Nişan bana bir akıl verin lütfen kızlar....

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

nedense zavallıma hiç acımıyorum :)))) ama cok feci bi soyleyıs tarzı vardı.. bı an sinir sıcradı beynıme
ama dun geldı...

anlattım kırdıysam ozur dılerım dedım o da bende uslubumdan dolayı ozur dılerım dedı kapattık konuyu ama tabii yarın alısverıse cıkcaz buyuk ıhtımal ısrar edecektr bende sessiz kalmaya karar verdım..

dedıgınız gıbı hayat kısa kırmaya degmez...

Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun :) Herşeyi az olan bütçenizle siz yapmak istiyorsunuz.Ama şöyle düşünün nişanlınız da ağaç kovuğundan çıkmamış ya :) Onun da bir ailesi var.Eğer imkanları varsa içlerinden gelen herşeyi yapsınlar.Ne güzel ki kayınpederiniz sizi ve ailenizi düşünmüş,mutlu gününüzde erkek tarafı olarak o günü hatırlatan bir hediye etmek istemiş size.Bence şanslısınız,bundan kaçan ne kadar çok insan var.Ancak alınacak hediyenin adı onlar olupta parasını siz ödeyecekseniz haklısınız.Hiç bunlara takılmayın gönüllerinden ne geçiyorsa yapmalarına izin verin.Siz gelinleri olacaksınız,onlarda şanlarına şereflerine yakışanı yapıp sizi ve oğullarını mutlu etsinler.Onlarda hayallerini gerçekleştirsinler.Mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…