ondan çok korkuyorum yeni bişeylerin girmesi gerek hayatıma artık değişsin sıkıldım yalnız kalmaktankonuyu tam anlayamadım depresyon başlangıcı gibi sanki
çok detaylı araştrıdm diyelim2 yıldır yüzünü görmediğiniz birisinden ayrılmak istemiyorsunuz?
Ya adam evli ise ya da karşında farklı bir insan modeli var ise nasıl guvendiniz?
bende anlam veremedim hani aramızda çok büyük bi kavga olur felan ama öyle olmadı 1 gün öncesinde aradı konuştk ama ben şey söyledim gerçekten hissediyosan konuşlaım devam edelim ben dedi öyle bişe olmazsa aramam dedi güzelce konuştk son durum bu yaniNiye engelledi seni
işte güven olmuyo ama aynı şeyleri hissetmeyide inanmamak olmuyo ama dediğin gibi alışkanlıkta olabilir 2 sene olmuş bilmiyorm biri çıksa karşıma atlatcğm ama dediğim gibi diğer yandanda başka sorun yolunda giden bişe yok yani o kadar bunaldım kiGüvenme internetteki insanlara hayalci olma biri çıkar karşına sanal ortam yalan ortam hissettiklerin sadece aliskanlik
Bi kız olarakta her yerde çalışılmıyo güvenli güzel bi kurum olması için çabalıyorm bu stres çok fena bişe hemde yalnız kalınca inşallah bulurm kafama göre allahm nolurİş bulunca herşey normale döner merak etme part time çalışırsın iş bulana kadar sıkılmazsın arkas ortamım artar
Evet doğru söylüyorsun olmamalı böyle ve de sağlıklı değşl bunun farkındayım ama şu an çevremde kafama göre birisi çıksın hayır demem niye deyim ki benim öyle bi ortamım yok ve o çocuğunda kaliteli seviyeli bir ortamın içerisinde olduğu bariz ortada onun gibi kişiliği açık konuşmak gerekirse hiç görmedim kaybetmek istemiyorum tek amacım onu yeniden kazanmak arkadaş olarakta olsa bileBak canım, bir abla tavsiyesi sana. Ben de 14 yaşındayken internetten tanışmıştım geçen sene ayrıldığım nişanlımla. 12 yılımızı geçirdik onunla. Diyeceğim şu ki, bir gelecek düşünme, yapma bence. Bir kere sağlam bir temel olmuyor. Ben çok pişmanım hayatımın 12 yılını verdim ona şu an 27 yaşındayım ne kocam var ne çocuğum. Yapma etme daha 23 yaşındasın. Kendine düzgün ortamlardan birini bul.
Benim nişan attığım çocuk mühendisti. Gözümün içine bakardı bi söz için ama olmadı işte. Arkadaş bile olma. Bağını kopar.Evet doğru söylüyorsun olmamalı böyle ve de sağlıklı değşl bunun farkındayım ama şu an çevremde kafama göre birisi çıksın hayır demem niye deyim ki benim öyle bi ortamım yok ve o çocuğunda kaliteli seviyeli bir ortamın içerisinde olduğu bariz ortada onun gibi kişiliği açık konuşmak gerekirse hiç görmedim kaybetmek istemiyorum tek amacım onu yeniden kazanmak arkadaş olarakta olsa bile
Bu da mühendis. D yani söylemek istemeyebilirsin ama neden ayrıldınızBenim nişan attığım çocuk mühendisti. Gözümün içine bakardı bi söz için ama olmadı işte. Arkadaş bile olma. Bağını kopar.