Bana aşık mı değil mi anlayamıyorum :/ Yardım!!

aborjini

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2014
122
14
18
İstanbul
Kızlar merhaba

Lisede aynı okul ve dershanede oldugum bi arkadasın twitter adresini ilk kez dün gördm.Önceden de süpheleniyodum bana arasıra bakıslarını vs.yakalıyodum ama su son 2 yılda aldıgım 15 kilo (sınav yüzünden) sayesinde kendime özgüvenm cok azaldı kimsenin su halime aşık olabilecegine inanmıyorum.aslında kendimi cok güzel bulurum ve cevremde bulur yani öyle narsist fln değilim :) ama dediğim gibi kilolar yüzünden özgüvenm gitti :/ neyse işte bu kişiyle babalarımız tanısıyomus ve gecen ramazanda kalabalık bi iftar yemeğinde biaraya geldk.konusmadk ama sürekli baktı yani :) ve dün twitter adresinde o gün atıldıgını düşündüüm bi tweet te ilk defa sıkıcı bi yemektn mutlu ayrılıyorum fln yazmıs.sonra sana bakmak yetmiyo gözümü kırpmadn seyretmk istiyorum fln :)) Bi de beni melis birkana cok benzetirler o da yazmıs ki melis birkan gibi güzelliğe sahip birini bulursam kacırmam fln :/ Ya bunlar bnm paranoyam mı yoks gerck olabilir mii :))
not:kendisi cok havalı ve baya yakısıklı.bana bakacagını düsünmüyorum.kucuk sınıflar hep peşinde fln.Ayrıca kendisine asık degilim ama her an olabilirimmmmm :17:

Aşık olan adam gelip açılır,yani bizim burada böyle yapıyorlar.
O yüzden o çok havalı ve yakışıklı vatandaşın aşık olduğunu sanmıyorum.

canım benim sen çocuğu gördüğün halde aşık mı değil mi anlayamıyorsan bizim bir şey söylememiz ne kadar doğru olur ki?
Bence sana aşık mı değil mı diye düşünmek sana hiç bir şey getirmeyeceğinden onu bunu bırak ta kaybettiğin öz güvenini yeniden kazanmaya çalış:34:

aşık mı bilemem ama senden hoşlandığı kesin bence. attığı o kadar tweet tesadüf olamaz ya :12:

Aşık olan adam gelip açılır,yani bizim burada böyle yapıyorlar.
O yüzden o çok havalı ve yakışıklı vatandaşın aşık olduğunu sanmıyorum.

Ya o kdr değil yahu :) Aslında gecen yılki halim olsa ben yüz vermem bile de işte.ve doğru ağzı dili var varda öyle bişey söylerdi :) Aklima takılmıstı sadece gecti gitti hanımlar dağılın :9:

dün öğrendim sevgilisi varmıs kızlar 5 aydır hem de :26: Bu erkekler neden böyle abaza yarappim :)) Hala da karsılassak öküz gibi bakıyo suratıma dayanamayıp kafa falan atcam sonunda ne terbiyesizlik ya :41: Sevgilisi de cok güzel üstelik tam sopalık bu erkekler :53:

😂😂 benimde öyle bişeyim var ama benim eski sevgilim aynı apartmanda oturuyoruz lise yıllarında çıkmıştık 2 yıl sonra ailesi ve onun bazı hareketlerinden ayrılmıştık hala aynı apartmandayız ve her gördüğünde dibime düşücek gibi bakıyo ve yengesinden duyduğum kadarıyla hala seviyomuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back