bana bi kesin cevap verin lutfen

harbimi123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
2
0
48
Bundan yaklasık 15gun once erkek arkadasımla dusa girdik ve bosaldı suda sprem 8dakika ya kadar yasayabiliyormus ki dusakabinin tıpası takılıydı kalktıgımda iyice temizlenmistim acaba spremler rahimime grip embriyo ya sebep olur mu ? Ustelik bakireyim boyle bir sey mumkun mu ? supheleniyorum cunku ust karın bolgem sertlesti ve ondan sonraki gun regl kanaması gibi yogun olarak 3gun kanamam oldu ustune gorme olabilir mi? Cok supheleniyorum nolur yardın edin

ohooooo millet me uğraşlar veriyor hamile kalabilmek için

sizin olay gerçekleşirse mucize ötesi bişe olur tüm dünya kanallarında belgeseliniz yayınlanır

bi de her yeni üyede bu olaylar mevcut ilginç

Olur kesin cevap verelim.
simdi suda dogum kolay oluyor ya suda hamile kalmak da cok kolay
b hcg degerin 1500
kesin ikiz hamilesin cift yumurta olmasi muhtemel
haftaya gel keseler icin de yorum yapalim simdi erken
karnindaki sertlesme de normalde hamilelerin son ayda yasadigi dogum kasilmasi

Estagfirullah......

bu soruyu yazan kişi bi de 38 yaşında görünüyor ya peesss

dalgami geciyorsunuz yaaaaa.... biz hamile kalabilmek icin amuda bile kalkiyoruz ama olmuyor.... millet nerdeyse sperm gordum beyin gucumle hamile kalmis olabilirmiyim diye soracak...

Millet dalga eciyo amasen bakma onlara canim isini saglama al. Sonrakanaman olduysa kalmamissindir ama ne olur ne olmaz reglini takip et. Gecikme olursa test yaparsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…