- 8 Mart 2008
- 144
- 0
slm arkadaslar ben aysegul ben almanyada yasiyorum almanyada tup bebek denedim iki 5 aydaama tedavi yardia kesil benim drum un (sucu bence )neyse ben sonra 6 ayin 8 inde hasta oldum sonra ogun bugundur hasta olmuyorum (adet normaldede 45 gunde bir adet oluyorum )3 defa feLan ogunden beri idrar testi yaptim ama negatif cikti sonra ben umudumu yitirdim dedim tamam yok hamile degilim sonra eltimle konustum eltimde dedi belkide hamilesin dedi idrarla cikmayabilir sen bir kan testi yaptir yada ultrasona gir bende gittim dra dedim bole bole drda sanki beni basindan atargibi dediklerimi yapmadi sadece idrar testi yapti sadece sonuc negatif eltimde iste diyo belkide hamilesin kanda daha net cikar belki sende idrarda belli olmuyo diye umutlandirdi tabiki arkadasda devamli beni ruyasinda goruyomus dogum etmisim diye.anlayacaginiz iyice umutlandim ha dersenizki belirti varmi pek belirti yok ama iste 7 ayin 8 inde kahverengi leke geldi sonra bazi kokular geliyo burnuma misal oluursa havuzun icinde ayran corbasi kokusu buram buram geldi bazen yataktan kalktimda bas donmesi gibi ama ogle asiri birsey yok. benimde simdi aklim karisti sizlerdende idrar testinde cikmayipta kanda hamile cikaniniz varmi neyse cok yazdim basinizi agritmayim iyi gecelersenağlamamirmirmirmirŞeniz