• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir cevap

mesude12

sineksavar
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
110
4
296
Diğer
ben ilk defa aldım perwoll sıvı deterjan siyahlar için normal deterjanın yanına yumuşatıcı gibi konacak sanıyordum ama sanırım deterjan olarak sadece bu konacakmış sizler nasıl kullanıyorsunuz siyah pantolonlar iyi olur diye düşündüm
:44: gizli panjur diye birşey duydum yaptıran var mı pencere dışına bizim sitede izin verilmez büyük ihtimalle birde temizliği nasıl olacak dışardan cok gürültü geliyor engeller diye düşündüm güneş ve sesi

bende omo sivi deterjan var.. ama kokusunu hic begenmedim.. sadece sivisini koyuyorsunuz deterjan gözüne..ön yikama olan bölüme dglde.. diger ana yikama bölümüne..
omonun sivi deterjani cok yogun.. basim döndü kokusundan.. perwoll nasil bilmiyorum..
bence sivi her türlü pratik.. ama güzel kokulu olani tercih edin derim..

panjur da tavsiye etmem acikcasi temizligi cok zor :S
bizim evde panjur takili ama cok yoruluyoruz temizleyene kadar..
memnun olan vardir belki .. ama cixxx bana göre dgl.. :)))

hafta sonu kullandım bende beğenmedim kokusunu bide salona asmak zorunda kaldım dışarda kurumaz diye zaten sevmiyorum ben öyle değişik kokular

normal deterjan gözüne 1 kapak koyman yeterli, pantolonlarıda ters çevirip at makinaya,
ben omo kullanıyorum, normal toz deterjan beyaz leke yapıyordu, sıvılar daha iyi.

Back
X