Öncelikle maaşallah çok güzelsiniz.:)
Sadece güzel olmak da değil bu renk size çok yakışıyor.
Saç ve ten rengimiz çok benzer sizinle.Ben de senelerce siyah kullandıktan sonra, platin sarıya dönmeye çalışmıştım.Kendi kuaförüm dönemezsin saçların yanar kopar deyip saçlarımı boyamadı.
Ama ben inat ettim gittim saçlarımı başka bir kuaförde boyattım.İlk etapta zaten kızıllıklar turunculuklar kalıyor çünkü saç açılmıyor.
Yanması ve kopması da cabası.
Neredeyse belime yakındı saçlarım bu işlemleri yaptırdığımda ancak yanan saçlarım yüzünden saçlarımı küt kestirmek zorunda kaldım.Küt kesildiğinde bile saçlarım kaskatı resmen çalı süpürgesi gibiydi kuaför fön çekemiyordu, hiç bir şekil almıyordu saman gibi olmuştu.
Uzun saç takıntım vardı gittim dünya kadar para harcayıp platin kaynak taktırdım saçlarıma.Saçlarım istediğim boya gelene kadar da 3 sene kaynak kullanmak zorunda kaldım ardından.
Bu arada sarı saçı da kimse yakıştırmıyor herkes eski haline dön diye yalvarıyordu resmen.
Şu an hala "ay sarıya mı dönsem" diye şaka yaptığımda herkes sakın sakın der : )
Tekrar söylüyorum böyle çok güzelsiniz ve en önemlisi doğal görünüyosunuz.
Sarışın olduğunuzda 3 haftada bir dip boyası masrafınız olacak, yapay olacaksınız ve saçlarınız en az 3 yıl sağlıksız olacak.