böyle bi durumu yaşamadım hiç ama inşallah rabbim aydınlığa çıkarır sizi şu mübarek günlerde bol bol dua edin rabbim duyar inşallah ..benimgibi olan yokmu hiçç
işallah .. zaten başka birşey gelmiyo elimizden rabbim ne isterse oböyle bi durumu yaşamadım hiç ama inşallah rabbim aydınlığa çıkarır sizi şu mübarek günlerde bol bol dua edin rabbim duyar inşallah ..
canım benim amcamın kızı 3 düşük yaptı kan pıltılaşmasından. ve şuan dünya tatlııs bir oğlu var. diyeceğim tedaviler çok gelişti. kan sulandırılar bu konuda etkili. ve bunun için gerekli olan şeylerden de yer içersen senin için faydalı olur. sen gönlünüferah tut. HAmile olmaya bak. rabbim kul sıkışmadan yetişmiyorkısaca özetlemek gerekirse : ben 2 sene önce doğumuma 2 hafta kala bebeğimi kaybettim sebepsizdi ,,, araştırılmasını istedim .. 3 çocuk kaybetmeden yapmıyorlardı ,, zorla kavgayla yaptırdım testlerimi ,, ve sonuçlar hüsrann .. yüksek oranda kan pıhtılaşmam varmışş .. doktor dediki ne yaparsak yapalım diğer gebeliklerde de kaybetme olasılığı yüksek ,,, dünyam başıma yıkıldı,, ben ne yapayım şimdi ve sezeryan oldum en fazla 3 doğum dedi ve çok zorla 4 olabilir dediii yumurtalığımın birinde kist oluşmuş takip edicez dedi .. üstelik pko luyum hemen hamile kalamıyorum vede göbek fıtığımda var..kan sulandırıcılardan dolayı hamile olsam sezeryan olacağım ve diğer gebelere gre ölüm riskim daha fazlaymış .. isyan etmiycem her şeyin sahibi Rabbimin bir bildiği vardır diyorum ama çok yıprandım tessellirenize ihtiyacm var benim gbi olupta sağlıklı bebeğini kucağına alan warmı .. şşimdiden teşkkr edrm
Canım moralini bozma senin gibi ben varım ve birçok kişi var face gir kan pıhrılaşması olanlar diye ben hergün iğne yapıyorum ben ve bir çok kişi orada herşeyi öğrenirsin guruba katıl bAnada mesaj Çek özelden katıldım diye korkmakısaca özetlemek gerekirse : ben 2 sene önce doğumuma 2 hafta kala bebeğimi kaybettim sebepsizdi ,,, araştırılmasını istedim .. 3 çocuk kaybetmeden yapmıyorlardı ,, zorla kavgayla yaptırdım testlerimi ,, ve sonuçlar hüsrann .. yüksek oranda kan pıhtılaşmam varmışş .. doktor dediki ne yaparsak yapalım diğer gebeliklerde de kaybetme olasılığı yüksek ,,, dünyam başıma yıkıldı,, ben ne yapayım şimdi ve sezeryan oldum en fazla 3 doğum dedi ve çok zorla 4 olabilir dediii yumurtalığımın birinde kist oluşmuş takip edicez dedi .. üstelik pko luyum hemen hamile kalamıyorum vede göbek fıtığımda var..kan sulandırıcılardan dolayı hamile olsam sezeryan olacağım ve diğer gebelere gre ölüm riskim daha fazlaymış .. isyan etmiycem her şeyin sahibi Rabbimin bir bildiği vardır diyorum ama çok yıprandım tessellirenize ihtiyacm var benim gbi olupta sağlıklı bebeğini kucağına alan warmı .. şşimdiden teşkkr edrm
işllh rabiim verir hepimize kucağımızı bos bırakmaz cnm umarım bizde sağlıklıca anne oluruz .....Merhaba tam olarak size benzemesede benimde benzer durumum var 2 defa kimyasal gebelik yaşadım üstelik zor hamile kalabiliyorum bir suru Test yaptırdım ama sonunda cok az bi kan pihtilasmasi sorunu varhamile kalınca ilac Vercem dedi fakat ben her adetim gecikince gidememki hamilemiyim diye onuda yaptim ama cok husrana uğradım adetim cok düzensiz doktora bunları dedim ama ben bişey yapamam Rohöl folik asit Verdi sadece benim hic kesesi oluşmadan hemen dusuyo artik rabbimde hersey nasipse her turlu olur nasip degilse ne yapsakta olmuyor ben akışına biraktim biraz .olmuyor yoksapsikolojim altust oldu sağlıklı bir bebek icin bizimde sağlıklı olmamız gerekiyor ins rabbim en kisa zamanda gözümüzün yasini dindirsin hayırlısıyla sağlıklı bebisler verir tum evlat hasreti cekenlere guclu olun vazgecmeyin kendinizide yipratmayin umudumuzu asla kaybetmeyin rabbim buyuk mucizeleri cok hersey de vardir bir hayir...
