bana bi akıl verinn :(

samer_12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
3
0
son adet tarihimm 23.03.2015 ve 02.04.2015 tarihinde nişanlımla sürtünerek ilişkiye girdim ama üzerimizde iç çamaşırı vardı ve kesinlikle içeriye boşalma olmadı ama zevk suyunun gelip gelmediğinden emin değilim gebe olabilir miyim sizce kasıklarım ağırıyo ama adetime daha çok var test yaptım negatif çıktı ben anlamadım hiçbişey çok kötü durumdayım yardımcı olun nolurr

Keşke gebelik bu kadar kolay olsa. Iç çamaşırın üzerinden zevk suyuyla gebelik imkansız. Stres yapıp adetinizi geciktirmeyin. Hamile olmanız tıbben mümkün değil.

adetime bu kadar zaman varken kasık ağrıları stresten mı sizce
Her kasık ağrısı gebelik değil ki yumurtlama Döneminde olabilirsiniz, iltihap olabilir, enfeksiyon olabilir yani bir Sürü başka sebep olabilir kasık ağrısı için

ya o kadar kolay değil hamile kalmak üzerinde çamaşır var içeri girme olmamış boşalma yok nasıl hamile kalcan Allah aşkına? biz hamile kalmak için neler yapıyoruz sen bu şekilde hamile kalırsan da literatüre geçersin zaten! ama sana net cevap vereyim bu şekilde hamile kalman İM-KAN-SIZ!!! her kasık ağrısı hamilelik değildir, üşütmüşsündür, yumurtluyosundur, gazın vardır vs vs vs.

sen hamile kalırsan biz ölelim ya valla

belim kopucak gibi ağrıyo ben de bu ağrılar olmasa bu kadar takılmazdım ama aklımdan bi dakika bile atamıyorum malesef hamilelik ihtimalini :'(

bu şekilde imkansız o kadar kolay mı hamile kalmak içine boşalma olmamış vs de şunu çok merak ediyorum acaba ilişki olmadan önce bunlar aklınıza gelmiyor mu o zaman korkmuyor musunuz??

Ilerde evlendiğinde hamilelik için uğraştığinda bu düşünce ve endişelerine güleceksin

belim kopucak gibi ağrıyo ben de bu ağrılar olmasa bu kadar takılmazdım ama aklımdan bi dakika bile atamıyorum malesef hamilelik ihtimalini :'(
lisede ya da ortaokulda biyoloji dersi aldın değil mi? bebek nasıl olur biliyorsundur az çok uygulamalı olmasa da teorik olarak bir bilgi edinmişsindir eminim ki eğitim seviyen yüksek lisans yazdığına göre muhtemelen bir fikrin şu zamana kadar bir kulak dolgunluğun olmuştur. dolayısıyla mantıkla hareket edersen bu şekilde hamile kalamayacağını biliyor olman lazım ya da ilgi çekmek için yapıyorsun ama yanlış yoldasın sen bu şekilde sevgilininde başının etini yersen kaçar gider o adam ben sana söliim güler bi de arkandan evlencek yaşa gelmişsin daha çocuk nasıl yapılır bilmiyosun diye! adamı bu kadar ortada fol yok yumurta yokken strese sokma! her bel kasık ağrısı hamilelik değildir zaten bak yine yazıyorum eğer Meryem Ana değilsen bu şekilde hamile kalman İM KAN SIZ!!! aklının ucunda bile olmasına gerek YOK bu ihtimalin çünkü böyle bir ihtimal YOK!!! sen bi evlen çocuk yapmaya karar ver hele o zaman anlarsın çocuk yapmak bu kadar kolaymıymış değilmiymiş diye!!!

Stres yapiyosun ondandir cnm takma bukadar hamile degilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…