- Konu Sahibi ballikraker
Bu aralar vücudumda tuhaf değişiklikler oluyor ama kestiremedim ben.Hamile miyim dedim ve 15 gün önce bir gebelik testi yaptım evde.
Ama sonuç negatifti...İşin tuhafı 2 ay olacak neredeyse adet görmeyeli...Umutlanmak da istemiyorum,doktora gidip değilsin cümlesini duymak da...
Bahsettiğim tuhaf değişiklikleri söyleyeceğim size.Benzer durum yaşayanlar olduysa aramızda bana bi el sallabilirler mi oldukları yerden ?
Göğüslerim çok gergin,şiş ve acıyor...(Yüzüstü uyumayı seven biriyim ama artık yüzüstü yatamıyorum bile)
Kahverengi lekeler görmeye başladım son günlerde...
Uyuklamaktan gözümü açamıyorum...
Göğüslerimdeki damarlar bariz bir şekilde belli oluyor :) (Yol haritası gibi adeta :)
Sırtım ve belim,bir ay hiç durmadan dayak yemişim gibi ağrıyor...
Ha şunu da söylemek isterim ki psikolojik olarak bunları hissediyor olabileceğimi düşündüm ama şu da var ki hamile olma düşüncesine takıntılı da değilim...
Hadi diyelim ki hamileyim,canına yandığım testi neden şaşırttı beni :)
Sizce bana noluyor kızlar :) Ölüyor muyum yoksa :2:
Yoksa yoksa eğer öylerse :)
Ama sonuç negatifti...İşin tuhafı 2 ay olacak neredeyse adet görmeyeli...Umutlanmak da istemiyorum,doktora gidip değilsin cümlesini duymak da...
Bahsettiğim tuhaf değişiklikleri söyleyeceğim size.Benzer durum yaşayanlar olduysa aramızda bana bi el sallabilirler mi oldukları yerden ?
Göğüslerim çok gergin,şiş ve acıyor...(Yüzüstü uyumayı seven biriyim ama artık yüzüstü yatamıyorum bile)
Kahverengi lekeler görmeye başladım son günlerde...
Uyuklamaktan gözümü açamıyorum...
Göğüslerimdeki damarlar bariz bir şekilde belli oluyor :) (Yol haritası gibi adeta :)
Sırtım ve belim,bir ay hiç durmadan dayak yemişim gibi ağrıyor...
Ha şunu da söylemek isterim ki psikolojik olarak bunları hissediyor olabileceğimi düşündüm ama şu da var ki hamile olma düşüncesine takıntılı da değilim...
Hadi diyelim ki hamileyim,canına yandığım testi neden şaşırttı beni :)
Sizce bana noluyor kızlar :) Ölüyor muyum yoksa :2:
Yoksa yoksa eğer öylerse :)