Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaşlarımı biraz açtırıyayım diyorum bide kızıl olursa diye korkuyorumplatin renk oldukca iddalı olur kaçlarınızı o kadar dert etmeyın cok yakısacaktır
teşekkürler cnm aslında saçlarıma alıştım yaklaşık 5 senedir böyle 6ayda bir dip röfle yaptırıyorum yada bir dip röfle bir normal röfle saçlarım cok az uzuyo ve cok ince telli masa birraz dolgunluk veriyo ama yıpranmasın diye fazla ıynamıyorum açıkcası ama pırasa gibi saçlarım resimde fön yada düzleştirici felan yok sadece taradımmsaç renginiz güzelmiş. herkesin tutturmaya çalıştığı güzel bir ton. genellikle ara ara can sıkıntısıyla degişikliklere gidiyoruz. ama sonrada pişman oluyoruz. ama denemeden de bilemeyiz:)
eger saçlarınız saglıklıysa saçınızı bi kaç ton açabilirsiniz , olmazsa bu renginize dönmeniz kolay olur. ama koyu tonlara gidecekseniz çok düşünün. çünkü bi kere saçını sarı yapan eski haline dönmek istiyor. sarışın biri görse içi gidiyor.
yada şu anda saç rengi degilde saç modelleri deniyebilirsiniz , mesela maşayla ara ara tutamlar yaparak saçınıza biraz hareket katabilirsiniz .