Pudra, Fondöten, Kapatıcılar bana bi bb crem fikri verin?

Mangaa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
26
1
Canlarım.. Ben garnierin yaglı ciltler için olan bb creminı almstm ama memnun dglm. Benim cildimdn mi kaynaklanyor yoksa kremdn mi bilmyorm dogal durmuyo. Ben istyrm ki bişi sürdgm belli olmasn ama cildim ısıl ısıl dursun. Özellikle burun kenarlarmda surdgmde beyaz beyaz oluyo. Sanırm cildme kuru gelio. Daha dogal daha pürüzsüz pütürlenmeyn bi bb krem önerirmisinz? Maybellini alsam mı diye düşünüorum sanki daha yaglı bir yapısi var ve cilt daha iyi emiyor gbı ne dersiniz?

canım muhtemelen o cildinden kaynaklanıyor. çünkü ben de bb krem sürdüğümde aynı görüntü ortaya çıkıyordu.

tavsiyem bir gece önceden yüzünü ipek yüz keseleri ile keseleyip ölü deriyi atman. kremi sürmeden önce nemlendirici sürüp, cildin emene kadar bekle. ardından bb kremini sür. yine pütür pütür kalıyorsa, yüzünün hafif parlaması sorun olmazsa üzerine hafif bir nemlendirici daha geç (ben böyle kullanıyorum çünkü) ardından yüzüne oturmasını bekle.

ben pure beauty'nin bulgarian rose'unu kullanıyorum. çok ama çok açık tenliyim, porselen gibi neredeyse ama ben de bile çok az bir ton farkı oluyor. güzel bütünleşiyor ciltle.

canım muhtemelen o cildinden kaynaklanıyor. çünkü ben de bb krem sürdüğümde aynı görüntü ortaya çıkıyordu.

tavsiyem bir gece önceden yüzünü ipek yüz keseleri ile keseleyip ölü deriyi atman. kremi sürmeden önce nemlendirici sürüp, cildin emene kadar bekle. ardından bb kremini sür. yine pütür pütür kalıyorsa, yüzünün hafif parlaması sorun olmazsa üzerine hafif bir nemlendirici daha geç (ben böyle kullanıyorum çünkü) ardından yüzüne oturmasını bekle.

ben pure beauty'nin bulgarian rose'unu kullanıyorum. çok ama çok açık tenliyim, porselen gibi neredeyse ama ben de bile çok az bir ton farkı oluyor. güzel bütünleşiyor ciltle.
Cnm nemlndrici sürüorm beklyrm üzerne sürüorum bu sefrde bb krem soyuluo sanki krem kremi soyuyo=/ braz garnier da kurutyo sanrm .. Bende beyazın hafif bugdaya kacn beyaz,senin söyledgn bb yi baya okudm burda nerdn alınr ne kdrdr fyatı fln=)

selam ben pure beaty aldım yenı bulgarıan rose yazan zaten artık tek o gelıyormus kapatıcılıgı rengı super bıde yedeklemek ıcın garnıer aldım ındırımdeydı yaglı cılt falan yazmıyor ustunde ıkı rengı var dedıler acık olanı aldım oda cok basarılı bu arada cıldım kurudur benım yumusacık oluyor guzel kapatıyor ben sevdım bu bb kremlerı anneler gununde yedeklıyecegım..

selam ben pure beaty aldım yenı bulgarıan rose yazan zaten artık tek o gelıyormus kapatıcılıgı rengı super bıde yedeklemek ıcın garnıer aldım ındırımdeydı yaglı cılt falan yazmıyor ustunde ıkı rengı var dedıler acık olanı aldım oda cok basarılı bu arada cıldım kurudur benım yumusacık oluyor guzel kapatıyor ben sevdım bu bb kremlerı anneler gununde yedeklıyecegım..

cnm seninde yuzune sürnce beyaz beyaz olmuo mu kuruluktn kynaklı. Garnieri bence sende begenmcksn cok kuru bi yapısı var ve ciltle özlesmyor sdce kapatclgı ıyı ama fondetn surmus gbı yuznde bsy oldugu bariz belli. Oysa dogal durması daha hoş olurdu=/

Kesinlikle Laura mercier biraz tuzlu ama fondoten yapısına sahip. Cilt tonunu düzgünleştiriyor.
Ayrıca misscha bb creamdende çok memnun kalmıştım. Sanırım cildide beyazlatıyordu.

Diadermine bb kremi bir iki kere ancak kullandım. Çok beyaz tenli olduğumdan en açık tonu bile koyu durdu.Deneyimleyebildiğim kadarıyla anlatayım,çok yağlı bir içeriği yok. Yüzde yağlı bir etki bırakmıyor.

X