- 21 Mayıs 2024
- 104
- 33
- 33
-
- Konu Sahibi umudayolculuk6155
Yeni başladı daha inşaatBenim bildiğim şahit zorunlu değil ama sizin için önemliyse önemli gibi diyanete telefon açin sorun.
Diğer sorun için 4 yıldır ev inşaatı bitmez mi bence ortada bir inşaat yok yoksa şimdiye 50 kere biterdi 4 yılda,hasta babasına bakan birisi var,anasının kardeşlerinin yemeğini yapan ağırlayan biri var o ev inşaatı varsa bile 10 yilda bile bitmez.
Neden 4 yıldır birlikte yaşıyorsunuz peki.Yeni başladı daha inşaat
ayrı anne babada büyüyen çok mutlu çocuklar da var ,önemli olan ondan sonraki süreçte iyi anne baba olup çocuğu unutmamak,tabi ekonomik süreç önemli ,siz Şuan bu adam yüzünden işinizden de olmuşsunuz..Adam kusura bakmayın yine üzmek için yazmıyorumHaklısınız kızmıyorum ne yaptıysam çok sevdiğim için yaptım ama döndüm bir baktım kendim paramparça olmuşum ben onun için 7 sene önce kariyerimi herşeyimi bıraktım çalışmaya devam etmedim salak gibi yaşadığım yerde bilinen sevilen başarılı bir işimin içindeydim şmdi kendime bakıyorum okadar Pasifleşmişim ki o eski ben değilim bu ben olamam diyorum ama bırakmaya da cesaret edemiyorum çocuğum üzülecek diye bende ayrı anne babada büyüdüm biliyorum o duyguyu
Ben de öyle düşünüyorum,kim yapacak o kadar işi size muhtaç.Zaaflarınızdan faydalanıyor ,hala sevseniz de güçlü olmaya çalışın.Öyle mi dersin
Bence başka sorunları var adamınHiç bilmiyorum bi gece önde beni çok sevdiğini söyleyip ağlayan adam ertesi gün dolduruşa gelip beni boşuyor
Evet öyle ben daha önce çok sordum hocalaraYanımızda sadece yeğeni vardı onu derken nikah olurken şahit oluyor ama boşol derken de öyle olduğunu bilmiyordum şuan içim biraz rahatladı gerçekten öyle mi dinen
Çok sağol canımEvet öyle ben daha önce çok sordum hocalara
Ailesi geldikten sonra çok arada kaldı işleriyle ilgili de problemler oldu ailesine çok düşkün birisi ne deseler inanıyorBence başka sorunları var adamın
Sevdıgını de sanmıyorum hıc aklı basında degıl
Bence bunu öncelikle hocaya sor ama bu kadar kolay değil zaten böyle şeyler ve sadece gururu yüzünden ayrılmak istiyor şaka gibi gerçekten senin de gururun var boşanırsa gidersin aynı evde mi kalacaksın boşanıp birde yazık vallahiArkadaşlar merhaba buraya daha önce yaşadığım kimyasal gebelikler için yazmıştım şuan çok önemli başka sorunum var evliliğim ile ilgili herşey çok güzeldi eşimle hiçbir sorunum yok normalde ben 4 senedir eşimin ailesiyle yaşıyorum kayınpederim yatalak hasta evleri müteahhite verildi bizimle yaşıyorlar yapılana kadar zaten onlar bize geldikten sonra oldu herşey ben elimden geleni yapıyorum hasta babalarıyla ilgileniyorum ama görümcemler yeğenler git gel hep benim onlara kötü davranıyormuşum gibi hissettirdiler eşime ve eşim dün bana kafası güzelken kendinde değilken 3 kere boşol dedi ama sonrasında çok ağladı seviyorum seni diye şmdi inadından ayrılmak istiyor ben bunu yaptım herkese de söylerim lafımı yersem gurursuz olcam diyor ama ayrılsakta seni göndermem evden çocuğumuz için devam ederiz diyor bende madem öyle niye ayrılıyorsun diyorum lafımı yemem diyor ben ne yapacağımı bilmiyorum eşimi seviyorum ama ben kötü oldum ailesi eşini doldurdun aramızı bozdun modunda şuan ama asla öyle bişey yapmadım benm kalbim çok kırıldı yine de sustum geldiler gittiler hizmetlerini yaptım ama yine kötü oldum nasıl davranmalıyım eşimin değerimi yeniden anlayıp bu düşünceden vazgeçmesi için ve sarhoşluk anında kendinde değilken boşol demesi geçerli olur mu nikahımız düşmüş müdür
Çok seviyorum evet zaten sevgim yüzünden katlandım ailesine herşeye kayınpederime Allah rızası için bakıyorum o savunmasız yatıyor ona rağmen bana bunu yaptı kim benm yaptıklarımı yapar şu zamandaBen de öyle düşünüyorum,kim yapacak o kadar işi size muhtaç.Zaaflarınızdan faydalanıyor ,hala sevseniz de güçlü olmaya çalışın.
Hiç bilmiyorum bi gece önde beni çok sevdiğini söyleyip ağlayan adam ertesi gün dolduruşa gelip beni boşuyor
Nedense biz sana boşa yazıyormuşuz gibi geliyor ya neyseYanımızda sadece yeğeni vardı onu derken nikah olurken şahit oluyor ama boşol derken de öyle olduğunu bilmiyordum şuan içim biraz rahatladı gerçekten öyle mi dinen
Niye sizi sevdigini söyleyip agliyor. Bu da normal degil. Sucluluk duygusu gibi. Siz onun sülalesine hizmet ederken o kendine alternatif bir hayat kurmuş olabilir mi?Hiç bilmiyorum bi gece önde beni çok sevdiğini söyleyip ağlayan adam ertesi gün dolduruşa gelip beni boşuyor
Eğer gerçekten dediğini yaparsa durmayı düşünmüyorum şuan tek düşündüğüm çocuğumun düzeni o babasına çok düşkün çocuğumu da onlara bırakmayı asla düşünmüyorum arada o çocuk yıpranacak şimdiye kadar birbirini sevdiğini gördüğü anne babası bi anda ayrılacak nasıl bir travma biz hep evde oyunlar oynar birbirimize sevdiğimizi söylerdik çocuğum öyle büyüdü sonrası bunlar nasıl oldu hala aklım almıyor ve zoruma gidiyorBence bunu öncelikle hocaya sor ama bu kadar kolay değil zaten böyle şeyler ve sadece gururu yüzünden ayrılmak istiyor şaka gibi gerçekten senin de gururun var boşanırsa gidersin aynı evde mi kalacaksın boşanıp birde yazık vallahi
Konu sahibide hiç demiyor ki beni boşayıp hizmetçi gibi kullanmaya devam edecek hala nikahı derdindeAyy adamdaki egoya bak sozumu yememler, cocuk icin beraber yasariz diye hukumvermeler sanki sultan suleyman. Otursun anasina babasina akrabasina kendi hizmet etsin, 1 hafta sonra kapinizda yatmaya baslar
Allah rızası için onun bir suçu yokki kocamın babası diye bana yakışanı yaptımAklınızın başınıza alında ve siz boşayın onu yoksa her dolduruşa geldiğinde boşar bu. Ayrıca ne diye onun yatalak babasına bakıyorsunuz, madem hayırlı evlat kendisi baksın babasına.
Konu sahibide hiç demiyor ki beni boşayıp hizmetçi gibi kullanmaya devam edecek hala nikahı derdinde
Herkes ailesine duskunAilesi geldikten sonra çok arada kaldı işleriyle ilgili de problemler oldu ailesine çok düşkün birisi ne deseler inanıyor