bana bi akıl verin kızlar :((

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
68
Kocaeli
arkadaşlar 24 nisanda adet oldum ve 4 günde çok az oldu bitti. biter bitmez çalışmalara başladık. 2 haftadır kasık ağrısı çekiyorum. ayakdayken farketmiyorum ama, özellikle sırtüstü ve yüzüstü yatınca hissediyorum. yumurtlama dönemidir dedim ama hiç bişey yok doğru düzgün akıntım da gelmiyo. cildim bozuldu, sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum. şu günlerde de taşınma durumumuz olduğu için , ağır şeyler taşıyorum bazen, bilmeden yanlış bişey yapmak istemiyorum. test yapıcam ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. ne yapmalıyım.???

Bu zamanlarda insanın kendine faydası olmasada başkalarına oluyor sanırım :) bence hamile olma ihtimalini düşünerek çok fazla ağır kaldırmamaya, ilaç kullanmamaya çalış. birlikte olduğunuz günden itibaren en az 15 sonrada kan testi yaptırırsan sonuç alma ihtimalin yüksek olur. idrar testleri adet geciktikten sonra kesin sonuç veriyor. Bu zamanda sabır ve dikkat çok önemli. Çok umutlanmadan dikkatli yaşamak şu an içinde bulunduğun durumda yapman gereken ilk şeyler bence. Allah hayırlısını versin..

teşekkürler canım Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah :)

canım yaa bencede sen ağır kaldırma ama testte yaptır hayal kırıklığı deme eğer hamileysen yanlış birşey yapıp birşey olırsa o zaman daha çok üzülürsün
doktora da görünmeyi ihmal etme birde bulantılar için erken olduğunu düşünüyorum sonucu bekliyoruz canım

Evet canim haklisn. İdrar testi kacinci gunde belli oluyo bu arada

Bence hayal kırıklılıgına ugramamak icin cubuk testleri salla gitsin...Git sadece kan testi yaptır...Garanti...

canım benim bende senle aynı sorunu yaşıyorum. 18 nisan da adet oldum. ilk gün yoğun, 2. gün çok az diğer günler lekelenme şeklindeydi.. acaba üstüne görme mi diye şüphelendim ama dkh ni yeni bıraktım ve öncesinde adet düzensizliğim vardı belki o yüzden az olmuş olabilir diye düşündüm test falan yapmadım.yumurtlama günümde (3 mayıs) ve adet sonrası hemen ilişkiye girdik eğer tutmuşsa bi hafta 10 günlük diyorum kendimce :)) ama nedense adetimden sonra bi hafta acayip bi şişlik (gaz)oldu karnımda (ki daha önce hiç olmazdı) ve kaç gündür acayip kasıklarımda batmalar oluyor.. akıntı da var. yumurtlama dönemimdir diyorum ama bilmiyorum. eğer olursa bana çok sürpriz olacak bu ay. çünkü en az 40 günlük olacak öğrendiğimde :))) allah hakkımızda hayırlısını versin inş hamişsindir..

Son düzenleme:

ben biraz önce yaptım test ama negatif çıktı. erken mi yaptım bilmiyorum. çünkü şu günler yumurtlama günüm ama adetim bittiğinden beri hiç akıntım yok ama çok kasık ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum. eğer tutmuşsa benimki de 11 günlük falan diye hesap ediyorum. testi erken mi yapmışım sence ondan mı çıkmadı acaba

esracım bence erken daha bi 10 gün falan daha bekle derim bulantı içinde bana çok erken geldi geçi insandan insana değişir ama 7. 8. haftada bulantı ancak başlıyor diye biliyorum bende ilk belirti göğüslerde şişlik ve ağrı adet olacakmış gibi olmuştu . sen yinede kaldırdıklarına dikkat et inşşallah hamilesindir

amin canım inşallah hamileyimdir. benim anlam veremediğim adetim bittiğinden beri hiç akıntım falan yok, ama aşırı derecede kasık ağrısı çekiyorum bunu anlamıyorum. bi dahaki testi adetim gecikirse yaparım artık

evet canım test için erken idrar testinde zaten çıkmaz daha.. ama belki bi kaç gün sonra kanda çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…