bana bi akıl verin :(

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
arkadaşlar meraba,nerden başlasam bilmiyorum kendimi öyle bi yorgun hissediyorum ki hem fiziksel hem duygusal çöküntüdeyim napcam ben ( sıkılmadan okuyun ama lütfen..nerden başlayım bilemiyorum öncelikle kendmi kısaca tanıtayım 23 yaşındayım yeni mezunum ve işsizim kpss e de girmedim seneye düşünyrm önlisans mezunuyum bu yıl açıktan devam etcem inş. aylarca iş arıyorum ama kaldığım şehirde yaşamak istemiyorum aileme bu konuyu defalarca direttim önceleri beni anlamak istemediler şimdide anlasalar bir yolu yok.kaldığım yerden iş bakıyorum olmasını istiyorum ama gönülsüz gönülsüz.hiç arkadaşım yok herkes bi yerde.şöyle kahve içmeye çıkacak bi arkadaşım bile yok düşünün ki ben gezmeyi eğlenmeyi seven bi insanm çok yalnız hissediyorum kendimi diğer bi sorunum da 2 sene evvel biriyle tanıştım ama netten kızacaksınz çok yanlış bi davranış bu biliyorm ama masumca telefon görüşmelermz zamanında birbirimizin dertlerine çare bulduğumz bi insandı seviyeli konuşmalarımz oldu.ve kendisine çok değer verdim.o da zamannda bana değer verdiğini gösterdi sonra birbirimzi sever olduk ama malsef şartlar nedenyle yüz yüze görüşmedik.ama hep hissettik evet diceksiniz bunlar geçici duygular felan filan ama bende biliyorum belkide 3 yıl sonra hatırlasam sadece tebessüm edecğim bi anı olarak aklıma gelecek ama ben bu kişiyi kaybetmek istemiyrm en sonuncu konuşmam birz sert oldu galiba ki beni engellmş sıkıntısu ne çözemedim ama ben ondan ayrı kalmak istemyrm

konuyu tam anlayamadım depresyon başlangıcı gibi sanki

2 yıldır yüzünü görmediğiniz birisinden ayrılmak istemiyorsunuz?
Ya adam evli ise ya da karşında farklı bir insan modeli var ise nasıl guvendiniz?

Niye engelledi seni
bende anlam veremedim hani aramızda çok büyük bi kavga olur felan ama öyle olmadı 1 gün öncesinde aradı konuştk ama ben şey söyledim gerçekten hissediyosan konuşlaım devam edelim ben dedi öyle bişe olmazsa aramam dedi güzelce konuştk son durum bu yani

Güvenme internetteki insanlara hayalci olma biri çıkar karşına sanal ortam yalan ortam hissettiklerin sadece aliskanlik

Güvenme internetteki insanlara hayalci olma biri çıkar karşına sanal ortam yalan ortam hissettiklerin sadece aliskanlik
işte güven olmuyo ama aynı şeyleri hissetmeyide inanmamak olmuyo ama dediğin gibi alışkanlıkta olabilir 2 sene olmuş bilmiyorm biri çıksa karşıma atlatcğm ama dediğim gibi diğer yandanda başka sorun yolunda giden bişe yok yani o kadar bunaldım ki

İş bulunca herşey normale döner merak etme part time çalışırsın iş bulana kadar sıkılmazsın arkas ortamım artar

İş bulunca herşey normale döner merak etme part time çalışırsın iş bulana kadar sıkılmazsın arkas ortamım artar
Bi kız olarakta her yerde çalışılmıyo güvenli güzel bi kurum olması için çabalıyorm bu stres çok fena bişe hemde yalnız kalınca inşallah bulurm kafama göre allahm nolur

Bak canım, bir abla tavsiyesi sana. Ben de 14 yaşındayken internetten tanışmıştım geçen sene ayrıldığım nişanlımla. 12 yılımızı geçirdik onunla. Diyeceğim şu ki, bir gelecek düşünme, yapma bence. Bir kere sağlam bir temel olmuyor. Ben çok pişmanım hayatımın 12 yılını verdim ona şu an 27 yaşındayım ne kocam var ne çocuğum. Yapma etme daha 23 yaşındasın. Kendine düzgün ortamlardan birini bul.

Evet doğru söylüyorsun olmamalı böyle ve de sağlıklı değşl bunun farkındayım ama şu an çevremde kafama göre birisi çıksın hayır demem niye deyim ki benim öyle bi ortamım yok ve o çocuğunda kaliteli seviyeli bir ortamın içerisinde olduğu bariz ortada onun gibi kişiliği açık konuşmak gerekirse hiç görmedim kaybetmek istemiyorum tek amacım onu yeniden kazanmak arkadaş olarakta olsa bile

Benim nişan attığım çocuk mühendisti. Gözümün içine bakardı bi söz için ama olmadı işte. Arkadaş bile olma. Bağını kopar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…