• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri bana bilen birisi yardımcı olsun: )

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

immortal__07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
194
0
96
31
Antalya
arkadalar bn 17 yasındaym ve cildimmm çoook yağlı hafif sivlce izleri var çook az siyah nokta var ama en buyuk derdim çokk açık ve çok fazla olan gözeneklerım...birde cildimn acaıp yağlanıp parlamasıı

bana önerebileceğınız yuz temızleme jelı,tonık,nemlendiriici,maske... gibi ürünler varmı acaba__??

gecenlerde clean clear ın yağsız derinlemes,ne temizleyıcı krem jelını aldm ama kullanmadm daha

acaba diorum gene gidip clean clearın tonığını mı alsam işte bilen bnmle aynı durumd OLupta kullandıklarndan memnun kalan birileri tavsiyede bulunsun lütfen

şmdiden teskkur ederm herkese..

benim de arkadaşımda aynı sorun vardı doktora gitti canım kendi clean & clear falan almak yerine
avene miydi hatırlamıyorum onun ürünleri var bi toniğini bi de gözenekleri için sıkılaştırma jelini aldı doktor tavsiyesiyle,tabi bu reçeteyle alınmıyor
bi tane de krem yazdı doktor isimlerini hatırlamıyorum da neyse işte sana tavsiyem doktora gitmen :)

canım bnmde çok yağlı bir cildim var,hergün en az 3 kere suratımı yıkamam gerek. o derece yani. gözeneklerim fazla. yıkamasam hemen parlıyor cildim.ben yaklaşık 1 senedir avon pure pore-fection serisinden kullanıyorum. özellikle temizleyici köpükten çok memnunum. sabah akşam yıkıyorum suratımı çok rahatlıyor.

SOLUTIONS-PURE-PORE-FECTION-TEMIZLEYICI-KOPUK__19284732_1.jpg

kreminden ve toniğinden de memnunum. banyo sonrasıda onları kullanıyorum çok iyi geliyor. kaydirigubbakcemile2 bu ay indirimde. çevrende bi avon temsilcisi varsa ve denemek istersen al bnce sositososito

images
bu toniği.
avon_solutions_plus_pure_pore_fection_face_lotion_7841_1.jpg
bu da kremi kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
arkadalar bn 17 yasındaym ve cildimmm çoook yağlı hafif sivlce izleri var çook az siyah nokta var ama en buyuk derdim çokk açık ve çok fazla olan gözeneklerım...birde cildimn acaıp yağlanıp parlamasıı

bana önerebileceğınız yuz temızleme jelı,tonık,nemlendiriici,maske... gibi ürünler varmı acaba__??

gecenlerde clean clear ın yağsız derinlemes,ne temizleyıcı krem jelını aldm ama kullanmadm daha

acaba diorum gene gidip clean clearın tonığını mı alsam işte bilen bnmle aynı durumd OLupta kullandıklarndan memnun kalan birileri tavsiyede bulunsun lütfen

şmdiden teskkur ederm herkese..

canım shiseido'nun pureness serisi var genç ve yağlı ciltler için ben kullanıyorum gerçekten iyi. her nemlendirici cildimi yağlandırırdı bunun nemlendiricisi falan mat tutuyor. ayrıca; toniği falan da pudralı olduğu için matlaştırıyor. temizleme jelinden de çok memnunum. fiyatı belki pahalı gelebilir ama gerçekten aylarca kullanılıyor. ben bol bol kullanırım her şeyi özellikle jeli ve nemlendiricisi bitmek bilmedi. nemlendiricisi daha bitmedi hatta =)

canım bnmde çok yağlı bir cildim var,hergün en az 3 kere suratımı yıkamam gerek. o derece yani. gözeneklerim fazla. yıkamasam hemen parlıyor cildim.ben yaklaşık 1 senedir avon pure pore-fection serisinden kullanıyorum. özellikle temizleyici köpükten çok memnunum. sabah akşam yıkıyorum suratımı çok rahatlıyor.

SOLUTIONS-PURE-PORE-FECTION-TEMIZLEYICI-KOPUK__19284732_1.jpg

kreminden ve toniğinden de memnunum. banyo sonrasıda onları kullanıyorum çok iyi geliyor. kaydirigubbakcemile2 bu ay indirimde. çevrende bi avon temsilcisi varsa ve denemek istersen al bnce sositososito

images
bu toniği.
avon_solutions_plus_pure_pore_fection_face_lotion_7841_1.jpg
bu da kremi kaydirigubbakcemile4

bende bu ürünleri kullanıyorum.her gün sabah akşam bu temizleyici köpükle cildini temizle.haftada bir ya da iki kez peeling kullan.eczanelerde var.peeling siyah noktalara bire bir canım.
bir de haftada bir yüzüne maske yap.cildinin yenileyici,bir maske olabilir.ben inci tozu kullanıyorum.
yaşın çok küçük,aşırı kurutma cildini.krem sürmeyi ihmal edersen bu sefer cildin kurur ve kırışık olabilir.

Back