Haklisin ve daha oncede biz cikmadan 6 ay oncesine ait o arkadasimin bana attigi ve benimde cevap verdigim bir videoyu gormustu. Guya uyarmis beni. Ki ben onu kac kez biri ile konusurken yakaladim heo arkadaslarim dedi sineye cektim sindirdim
Suan hala olayin icinde oldugum icin buna sevinemiyorum. En azindan bu yanlis anlamayi duzeltmek istiyorum ama cabalarima engel oluyorSize güvenmeyen birinden kurtulduğunuz için sevinmelisiniz.
Suan hala olayin icinde oldugum icin buna sevinemiyorum. En azindan bu yanlis anlamayi duzeltmek istiyorum ama cabalarima engel oluyor
Haklisin tabiki ama bana resmen aldatmisim gibi bir tavri var ve bu beni cok rahatsiz ediyor. Hatasini anlayip geri gelir mi bu kadar inat bir insan. En azindan o zaman aciklamami yaparimHiç bir şeyi düzeltmek ya da ıspat etmek zorunda değilsin. Bu çaba daha çok yanlış anlaşılır. Çünkü suçlu olmayan kimse bu kadar uğraşmaz.
Haklisin tabiki ama bana resmen aldatmisim gibi bir tavri var ve bu beni cok rahatsiz ediyor. Hatasini anlayip geri gelir mi bu kadar inat bir insan. En azindan o zaman aciklamami yaparim
Peki bu surecte nasil davranmam lazim yani ona yazmalimiyim yoksa biraz zamana mi birakmam lazim.Gelir muhtemelen. Hemen hemen aynısını yaşadım, geldi afeettim( affetmiş gibi yaptım) bir kaç ay sonra hak ettiği şekilde terkettim. Çok güzel oluyor
Haklisin herkesin gorusu farkli tabiki ama kendisi yapmasa ben suan yargilayamazdim onutam tersi olsa ona özledim msjı gelse sizde anlayışlı olur muydunuz.ben çok güvenirim karşımdaki kişiye ama kimse benim eşime arkadaşı falan özledim diyemez bu illaki demiyorum kötü niyet falan ama dediğim gibi ben kabul etmem.sizide asla yargılamıyorum herkesin arkadaş illişkileri görüşü farklıdır.ama sizi dinleseydi bencede bir msj yüzünden sizi dinlemeden bitirmesi yanlış olmuş.
Peki bu surecte nasil davranmam lazim yani ona yazmalimiyim yoksa biraz zamana mi birakmam lazim.
Arkadaslari ile iletisime gectim en azindan yumusatsinlar etsinler die ama hic faydasi olmadi durumu arkadaslarina anlattim boyle boyle die onlar anlatti nuh diyor peygamber demiyor. Sevsem dahi ustune gitmem onu aramam hicbirseyi degistirmeyecek cunku asiri inatci iradeli ve kararli bir insan. Geri donusu yokmus biterse biter diyormus. O yuzden beklemekten baska carem yok. Beklersem ya gelir ya da unutmus olurumArayıp sorarsanız haksız olduğunuzu kabul etmiş olursunuz ama aramayın sormayın o elbet geri döner dönmezse de siz şükredin. Güven sorunu varsa size karşı zaten 1 0 yenik başlar ilişki. Ama yalvarirsaniz ve o dönerse hep ben affettim seni gibilerinden baskı uygulayacak ve ezik durumda olacaksınız. Kendi ararsa ve neden aramadığını Sorarsa haklı olduğum için kendimi savunma gereği duymadım dersin. Basın dik olur. Ama sevmek ayrı dayanabilirsen arama derim ve dönmeyedebilir. Dönsün yeter ben her şeye katlanırım dersen sen bilirsin ara
Yasanmisliklar adina bi sans verebilirdim iliskiye ve sanirim o zaman icim daha rahat olurdu yapmam gereken herseyi yaptim die. Ama suan icim rahat degil cok sacma bir sebepten iliskim bitti ve kendi kendime diyorumki ben olsam sindirirdim bunu cunku seviyorum. Suan onun bu yaptigi bana bahane olarakta velebiliyorsana güvenmiyor.
bunu bile bile yapabilecekmisin?