- Konu Sahibi immortal__07
-
arkadalar bn 17 yasındaym ve cildimmm çoook yağlı hafif sivlce izleri var çook az siyah nokta var ama en buyuk derdim çokk açık ve çok fazla olan gözeneklerım...birde cildimn acaıp yağlanıp parlamasıı
bana önerebileceğınız yuz temızleme jelı,tonık,nemlendiriici,maske... gibi ürünler varmı acaba__??
gecenlerde clean clear ın yağsız derinlemes,ne temizleyıcı krem jelını aldm ama kullanmadm daha
acaba diorum gene gidip clean clearın tonığını mı alsam işte bilen bnmle aynı durumd OLupta kullandıklarndan memnun kalan birileri tavsiyede bulunsun lütfen
şmdiden teskkur ederm herkese..
canım bnmde çok yağlı bir cildim var,hergün en az 3 kere suratımı yıkamam gerek. o derece yani. gözeneklerim fazla. yıkamasam hemen parlıyor cildim.ben yaklaşık 1 senedir avon pure pore-fection serisinden kullanıyorum. özellikle temizleyici köpükten çok memnunum. sabah akşam yıkıyorum suratımı çok rahatlıyor.
kreminden ve toniğinden de memnunum. banyo sonrasıda onları kullanıyorum çok iyi geliyor. kaydirigubbakcemile2 bu ay indirimde. çevrende bi avon temsilcisi varsa ve denemek istersen al bnce sositososito
bu toniği. bu da kremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?