bana akil verin lutfen:/

Yaklasik dort gun once erkek arkadasimla ayrildik ve sebep. Yakin arkadasim dostum dedigim birinin bana ozledim die mesaj atmasi benimde cevap vermem. Yani beni yanlis anladi. Anlattim oyle degil die ama dinlemedi beni. Bunun uzerine ben buna gelemem diyip benden ayrildi heryerden engelledi. Arkadaslari filan cok kararli diyorlar. Inat diyorlar sizce ne yapmam gerek.

Bence gerekli açıklamayı yaptığınız halde sert tepki verdi ise bekleyin üzerine gitmeyin derim.. umarım gönlünüzce olsun..

Bence gerekli açıklamayı yaptığınız halde sert tepki verdi ise bekleyin üzerine gitmeyin derim.. umarım gönlünüzce olsun..
Gerekli aciklamayi yaptim telefonda ama bana dedigi su oldu senin icin mantikli bir aciklama ama benim icin hicbir zaman mantikli bir aciklama olmayacak :/ ve aslinda sunuda istiyorum o kadar buyuk konusuyor biterse geri donusu yok diyorsa. Suan ben bu sozleri ona yedirmeliyim ama nasil :/

Arkadaslari ile iletisime gectim en azindan yumusatsinlar etsinler die ama hic faydasi olmadi durumu arkadaslarina anlattim boyle boyle die onlar anlatti nuh diyor peygamber demiyor. Sevsem dahi ustune gitmem onu aramam hicbirseyi degistirmeyecek cunku asiri inatci iradeli ve kararli bir insan. Geri donusu yokmus biterse biter diyormus. O yuzden beklemekten baska carem yok. Beklersem ya gelir ya da unutmus olurum
Umarım unutursun.. Böyle sinden hayır gelmez gibime geliyor, hakkında hayırlısı olur inşallah

Gerçekten seven insan hemen atıp gidemez. YA sana guveni yok yada kendine. Bence her ikisi de. Boşver gitsin hiç umursama iletişim kurarsa cevap verme. Kaçan kovalanir. Kovalasin dursun yüz VerMe ve Şükret Hayır gelmez ondan.

Gerçekten seven insan hemen atıp gidemez. YA sana guveni yok yada kendine. Bence her ikisi de. Boşver gitsin hiç umursama iletişim kurarsa cevap verme. Kaçan kovalanir. Kovalasin dursun yüz VerMe ve Şükret Hayır gelmez ondan.
Iletisim kursa zaten yuz vermicemde pek iletisim kuracagini sanmiyorum. Umarim hersey daha guzel olur

Canım benim ne demişler dervişin fikri neyse zikride odur .. Demekki kendisi arkadaşım dediği o kızlarla başka şeyler düşünüyorki senide böyle terbiyesizce itham edebiliyor.. Senin gibi dürüst düzgün bir kızı zaten hak etmiyormuş boşver

Canım benim ne demişler dervişin fikri neyse zikride odur .. Demekki kendisi arkadaşım dediği o kızlarla başka şeyler düşünüyorki senide böyle terbiyesizce itham edebiliyor.. Senin gibi dürüst düzgün bir kızı zaten hak etmiyormuş boşver
Haklisin canim aynen oyle hic bu yonden bakmadim demek gercekten kendisi boyle dusunuyormus ki bana boyle davrandi. Kotu olanda dostum dedigim insana senin yuzunden ayrildik die mesaj atip onu kirdim biraz. Suan istedigim hatasini farketmesi.

Haklisin canim aynen oyle hic bu yonden bakmadim demek gercekten kendisi boyle dusunuyormus ki bana boyle davrandi. Kotu olanda dostum dedigim insana senin yuzunden ayrildik die mesaj atip onu kirdim biraz. Suan istedigim hatasini farketmesi.
Boşver canım bnim dostunlada barışırsın .. Gün olur devran döner bu öküzde sana dönmek ister emin ol sen hiç artık daha üstüne düşme kendini geri çek .. Adalet yerini geçde olsa bulur

Boşver canım bnim dostunlada barışırsın .. Gün olur devran döner bu öküzde sana dönmek ister emin ol sen hiç artık daha üstüne düşme kendini geri çek .. Adalet yerini geçde olsa bulur
Umarim adalet yerini bulur canim cok tesekkur ederim

Bu yüzden ayrıldiysa bugüne kadar hayatında olması en büyük hataymis

Böyle ani ayrılıkların arkasında bana göre sadece bahane üretme oluyor:KK43:

X