20 yaşındayım nişanlıyım .
ben insanlara hep güleryüzlü ve iyi niyetli yaklaşıyorum ancak bunu hakeden insanlarda var haketmeyenlerde
mesela haklızlığa asla gelemem .ve aşırı korumacı bi kişiliğim var yengeç burcuyum mesela bi olayda karşımdakini kırmaktan çok korkarım ve biri dertliyse karşıma oturup benle muhabbet ederse acaip iyi motive ederim iyi olması için elimden geleni yaparım
ve biri bana gelip bi konuyu anlatınca mesela haksız yönleini çok yüzüne vuramam hep karşımdakini iyi görmeye çalışırım napıcam bilmiyorum
kendimden taviz verdiğimi düşünüyorum .
herkes üstümde söz sahibi oluyor güler yüzlüyüm ve herkesi küçücük bir çocuğu bile kırmaktan korkarım .
ters konuşamam çok yoruldum bu huyumdan çok taviz verdim herkese değişmek ağırlığı koymak istiyorum hayata ve herkese karşı .
yani düşünün öz teyzem kuzenim bile benim dedikodumu yapıyor haksız yere hemde hiç kimseye kötülüğüm dokunmaz ama yalan yanlış beni ve nişanlımı kötülüyorlar oysa oda bende öyle iyi insanlarız ki akrabamız olmayan insnlar bana hep kalbinin ekmeğini yiyorsun derler yada beni eşsiz bi insan gibi överler gel gelelim akrabalarım çok yakınlarım hiç kötülüğüm dokunmadığı halde yüzüme gülüp iyisin diyip arkamdan boş boş laf yapıyorlar belki bazı insanlar buna takılmaz ama benim öylee ağırıma gidiyorki.
heleki su teyzem ve kuzenimin yaptıkları .kız benden 7 yas büyük bekar ve karşısına çıkan hiç bi erkek 3 günden fazla konuşmadı onla hep anlatıyor biliyorum herşeyini erkekler hep kullanma amaçlı yaklaşıyor bende 20 yaşındayım 4. yılımızdayız nişanlı olarak3. ayımız bana dışarda koca buldu gözüyle bakıyorlar oysaki çocukla liseden beri sevgiliyiz ve iyi bi insan .ne biliyim en çok bu yönden vuruyorlar kız nişanlıma asılıyor agzına düşüyor ama nişanlım yokken bi ortamda beni göründe düşmanıymısım gibi yüzüme bakmıyor en son bi olayı anlatıyım görümcem benim ailemdeki bayanlar bi yere davet edildik orda kuzwnim ve teyzemde vardı kuzen kalktı tüm herkesi öptü sadece ben ve annemi atlattı görümcem bile anlamış noldu küsmüsünüz dedi oyle utandımki görümcemin nişanlımın agzına düşüo beni ise atladı mal gbi kaldım .
bende annemin hiç sucu yokken kız annmi öpmeyip herkesin içinde bozdu diye kalkarken teyzemi öpmedim .arabayla babam bırakcaktı anneme döndm herkesin içinde teyzemde gelcekti hayır anne hayır dedim sert bişekilde sessizce teyzem bozuldu oturalım biz kalkmayalım dedi anladı kızdıgımı ama napiyim kuzeni cok cadoloz tüm sulaleye kök söktürüyo bense sulalenin masum kızı herkes bayılır ama bu teyzemle kızı heryerde beni kötüler napıcam kızlar anneme diyorum bi arayım bunları güzelce hesap soruyum sonra bizle goruşmeyin bida diyim diyorum annemde öyle iyi masumdurki hayır asla kızım kendini küçültme onların seviyesine düşme diyor ne olcak bizim halimiz ezik gibi hissediyorum