şimdi yeni kız ısrar ediyorsa ve şart koşuyorsa alırlar zaten, siz de şart koşsaydınız. Bir de konu görümcenizin size yardım etmemesi mi yoksa yeni geline takılacak takıların sizden fazla olması mı, orda bi karışmış.
Bilezikleri kız için değil kardeşi hatrına alır kayınvalideniz. Büyük ihtimalle kardeşi de zamanında ona böyle bir şey yapmıştır. Düğünlerde bu takı mevzuları danışıklı dövüş gibi olur genellikle. Ayrıca da o onun yeğeni, istediğini yapar size noluyor?
aaa hala olarak iki bilezik takacak öylemi, ben zannetim gelini akraba oluyor aynı zamand halası zannettim. Hımmm e söyleyin o zaman bi hala kızı kadar değerim yokmuş falan diyin alındım diyin. Yada ben de istiyorum anne diyin, istemeyle alınıyorsaYeni gelin falan yok.
Dayisinin kizina yapiliyor bu.
Kizin israri bu.
Bende geliniyim oglunun esi.
Ben sadece okadar degerim yokmuydu diyr uzuluyorum.hayırdır, kayınvalidenin, kayınpederin kasasına ortak mısınız? kime ne kadar isterse o kadar takarlar.
sen yeni gelinsiniz diye varlarını yoklarını geline mi yapacaklar? yeğenini daha çok seviyordur yapar, yapar yani.
bu kadar paracı olmayın lütfen, hiç hoş değil.
kime ne para vereceklerini, kime ne takacaklarını size sormayacaklar.
sizin üzerinizde bir fiyat etiketi olmadığına göre gönüllerinden geçene razı olacak, gerisine karışmayacaksınız.
gönül koymanızı üzülmenizi anlarım ama kendinize hak görmenizi anlayamam, kusura bakmayın.
ama bu sizin seçiminiz. bu dediklerinizi zorla yaptırmadılar ki. sizde diretseydiniz o kız gibi o zamanBen sadece okadar degerim yokmuydu diyr uzuluyorum.
Gecen gecmis ben onlardan ne mobilya istedim ne esya onlarin evine gelin geldim degersizlik diye dusunuyorum...
üzülmenizi elbette anlıyorum, normaldir. insanın aklına elbette gelir ama kızdan nefret ediyorum demişsiniz? kızın ne suçu var?Ben sadece okadar degerim yokmuydu diyr uzuluyorum.
Gecen gecmis ben onlardan ne mobilya istedim ne esya onlarin evine gelin geldim degersizlik diye dusunuyorum...