 1000 lira para saçtım gedlimama zerre değerim olmadı.sadece ölmek istiyorum
arkadaşlar şu an düşünüyorum da ben abartmış mıyım olayı? büyütmüş müyüm? orda üstünü mü örtmeliydim cüzdanımın karıştırılmasınız?.
arkadaşlar bir de bundan sonra onlara nasıl davranmalıyım? siz benim yerimde olsanız nasıl davranırdırnız? öz babam sanırım hayatta değil olsa da görüşmem.akrabalardan da kimse yok.var da yoklar.yaz taztilleri yarıyıl tatilleri olmasa keşke bnim için.gidecek yerim yok.onların yanına gitmek istemiyorum.
sadece uyku haplarıyla uyuyorum.uyanık kalmak istemiyorum.moralim çok bozuk.bazıları aile yönünden çok şanslı oluyr gerçekten.

Son düzenleme:
allah kolaylık versin..bn ilk kez okudum yazını..anladıgım kadarıyla annen seni pek sevmiyor? peki ya kendi baban? onunla görüşmüyormusun?..öğretmen olmuşşsun kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun..bnce kendi hayatını yaşa..mademki ailen seni sevmiyor..sende 40 yılda 1 kez git.

allah kolaylık versin..bn ilk kez okudum yazını..anladıgım kadarıyla annen seni pek sevmiyor? peki ya kendi baban? onunla görüşmüyormusun?..öğretmen olmuşşsun kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun..bnce kendi hayatını yaşa..mademki ailen seni sevmiyor..sende 40 yılda 1 kez git.

değil mi ben bunu beceremiyorum işte.40 yılda bir gitmek en güzeli.ama işte tatillerde felan sıkılıyorum bu yüzden gidiyorum ama hep burnumdan geliyor biliyor musun

sana değer vermiyorlarsa,kesinlikle görüşme
daha çok moralin bozulur ve üzülürsün
zaten muhtaç değilsin ne güzel mesleğinde var
boşver otur evinde,ileride evlenirsin çocukların olur
onlarla unutursun herşeyi
ALLAH yardımcın olsun...

Son düzenleme:
daha önce de yazmıştım ana-baba ayrı.İkisi de başkalarıyla evliler.ben annede kaldım üvey babayal büyüdüm.üvey babam yönünden rahatsızlık olmadı ama anne olacak kadın hep o adamın kızıyım diye ezdi küfretti aşağıladı beni.bir kadın kendini döven aşağılayan bir erkekten doğurduğu çocuktan nefret ediyor sanırım.üvey babamdan bir kardeşim oldu erkek.hep onu üstün tuttu.bkunu ye onun demeden ağzını açmadı.bu çocuk daha önce de benim çantamdan paramı kredi kartlarımı çaldı.dün yine benden habersiz çantamı cüzdanımı açmış 10 lira almış.sonra geri veriyor.senin cüzdanından aldım diye ben çıldırdım.neden benden habersiz cüzdanımı açtın diye tamam para büyük değil ama çıldırdım yapmasın ne o öyle hırsız gibi.ben zaten bu gitmeye o nun dersna parasını servis parasını fazla fazla verdim.ben kızınca ana olcak kadın kaltı saçlarımı sekti omuzlarıma vurdu.bu sefer oğlu da üstüme yürüdü beni dövmek için.bu sefer o oğlunu tuttu.ben de yarıyıl tatilindeydim atladım geldim öğretmenlik yaptığım yerdeki evim e.biliyor musunuz her zaman aynı senaryolar oluyor.hiç değişmiyor.gittim 1000 lira para saçtım gedlimama zerre değerim olmadı.sadece ölmek istiyorum.

Allah yardmciniz olsun.Annenizde zerre kadar vicdan olsa bunlari size yaşatmaz zaten.okurken ben üzüldüm sizin adınıza..