canım benim amcamın kızı 3 düşük yaptı kan pıltılaşmasından. ve şuan dünya tatlııs bir oğlu var. diyeceğim tedaviler çok gelişti. kan sulandırılar bu konuda etkili. ve bunun için gerekli olan şeylerden de yer içersen senin için faydalı olur. sen gönlünüferah tut. HAmile olmaya bak. rabbim kul sıkışmadan yetişmiyor
mrb .. cwp werdiğiniz için teşkkr edrm ... size bir sorum olacal amcanuzın kızı kan pıhtılaşmasını 3 düşükten sonramı öğrendi yoksa tedavi gördüğü haldemi düştü ?
çk teşşr edrm gebemisinz suanda yoksa tedbir amaçlımı kan sulandırıcı kullanıyosunzCanım moralini bozma senin gibi ben varım ve birçok kişi var face gir kan pıhrılaşması olanlar diye ben hergün iğne yapıyorum ben ve bir çok kişi orada herşeyi öğrenirsin guruba katıl bAnada mesaj Çek özelden katıldım diye korkma
Merhaba canım ins rabbim sanada bir bebek nasip eder.Bende de kan pihtilasmasi vardi hamileyken hergun igne oldum.Korkma ins sende hamile kalirsinkısaca özetlemek gerekirse : ben 2 sene önce doğumuma 2 hafta kala bebeğimi kaybettim sebepsizdi ,,, araştırılmasını istedim .. 3 çocuk kaybetmeden yapmıyorlardı ,, zorla kavgayla yaptırdım testlerimi ,, ve sonuçlar hüsrann .. yüksek oranda kan pıhtılaşmam varmışş .. doktor dediki ne yaparsak yapalım diğer gebeliklerde de kaybetme olasılığı yüksek ,,, dünyam başıma yıkıldı,, ben ne yapayım şimdi ve sezeryan oldum en fazla 3 doğum dedi ve çok zorla 4 olabilir dediii yumurtalığımın birinde kist oluşmuş takip edicez dedi .. üstelik pko luyum hemen hamile kalamıyorum vede göbek fıtığımda var..kan sulandırıcılardan dolayı hamile olsam sezeryan olacağım ve diğer gebelere gre ölüm riskim daha fazlaymış .. isyan etmiycem her şeyin sahibi Rabbimin bir bildiği vardır diyorum ama çok yıprandım tessellirenize ihtiyacm var benim gbi olupta sağlıklı bebeğini kucağına alan warmı .. şşimdiden teşkkr edrm
Gebeyim tüp bebek Dr bilmeden önlem amaçlı veriyordu kesmek için tahlil yaptırdı homozigot çıktı devam dedi Allah'tan Dr iyiydi ya vermeseydi böyle olan çok kişi var bak göreceksin face teçk teşşr edrm gebemisinz suanda yoksa tedbir amaçlımı kan sulandırıcı kullanıyosunz