bana akıl verin lütfen şaşırdım kaldım

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
mrb herkese öncelikle.biri var hayatımda.daha önce onunla ilgili bişeylerden bahsetmiştim.ama bu kez söylediği çok farklı ve gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım var.
2 aydır yaklaşık biri var hayatımda.birsürü olaydan sonra bugüne kadar gelebildik.aslında beni sevdiğine çok inandım. 2 ay içinde sevgi olmaz diyenler daha önce tanıyodu beni onu da söyleyim.:)her neyse en son dün konuştuk.ve son günlerde öyle ilgisiz ki.takmıyor gibi davrandı ilgisiz davrandı.halbuki 3 gün önce ne kadar iyiydi bana karşı.biraz gel git akıllı.bazen çok ilgilidir.bazen takmıyo gibi davranır.kendince sebepler söyler hep.ayrılmak ister farkederim ama lafın sonunda ayrıldık diyemez.bırakamaz beni. her neyse en son dün konuştuk.ben ilgisizliğine kızdıkça o üstüme gelme kaybedersin beni diyor.en sonunda baktım yine stresli.2 işte çalışıyor.doru düzgün uyumuyor.sürekli bi işle uğraşıyor falan.üstüne gitmedim alttan aldım.kusura bakma dedim.biliyorum çok yoruluyosun ama ilgisizliğin kızdırıyor bazen kırıyorum seni dedim.nasıl olacak dedi.ne nasıl olacak dedim.sen ve ben dedi.bana katlanabilcek misin dedi.ben bazen kendime katlanamıyorum dedi.bazen 1 hafta yok olurum dedi.geri döner gelirsin sen falan diye şakaya vurdum.o gayet ciddi ölümden dönüş yok dedi.ya dedim ne diyon sen falan.kızdım buna.(daha önce bana hasta olduğundan bahsetmişti.ölücem ben falan demişti.sonra ben üzülünce şaka yapıyorum tamam ölmem falan diye şakaya vurmuştu.ve bunu bi kaç kez yapmıiştı.)her neyse dün çok canı sıkkın görünüyordu.ya dedim saçma sapan konuşma kaç kere konuştuk bunu bana böyle şeyler söyleme diye dedim.üzülmeni istemiyorum çok acı çekicen benden uzak dur.1 aydır hastaneye gitmiyorum bugün kan geldi dedi.üzüldüm ilgilendim ama baktım beni bırak demeye devam ediyor.tamam ne istiyosan öyle olsun dedim.sonra giderken ayrıldık mı biz dedim.ne ayrılması ya ben seni herşeyden çok seviyorum sadece benden soğumanı istiyorum birazcık dedi.acı çekmeni istemiyorum dedi.msnde konuşuyoduk.çıktı sonra zaten.ama yine ne aradı ne sordu.benden kaçıyor resmen.ben ne yapıcam ya.benle kafa bulduysa takmam bitiririm direk.bana böyle davran maya hakkı yok.ama ya doğruysa.cidden hastaysa.ben onu bırakırsam ve sonra cidden doğru söylediğini anlarsam vicdan azabı çekerim.doğru söylüyorsa bırakamam.yanında olmam lazım.ama yalansa diye de düşünüyorum bazen.en başından beri neden yalan söylesin.o da var.ne yapmalıyım.sizin söyleyeceklerinize farklı görüşlere öle çok ihtiyacım var ki.yardım edin bana nolursenağlamasenağlama

canım benm karsındaki insanı biz tanımıyoruz ama böyle yapan biri sürekli üzer seni..hastalık konusuna gelince bunun gercek olup olmadıgına emin ol derim yani egerki böyle bişey varsa cok ciddi sorunlara göğüs germen gerek ona destek olman için bunlara hazır olmalısın bence ilk basta bi dr gidin nedir ne degildir emin olun.yani bana biraz garip geldi kötü davranıyor sana sonra sen bittimi diyince yok seviyorum ne bitmesi diyor kendi basta ne istigini bilsin sürekli bu tarz gelgitleri olcaksa cok üzülür aglarsın.birazcık sogumanı istiyorum demiş demekki cok düsüyosun üstüne cek sende kendini ondan tamamen degil tabikide ama onun gibi yap bi yanar döner ol onun gibi bakalım o ne hissetcek ozaman tabi bunlar benm şahsi görüşlerim zynpkr cım karar senin

birlikte doktora gitmeyi onunla ben de düşünüyorum.eğer gitmeyi kabul etmezse zaten yalandır bu durumda devam etmemin anlamı kalmaz.ben de kendmi çektim zaten.çok üstüne düşmüyorum eskisi kadar ama o ben üstüne düşmesem de benm sevgimdn çok emin konuşuyor.teşekkürler cvp için.a.s.

bu olayın tıpatıp aynısı benim başıma geldi. bi süre hep böyle şeyler söyledi durdu. devam ettik ama bi süre sonra anlaşamadığımız için ayrıldık.aradan 3 sene geçti hala yaşıyo, hiçbişeyi de yok.o zamanlar inanmıştım çok üzülmüştüm onun için.ama bu konuda bile yalan söyleyebilcek biriymiş.
tabii senin erkek arkını bilemem.söylediği yalansa bi dert doğruysa daha büyük bi dert valla.