daha önce de yazmıştım ana-baba ayrı.İkisi de başkalarıyla evliler.ben annede kaldım üvey babayal büyüdüm.üvey babam yönünden rahatsızlık olmadı ama anne olacak kadın hep o adamın kızıyım diye ezdi küfretti aşağıladı beni.bir kadın kendini döven aşağılayan bir erkekten doğurduğu çocuktan nefret ediyor sanırım.üvey babamdan bir kardeşim oldu erkek.hep onu üstün tuttu.bkunu ye onun demeden ağzını açmadı.bu çocuk daha önce de benim çantamdan paramı kredi kartlarımı çaldı.dün yine benden habersiz çantamı cüzdanımı açmış 10 lira almış.sonra geri veriyor.senin cüzdanından aldım diye ben çıldırdım.neden benden habersiz cüzdanımı açtın diye tamam para büyük değil ama çıldırdım yapmasın ne o öyle hırsız gibi.ben zaten bu gitmeye o nun dersna parasını servis parasını fazla fazla verdim.ben kızınca ana olcak kadın kaltı saçlarımı sekti omuzlarıma vurdu.bu sefer oğlu da üstüme yürüdü beni dövmek için.bu sefer o oğlunu tuttu.ben de yarıyıl tatilindeydim atladım geldim öğretmenlik yaptığım yerdeki evim e.biliyor musunuz her zaman aynı senaryolar oluyor.hiç değişmiyor.gittim 1000 lira para saçtım gedlimama zerre değerim olmadı.sadece ölmek istiyorum.

ben senin aklına yanarım..
ne para veriyorsun???
öz annende olsa bu kadın anan değil...
beni tanımayanı ben de tanımam
bu annedir babadır lafınından da hiç hazzetmiyorum
bu arada o yesin onun b... çok hevesliyse...
çocukluğunda görmediğin ilgi ve sevgiyi onun değer verdiği şeye kişiye yada eşyaya değer yada para verirsen gözüne gireceğini mi sanıyorsun??
ben senin yerinde olsam ki seninkine benzer bir yerdeyim ağzıma geleni saymakla beraber bir daha suratlarına bakamam...

Öncelikle seni tebrik ederim okumus isine sahip ayaklarinin üstündesin.. Ben senin yerinde olsam para asla vermem annelik hakki var diye arada acar bi hatrini sorarim gitmeme gelmem maddi olarak gelecegime yatirim yapar yasarim ..

gitme yanlarina. dogurmakla ana olunmuyor

işin gücün var onlara muhtac değilsin neden onlara bağımlı kalıyosun kendine bi düzen kur hayatında güvendiğin biri varsa evlen yuvan olur ama güvenceğin biri yoksa yağmurdan kaçarken doluya tutulma

ben senin aklına yanarım..
ne para veriyorsun???
öz annende olsa bu kadın anan değil...
beni tanımayanı ben de tanımam
bu annedir babadır lafınından da hiç hazzetmiyorum
bu arada o yesin onun b... çok hevesliyse...
çocukluğunda görmediğin ilgi ve sevgiyi onun değer verdiği şeye kişiye yada eşyaya değer yada para verirsen gözüne gireceğini mi sanıyorsun??
ben senin yerinde olsam ki seninkine benzer bir yerdeyim ağzıma geleni saymakla beraber bir daha suratlarına bakamam...

%200 katiliyorum, hislerime tercuman olmussunuz.

Konu sahibesi, guzel kardesim, sizi sevmeyen, deger vermeyen insanlarin yanina niye gidiyorsunuz? Ananiz-babaniz bile olsa sinirlerinizi bozmaya degmez bence.

Son düzenleme:
Çalışıyorsun anladığım kadarıyla. kendi düzenini kur. Arada, telefonla arar hal hatır sorarsın. önemli hastalık vs.olursa yanlarına gider görürsün. sana bunları yapıyorlarsa onlardan aile olmaz. mesafe koyman en doğrusudur.

tamam anadir insanin ici el vermez illaki agzina bakiyosundur eminim belki ii bisey soyler diye ama bosa bekleme hayatim bence mesafeni koru ayrica ne para veriyosun allah askina git bi oksuz yetim karni doyur daha cok sevaba girersin he illaki annemdr evlatlik borcum gibi dusuncelerin varsa yollarsin her ay el harcligini 200 lira fln en azindan kendi icini rahatlatrsin
bence kendi duzenini kur,ne guzel bir isin var bence gayet guzel kendi ayaklarin ustunde durabilir.ve annenden gormdegin anneligi kendi cocuklarina gosterebilirsin:17:

Keşke hiç gitmeseydiniz ,hiçte abartmamıştınız tüm evi başlarına yıksaydınız yine kimse abartılı tepki vermişsiniz diye birşey söylemezdi.
Bir daha gitmeyin ve lütfen kendinizi üzmeyin.
Değmez,değen birileri için üzülün mesleğiniz elinizde onlara muhtaç değilsiniz boşverin aramayın sormayın:34:

Back