Bana bir akıl verin çıkmazdayım

Yeni başladı daha inşaat

ayrı anne babada büyüyen çok mutlu çocuklar da var ,önemli olan ondan sonraki süreçte iyi anne baba olup çocuğu unutmamak,tabi ekonomik süreç önemli ,siz Şuan bu adam yüzünden işinizden de olmuşsunuz..Adam kusura bakmayın yine üzmek için yazmıyorum ama adam değil .. siz babasına bakın onun yaptığı cahilliklere bakın.Hayat devam ediyor hep umut var ,yeniden çalışamaz mısınız ? Var mı öyle fırsat ,gidebilecek bir yeriniz var mı ,

Bence bunu öncelikle hocaya sor ama bu kadar kolay değil zaten böyle şeyler ve sadece gururu yüzünden ayrılmak istiyor şaka gibi gerçekten senin de gururun var boşanırsa gidersin aynı evde mi kalacaksın boşanıp birde yazık vallahi

Ben de öyle düşünüyorum,kim yapacak o kadar işi size muhtaç.Zaaflarınızdan faydalanıyor ,hala sevseniz de güçlü olmaya çalışın.
Çok seviyorum evet zaten sevgim yüzünden katlandım ailesine herşeye kayınpederime Allah rızası için bakıyorum o savunmasız yatıyor ona rağmen bana bunu yaptı kim benm yaptıklarımı yapar şu zamanda

Hiç bilmiyorum bi gece önde beni çok sevdiğini söyleyip ağlayan adam ertesi gün dolduruşa gelip beni boşuyor

Aklınızın başınıza alında ve siz boşayın onu yoksa her dolduruşa geldiğinde boşar bu. Ayrıca ne diye onun yatalak babasına bakıyorsunuz, madem hayırlı evlat kendisi baksın babasına.

Hiç bilmiyorum bi gece önde beni çok sevdiğini söyleyip ağlayan adam ertesi gün dolduruşa gelip beni boşuyor
Niye sizi sevdigini söyleyip agliyor. Bu da normal degil. Sucluluk duygusu gibi. Siz onun sülalesine hizmet ederken o kendine alternatif bir hayat kurmuş olabilir mi?

Eğer gerçekten dediğini yaparsa durmayı düşünmüyorum şuan tek düşündüğüm çocuğumun düzeni o babasına çok düşkün çocuğumu da onlara bırakmayı asla düşünmüyorum arada o çocuk yıpranacak şimdiye kadar birbirini sevdiğini gördüğü anne babası bi anda ayrılacak nasıl bir travma biz hep evde oyunlar oynar birbirimize sevdiğimizi söylerdik çocuğum öyle büyüdü sonrası bunlar nasıl oldu hala aklım almıyor ve zoruma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…