bana akıllıca tavsiyeler verirmisiniz?

allah razı olsun çok sağıl. temmuzda iki yıl olacak. benim eşim çok merhametli çok iyi biridir. hiç zorlamadı beni ailesiyle yakın olamay gerçi başlarda yaptı ama onlar beni kırdıkça söyledim. konuştukça aşılıyo hersey. ama diyorumya çok takmış durumdayım çok şükür ya allah bunu da elimden alır diye korkuyorum gözle görülür bi sorun yok. kaygım var çok fazla hayatta en büyük korkum çalışmamak, evdende olsa bişeyler yapabilmeliyim. zaten hakkım olanı alamdıgım için yaralıyım . evde duracaksamda o aileyle yakın olmak istemiyorum. illaki gidip gelcem. illaki sınırı aşacaklar ve ben daha kötü olcam çıkmaza girdim şimdiden düşünmek dogru değil ama basıma gelecek diye korkuyorum. eşimde özelde çalışıyo başka şehre gitmek imkansız. yeterki bu mahalle olmasın başka sehir istemiyorum ama ben sağlıgımı kaybedince anlayacak

Allah sana da yardımcı olsun ne şanssızlık bizimki... Rabbim yardım edecek elbet ama... özelde çalışmamıda kabulenemiyo. onun için kızıyorum nediryani tum kararları senmi vereceksin diye...

Bence sagligini kaybedecek.kadar buyuk.sorunlar yok aranizda. Yasli insanlar diyorsun zaten k.validen k.pederini. yarin ölüp gidecekler o zaman belki ailene.yakin tasincaksin...bu gunleri gulumseyerek anacaksin. Kendime bosuna etmisim bosuna uzulmusum diceksin... hele cocuk olunca hic gorunmeyecek gozune yaptiklari. Bosvermeyi ogren. Daha 2 yillik evlisin cnm. Caliscagin gunler de gelir...evde kalmayi ozlersin :)))

biliyorum ya... kendi kendimede söylüyorum. eşimi üzmeye ne hakkım var bu kadar. adam melek gibi onuda yıpratıyorum. ama ben kişilik olarak biraz özgürüm kabul edemiyorum bişeyleri. sabredip otursammı burda biraz daha kirası filanda uygun kendi evimizi daha hızlı alırız belki ama sevmiyorum işte off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…