-
- Konu Sahibi moominimini
Hem baktık üzülüyoruz konuyu kapatcaz ne zaman nasip o zamn olacak. Ama kendisi içi rahat değil. Ben ona zaten kimse birsey diyemez bizi de bu yüzden ayiramaz dedim . O yine de mutsuz. ben kendi aileme taviz vermemeye çalışıyorum. Yanlarında Üzgün durmuyorum genciz daha yaşımiz kaç diyorum .
Teşekkür ederim çok. Belki daha güzel bir şey bizi bekliyordur kim bilir.Allah gönlünüze göre versin, inşallah mutlu olacağınız şekilde olur herşey ..
Uzak şehirler olduğu için birazda. Yani yaz tatili olmak zorunda düğün. İki tarafta bunu düşünerek 2 sene sonra düğün demeye utanıyor çevreye. İstanbul - Maraşyani ennnn mantiklisi o zaten... ikinizde atanin kimseye muhtac olmadan gonlunuze gore yapin dugununuzu bu kasilma neden???
Uzak şehirler olduğu için birazda. Yani yaz tatili olmak zorunda düğün. İki tarafta bunu düşünerek 2 sene sonra düğün demeye utanıyor çevreye. İstanbul - Maraş
Aslında gerçek sorun şu. Vakit daralıyor nikah konusunda. Diğer yandan ben kırmak istemiyorum incinebilir mi bilemiyorum paramiz yok sen atanamadin gel bu parayı alalım demek belki zoruna gider . Şuan her şeyi konusamoyoruz rahatça çok gergin. Ama o da nasip olursa olurŞimdi sorun tam olarak ne ? Yani istediğiniz zaman düğün yapacaksanız stres yapmasına gerek yokki.Siz nikahı kıyıp o parayı almaya bakın.Amcanızda halden anlasın azıcık
Çok doğru bi konuya degindiniz. Şuan kafası darmadağın . 3. Kez sınava giricem seneye diyor. Kafasının dağılması ve asıl amaç olan kpss odaklanması lazım. Benim amacım onun keyfini yerine getirmek. Bu sayede ona buna kafa yorup motive olmazsa diye üzülüyorumonlarda kimseye bisey demesinler okumus kiz biraz calissin evlenir acelesi ne desinler... eger sen bu durumu iyi bir sekilde atlatmazsan nisanlin kafasini toparlayip sinava calisamaz bunuda unutma....(bende gectim o sinav yollarindan bilirim)
Gergin fakat bir çıkar yol bulması lazım. Gerilecek diye 7 bin lirayı elinizin tersiyle yitmeyin bence. Bu zor zamanlarinizda servet gibi gelecektir size. Bence uygun zamanda konuşmayı denemelisiniz. Kabul edeceğine eminim. Hem belki biraziyla bi kaç gün tatil yaparsiniz. Ona da iyi gelir.Aslında gerçek sorun şu. Vakit daralıyor nikah konusunda. Diğer yandan ben kırmak istemiyorum incinebilir mi bilemiyorum paramiz yok sen atanamadin gel bu parayı alalım demek belki zoruna gider . Şuan her şeyi konusamoyoruz rahatça çok gergin. Ama o da nasip olursa olur
Tatil yapcaz bunu konuşurken bile keyfi yerine geliyor. Çok bunaldi. Köy gibi yerde yaşıyor sağa donde düğün sola donse atama soruyor herkes. ben madem parayi takıyosun gel böyle edelim diyebilmek ve onu rahatlatmak istiyorum. BuBunu yaparken de gururunu İncitmeden yapmam lazımGergin fakat bir çıkar yol bulması lazım. Gerilecek diye 7 bin lirayı elinizin tersiyle yitmeyin bence. Bu zor zamanlarinizda servet gibi gelecektir size. Bence uygun zamanda konuşmayı denemelisiniz. Kabul edeceğine eminim. Hem belki biraziyla bi kaç gün tatil yaparsiniz. Ona da iyi gelir.
Atanırsanız ikiniz de aynı şehirde mi olacaksınız?Bunun için 10 güne kalmaz kontenjan verilcek . Yani atanip atanmayacagim az bi zaman içinde belli olacak
Çok doğru bi konuya degindiniz. Şuan kafası darmadağın . 3. Kez sınava giricem seneye diyor. Kafasının dağılması ve asıl amaç olan kpss odaklanması lazım. Benim amacım onun keyfini yerine getirmek. Bu sayede ona buna kafa yorup motive olmazsa diye üzülüyorum
Atanırsam ben bu sene o da diğer sene kim zorunlu hizmet bölgesinde ise onun yanına gönderiliyor diğeri. Atıyorum seneye o Büyükşehir e atandı ben gelemem onun yanına ama o da zorunlu hizmet bölgesi olursa ya onun ya benim sehrime isteğe bağlı geçebiliriz. Kısacası atanalim da her memur gibi bi yıl evli ama uzak.Atanırsanız ikiniz de aynı şehirde mi olacaksınız?
7000 tl az para değil, ne yapın edin alın, elde edin o parayı bence.
Nedir şu sistemin rezilliği ya...Atanırsam ben bu sene o da diğer sene kim zorunlu hizmet bölgesinde ise onun yanına gönderiliyor diğeri. Atıyorum seneye o Büyükşehir e atandı ben gelemem onun yanına ama o da zorunlu hizmet bölgesi olursa ya onun ya benim sehrime isteğe bağlı geçebiliriz. Kısacası atanalim da her memur gibi bi yıl evli ama uzak.
Sizi anlıyorum. Önemli olan motivasyon şu anda. Nikah konusu da bi kez yüz yüze geldiğimiz zamn konusucam . Zaten olacağına varır. Olmazsa olmaz diye bir şey yok. Olmuyorsa bi sebebi vardırbende onu diyorum iste evlenseniz bile bu durumda, atanamamasi hep sorun olacak (evlilik sureciniz hep sikintili olacak) en azindan evlenmek icin motivasyonu olur yani sinavi kazanirsam evlenebilirim rahatlikla (maddi ve manevi) diye dusunmesini sagla....
ben diger konunuza hic deginmiyorum yani nikah yapip para alma konusuna cunku hayat bu ne ile karsilasacagin belli olmaz...
Evet malesef. Ekmek paramiz olsun atanalim diyoruz napalım öğretmen olarak daha iyi bir seçenek yok. Özel sektörde ağır geliyor .Nedir şu sistemin rezilliği ya...
Sen yıllarca uğraş, çalış, güç bela atan ama eşinden ayrı kal. Bu nasıl sistem...
Düğün yapmak şu şekilde iki tarafta anadolu kafası . Mecbur gibi yani