ya aslında yalan olması çok daha iyi tabiki.beni kandırıyor bile olsa gencecik bi insanın öyle kötü bir hastalığa yakalanmasını istemem.umarım beni kandırıyordur.bi yandan da kendimi çok kötü hissedicem oynandı benle diye.bana en başta yemn etti ve ettirdi nolursa olsun sevgilim olmasan da ark olarak yanımda kalcaksın beni asla bırakmıcaksın diye.belki de bunları düşündü.bilmiyorum ya.kötü bi durum.

cnm merhaba eger ailesini tanıyorsan ailesine sor derim gercekten hastamı yoksa senimi kandırıyor eger hastaysa ailesi bilir bunu biraz kendi haline bırak derim

ya aslında şöyle bişey var.insan böyle zor bi durumdaysa sevdiği insanı yanında istemez mi? seni üzmemek için uzaklaşmak isteyebilir tabii ama sen bu durumda da üzülüyosun.o hastayken yanında olamamak senin için daha kötü bi durum olacak. mesela düşün sen hasta olsan sevdiğin kişinin yanında olup sana destek olmasını istemez miydin?hem hasta hem yalnız olmak daha kötü bi durum olsa gerek...

evet haklısın ben de düşünüyorum böyle.ama şu da var.zaten benimle ayrılmak istemiyor.
bana uzak davranıyo.arayıp sormuyo.ilgilenmiyo.ama konuştuğumuzda ayrılmk ister gibi konuşuyor.tam bişi demiyo.ee sonuç ne ayrıldık mı diyorum.ne ayrılması seni çok seviyorum diyor.benden kaçmak istiyosa o ayrıldık evet dese ben düşmem ki peşine.ilk kez dün ciddi ciddi hastayım dedi.ondan önce bu kadar soğuk değildi zaten.ama bazen dediğim gibi gelgitler yaşıyodu.ayrılmak ister gibi davranıyordu ama sonunda bırakamıyordu.Allah korusun acaba böyle birşey var da cidden istediğimde arayıp konuşuyum yanımda olsun.ama diğer zamanlarda konuşmayımd a benden soğusun gibi bi fikrimi var ki.
benneyaptımki

merhaba canım bence hemen ayrıl derim biliyorum seviyorum diyeceksin ama sana çok acı verir bu ilişki kızım bu çocuk aileden sorunlu bence yani psikolejisi bozuk böle insanlarda çevresini çok üzer ve malesefki kolay kolayda düzelmez daha fazla yara alırsın beni bi ablan olarak görürsen gerçi bu yaşta pek akıl almayıda sevmezsiniz ama yazık sana seninde psikolejini bozar ve düzelmesi inan çok zor sonra allah yardımcın olsun güzel kızım

ablacım ne demek tabiki akıl vereceksiniz farklı insanlardan farklı yorumlar alıcam ki karar vericem.saol.hastaysa yanında olmam lazım diye bekliyorum.yoksa hiç beklemez bırakırdım.

canım acıkca konuş onunla ve beraber gidin doktora eger gitmezsede seninle tahlillerini falan iste ancak böyle emin olursun hasta olup olmadıgından

bence atıor arkadasım ne turk fılmı tadında bı konusma yapmış olumu beklıcek kadar hasta olan bırının bu durumunu mutlaka bılen baskaları olur arkadası annesı kardesı ne bılıyım bırı olur mutlaka kendınden dusunsene sen mı bılırsın sadece ...gunahını almıyım ama terbıyesız adam nasıl benden soguturumda ama aynı zamanda benı suclamasın olaylarında ..bırak gıtsın ..vicdan azabın ahııc gerek yok onu sen hasta etmedın hastalıgını ogrenıp de yarı yolda bırakmadın herseyın sorumlusu kendısı olur ıcın ferah olsun

bence ayrıl. ben inanmıyorum şahsen böle şeylere. bu tarz oyun yapan cok gördüm.
hastaysa adam gibi oturur konusur.
sogutmaya calısmakda neymiş
madem ölcek nie seninle böle bi ilişkiye basladı.
bence oyun yapıo. senden ayrılmak icin okkalı bi bahane bulamadıgı icin :mymeka:

ayrıldım canlarım.dün ayağını araba ezmiş.şişmiş falan.bugn buluşcktık gelemedi.gece hastaneden eve gidince arıcam dedi.kontör bitti tekrar aldım dedi.halbuki bedava konuşması vardı 180 dk kadar.ama beni aramadı.yine de bitmiş.ayrıca gece de aramadı.ben de sabah ayrıldım.cidden çok rahatladım.pişman olurum acı çekerim diye korkuyodum ama en azından artık neden aramıyo vs düşünmücem.hiç de üzülmedim çok şükür.mucukss hepinize.

bu erkekler çok duzenbazz...bi sorun varsa adam gibi konusulur dimi , bu ne senı sogutmak ıstıyoum falan..akıl vermek kolay uygulamak zor bılıyorum ama ıyı yapmıssın ayrılmakla 3 ay oldu dıyosun basındayken kurtulman ıyı olmus bence, daha cabuk unutursun ınısallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…