• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akıl verirmisnz

snemakotu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
339
106
18
29
Selamün kavlen 🫡 hanım arkadaşlar umarım iyisinizdir …eşimin işinden dolayı küçük bir ilçedeyim ama köy gibi çok sıkılıyorum hiç arkadaşım yok iş yerinde 2 kişi var yok onlarda yaşıtım değil yani sosyalleşebileceğim bir ortam yok ve ben çok sıkılıyorum kız kardeşim var üniversite okuyor düşünüyorum ki kafam dağılsın iş güç olsun parası mühim değil kardeşim adına fatura keseriz o kargolama ve paketleme yapar ben sermayeyi karşılarım ufak çaplı bir işletme gibi çanta takı türü şeyler satmak istiyorum ben işin sosyal medya ve parasıyla ilgileneyim sosyal medyadan satış yapabilir miyiz ufak tefek büyüme olur mu amaç büyümekte değil az da olsa uğraşacak bir meşgale çıkar mı bana yapan deneyen var mı kendi veya çevresinde ilgilenen oldu mu bu işlerle

Sosyal medyada bu işi yapan çok insan var yani rakipleriniz oldukça fazla. İş reklam kısmında daha çok, güçlü bir sayfa müşteri kitlesi ve reklam.

Denemekten zarar gelir mi gelebilir ama denemeden de bilemezsiniz.
Sosyal medyada çok fazla oldukları için güvenilirlik kısmı da önemli tabi. İlk etapta zararına satış bile yapabilirsiniz ki öyle olur muhtelemen zamanla büyür ve belli bir kitleniz olabilir.

Ben olsaydım küçük bir ilçedeysem sermayemde varsa ve rakiplerim de fazla değilse organizasyon işine girerdim.

Sosyal medyada bu işi yapan çok insan var yani rakipleriniz oldukça fazla. İş reklam kısmında daha çok, güçlü bir sayfa müşteri kitlesi ve reklam.

Denemekten zarar gelir mi gelebilir ama denemeden de bilemezsiniz.
Sosyal medyada çok fazla oldukları için güvenilirlik kısmı da önemli tabi. İlk etapta zararına satış bile yapabilirsiniz ki öyle olur muhtelemen zamanla büyür ve belli bir kitleniz olabilir.

Ben olsaydım küçük bir ilçedeysem sermayemde varsa ve rakiplerim de fazla değilse organizasyon işine girerdim.
Onu ben yapamam vaktim yok eşim de yaptırmaz zaten bu dediğimide ben yapmayacağım kardeşim ilgilenecek ben sadece toptan alıp ona göndereceğim

Bu ülkede insanlar tırnak yaparak aldı yürüdü herşey para getirebilir artık.

Şu an olan işi bırakıp ticarete girmek mantıklı değil fakat şu an değil bence.Piyasa araştırması yapın durum iç açıcı değil.Ha süren bir iş olurdu içinde olduğunuz birşey diyemem.Fakar bence şu an mantıklı değil genede siz bilirsiniz.Ek gelir gibi düşünülüyorsa bilmem o kadar zamana değermi kazanç ve milletin iade sorunu çok az sermaye ile başlayın önerim bu

Şu an olan işi bırakıp ticarete girmek mantıklı değil fakat şu an değil bence.Piyasa araştırması yapın durum iç açıcı değil.Ha süren bir iş olurdu içinde olduğunuz birşey diyemem.Fakar bence şu an mantıklı değil genede siz bilirsiniz.Ek gelir gibi düşünülüyorsa bilmem o kadar zamana değermi kazanç ve milletin iade sorunu çok az sermaye ile başlayın önerim bu
Eğer başlarsak öyle yapcam

Back