- 18 Ocak 2013
- 102
- 22
- Konu Sahibi kirmizisiyah
allah razı olsun çok sağıl. temmuzda iki yıl olacak. benim eşim çok merhametli çok iyi biridir. hiç zorlamadı beni ailesiyle yakın olamay gerçi başlarda yaptı ama onlar beni kırdıkça söyledim. konuştukça aşılıyo hersey. ama diyorumya çok takmış durumdayım çok şükür ya allah bunu da elimden alır diye korkuyorum gözle görülür bi sorun yok. kaygım var çok fazla hayatta en büyük korkum çalışmamak, evdende olsa bişeyler yapabilmeliyim. zaten hakkım olanı alamdıgım için yaralıyım . evde duracaksamda o aileyle yakın olmak istemiyorum. illaki gidip gelcem. illaki sınırı aşacaklar ve ben daha kötü olcam çıkmaza girdim şimdiden düşünmek dogru değil ama basıma gelecek diye korkuyorum. eşimde özelde çalışıyo başka şehre gitmek imkansız. yeterki bu mahalle olmasın başka sehir istemiyorum ama ben sağlıgımı kaybedince anlayacakesinin ailesine karsi tutumunu degistirme sakin. Sen saygini hep koru bak gorursun bir gun sen karli cikacaksin. kendimi okudum sandim esinin ailesi karsi olan tutumunu okuyunca. Bende sen gibiydim. Evliligimin 5. Yilindayim. Benim k.pederim degil ama k.validem seninki gibiydi. Laf sokar dururdu ama esim mudahale etti. Bir kere de ben dayanamayip icimdekileri kustum artik iyiyiz. Biraz da sustukca tepene cikiyorlar sessiz sakin diye. alttan alma ama saygini da koru. Yani kendini ezdirmeyecegini laf ettirmeyecegini bilsinler...
K.validenin esine karsi olan tutumu cogu kaynanada var cnm. Onu takma... gorme...
Evinin durumuna gelince;ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama sana.safece kendimden ornek gostereyim. Ben evliligimin 5. Yilindayim. EvlwndigimiDe esim asgari ucretle calisiyordu. Evi yoktu. Babam pek istemedi ama efwndiligi ile kazandi kocam babamin annemin gonlunU. Benim babamin evlerinden birine gectik.
bende calismiyordum. Kac kez kazandim sinavlari hep mulakatlarda elendim... cokzoruma gidiyordu artik. ama esim oyle efendi iyi bir adamdiki onun sevgisi kabullendirdi bir suru seyi...
sonra esim kamu sinavina girdi ve kazandi mulakata da gecti. Simdi 3 binden fazla maas aliyor. Yani sunu demek istiyorum. Allah insanin karsisina ne zaman ne cikarir belli olmaz. esin iyiyse gozu disarda degilse kazandigini evine getiriyorsa tevekkul et sukret dua et.
Bebek olunca zaman nasil geccek anlamayacaksin