• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akıl verin lütfen.

sinemgndgd

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
7
4
16
Merhaba sevgili hanım arkadaşlarım,

Kendi çevremde ki insanlarla paylaşamadığım için sizden yardım almak istedim. Lütfen aşağılayıcı yorum vs yapmayın mantıklı bir şekilde yardımcı olmak için yazan herkese sonsuz teşekkür ederim.

Ben yıllarca sevilmeyi beklemiş hiç kimse de umduğunu bulamamış 20 li yaşlarda hayatımın baharında bir kızım, çok uzun süreli ilişkilerim olmadı sadece bir kere çok dolu dolu süren 7-8 aylık bir ilişkim oldu sonrasında hep düzgün bir erkek aradım. Daha sonra karşıma erkek arkadaşım çıktı 1 yıla yakın süre benimle ilgilendi arkadaşım oldu ve sonra benimle bi ilişki kurmak istedi ona her zaman onu üzeceğimi söyledim yılmadı sabretti. Bu arada ben ailemde çok bir şey görmedim yani maddi anlamda hep yokluk çektim aç değildim ama lüks yaşamadım diyeyim ve bunun etkisi midir bilmem ama bir
Lüks sevdam var hayatımda herşeyin en güzeli en kalitelisi en ulaşılmazı olsun isterim hep. En güzel yerde yemek yemeyi en güzel tatillere gitmeyi vs. Tabi bu uç noktalarda değil gidip bahamalar da tatil yapmaktan bahsetmiyorum. Elimdekinin en iyisi. Her neyse erkek arkadaşım Timur benim için çok uğraştı en sonunda bir gün kabul ettim. Onunla şuan da 12 aylık bir ilişkim bar aramız güzel her şey gahet iyi ama şuan maddi durumu sıkıntılı ve 12 ayın 5 ayı falan sürekli bu şekilde görüşemiyoruz bir yerlere gidemiyoruz genelde sinemaya gitmeye bile paramız olmuyo bazen bu durum beni çok sıkıyor erkek arkadaşımla sevgili olmadan önce çok havai bi kızdım sürekli gezen tozan sürekli eğlenen biriydim. Bunun yanında Timurla benim yaşam standartımız çok farklı ben şişlide oturuyorum o esenyurtta onun ailesi daha anadolu insanı benim ailem öyle değil yani gezmeyi tozmayı bilmiyor benim gitmek istediğim yerlere gitmek istemiyor arkadaşlarımın arasında pek konuşmuyor oysaki ben çok neşeli çok konuşkan bir kızım mesela benim doğum günümü bile kutlamadı unuttu ben böyle şeylere çok değer veririm ama o pek önemsemiyo bunun yanında beni çok sevdiğini de biliyorum. Ben geçenlerde bunalıma girdim başka erkeklerle konuştum ve bunu Timur yakaladı benden ayrılmak istedi onu asla kaybetmek istemiyorum onu gerçekten seviyorum ama yaşadığım durumdan çok sıkıldım boğulmaya başladım bi hata yaptım Timur beni affetti. Bu zamanlarda aynı okuldan mezun olduğum bi çocuk yazdı onunla konuşuyorum ama içim içimi yiyiyo Timur hayatımın çok önemli bir parçası ama başka insanlarla konuşmak beni mutlu ediyo Timurla hiç bir paylaşımımız yok ilerde evlilik planları yapıyoruz ama böyle bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum ben çok pişman oluyorum biriyle konuşunca ama Timur beni genel anlamda her konuda tatmin etsin istiyorum ama onda öyle bi kültür de yok napıcam bilemiyorum karşıma beni Timur gibi seven biri çıkar mı bilemiyorum Timur beni asla incitmez ama ondan ayrılırsam bunlardan korkuyorum bana bi akıl verin nolur

Bencillik ediyorsunuz etmeyin,başkası ile konuşarak aldatıyorsunuz belki sevgili olarak konuşmuyorsunuz ama empati yapın sadece,doğru değil yaptığınız. Adam size yetmiyorsa uzatmayın ileride maddi sorunlar da çıkınca hiç uğraşmazsınız. Bi arkadaşım vardı hayatında birileri varken başka erkeklerle arkadaş olarak konuşur,görüşürdü ama erkek arkadaşının haberi olmazdı bundan. Yani elbette konuşup görüşebilir fakat erkek arkadaşının haberi olmayınca sorun var demektir. Sonra ayrıldı ondan. Başkası ile birlikteydi,güzel dille uyardım,bak öncekinde yaptın böyle bi sey buna yapma kendine zarar veriyorsun,ona zarar veriyorsun dedim. Evet haklısın,buna yapmam çünkü ilgileniyor ediyor vs nasıl yaparım dedi ve şimdi onunla nişanlı. Eğer karşındaki kişi sana yetmiyorsa manevi açıdan uzatmayın bugun olmasa yarın yine biter bu ilişki, o adamın hayatından çalmayın muhtemelen hayaller kuruyor o sizin hakkınızda ve sorunlarınızdan hiç haberi yok. Sırf o çok seviyor diye ilişki yürümez çünkü siz o kadar değilsiniz sanki. Bi kez yakalanmışsınız sevgisinden affetmiş siz 2.sini yapıyorsunuz yapmayın, adamın duygularını sömürmeyin.

Back