- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
Bana da yardımcı olun tazminattan dolayı üzerimde haciz var.şimdi evliyim ve eşimle olan eve haciz gelir mi gelirse ne alır.eşyalarım bi oturma gurubu bi kücük tv.buz dolabı ç.makinası.b.makinası yatak odası takımım bide yemek masam var bunları götürecekler mi çok çaresizim nolur bana bi akıl verin çalışmıyorum işsizim sürekli adıma sorgulama yapılıyor.2020 yılında haciz göndermişler ama evde olmadğmz için geri gitmişler galiba.şimdi yine hacize gelecekler uyaptan kontorol ediyorum.nolur bana bi akıl sıkıntıdan artık intihar edicem eşimi çok seviyorum bu sıkıntılar yüzünden ilişkimiz sarsılacak die çok korkuyorumBen bu işlerle ilgiliyim bu alan da çalışıyorum hacze gelıp eşya almıyorlar genellikle eskisi kadar bakarlar yazarlar ne var ne yok yatak odasına girme hakları yok buzdolabını çamaşır makinesini alamazlar alıyoruz diye yazarlar ama bu ödeme yapmanız içindir sürekli hukuk büroları arar eve hacze gelcez derler borcunuzu ödeyin sakın borclu kalmayın ama korkmayın da hapse atamazlar hacze geldıklerınde her esyayı alamazlar yediemin depoları zaten dolu çok alma gayreti içinde olmuyorlar gönlünüzğ ferah tutun ama elınıze para gectıkce o borcu kapatın ayrıca kayınpederinizi de size yapılanlarıda Allaha havale edın ilahi adalet tecelli edecektır öyle bir duruma düşerlerki sizden bin beter olurlar bu arada ziynet esyalarını baktıkları her hangı bır yerde gorurlerse onlar alınır inşallah Rabbim sıkıntılarınızdan kurtarsın sizi