Bana akil verin kimseyle konuşamıyorum

O ev nişanlıyken alındıysa eğer sadece eşinizin oluyor boşanma durumunda.

Kendisi ödesin borcunu bir zahmet.
Çalışacaksan kendin için çalış ve şiddet olursa git darp raporu al nafaka tazminat alırsın.

İşte okqdar akıllıki tabuyu benim üstüme yaptı, aslında soyle bosanma olsunda ben zaten birsey istemiyorum cocuga nafaka vermek zaten zorunda ama o sürece gelemiyorum ben işte beni sarp ettiğinde ben polisi çağırdım fakat aynı zamanda ikiz kizkardesimi aradı oda hamileyim ağlayarak geldi çok korkmuştu oyuzden polislere şikayetçi olmadığımı belirttim , darp raporu vs. Almadım

Çok zor aklımda bir sürü soru var nasıl olucak en çok korktuğum bu birkez daha o seviyeye gelip eve dönmek gibi zorunlu Bi karar almak istemiyorum öyle birsey olmalıki çıkıp gitmem için çok fazla haklı olmam lazım ve bu şey muhtemelen tekrardan şiddet uygulaması karşılığında olur ki bundan acayip korkuyorum

Nişanlıyken senin üzerine yaptıysa evi ve ozaman nikahınız yoksa ev her şekilde senin oluyor ayrımdanız bile hak iddia edemez.
Akıllı davranacaksın canim oncelikle telefonuna kadesi yükle.
Dik duracaksın korktuğunu belli edersen daha çok üzerine gelir.
Birdaha şiddet olursa susma lütfen darp raporunu mutlaka al(InşAllah öyle birşey yaşamazsın.)
Çalışırım ama sana bir lira koklatmam diyeceksin o zaman istemez çalışmanı kesin.

Malesef boyle bi sebepten dolayi sizi dovmesi cok kotu..bu bile bosanma sebebi..ama diger anlattiklariniz icinde..tamamiyle maddiyattan bu duruma dusmussunuz..bekarken insanlar aileleriyle yasadiklari icin..maddi anlmda cok sikinti yasamayip elleri acik olabiliyoki..o zmanlarla su zamanlar bir degil..hem evlilik olmus..masraflar artmis.hemde maddi anlmda ulkece hatta dunyaca sikinti icerisideyiz..ki kredilerde var anladigim kadariyla..maddiyatsizlik sizi cok yormus..cocuk bakimida yormus olabilir..aslinda sizde guzel bir is bulabilseniz..cok guzel olucak..insallah guzel bi is bulursunuz..uzulmeyin..siz elinizden geleni yapiyosunuz gordugum kadariyla..illaki bi is olmasa digeri olucaktir..kimseden medet ummayin..ailelerde gelmis belli bi yasa..bize bakmak zorunda degiller..

Ben yazdıklarının çoğuna inanamadım. Belki bir kötü niyetli düşünüyorum ama , sen kendini haklı çıkarmak için eşini biraz daha fazla kötülüyormuşsun gibi geldi, eşin kötüdür ona inanırım ama sen bu dövme olayını falan bence kendini haklı çıkarmak için uydurdun.
evlendikten sonra bilirsiniz iş güç çocuk yapma telaşı derken çok fazla yorulmaya başladım ve işten çıkmak istediğimi belirttim
Çocuk yapma telaşı ne demek? Cinsel ilişkiye girmenin telaşımı olur? Ben gebeliğin son 3 haftası izne ayrılmak mecburu diye ayrıldım. Yoksa son güne kadar çalışacaktım.... Bilemedim ya, sanki her yeriniz falso, neyinize ne yazacağımı şaşırdım. Çikolata falan istiyorum dmeişsiniz de. Size hergün çikolata alsa ayda kaç para yapar. Ve bence ev ve araba için girilen borç kadar güzel bir şey yok. Kim iş yerinde mutlu ki. Çocuklarınız için, onlara istediğiniz her şeyi alabilmeniz için çalışmanız gerek.

Bence siz eşinizden boşanmayın. Boşansanız kendinize bile bakamazsınız. Çalışmayan insanı, çalışmayı sevmeyen insanı sevmem. Belki eşiniz bambaşka bir şekilde anlatacak olayı. Evin olmasa araban olmasa. Bu sefer eşim başımı sokacak bir ev bir araba bile almıyor diyeceksin. Malesef sen ve eşin kökten zengin değilse böyle durumlar normal.

Yorumlarınıza saygı duyuyorum fakat uyduruyo demeniz çok hassizce olmuş yani şöyle soyliyim hangi kadın eğer ağır şizofreni değilse dövüldüğü hakkında yalan söylerki bilemedim sanırım siz söylersiniz böyle bir yorum yaptığınıza göre

Ayrıca ben deli değilim inan bana eğer yalan söylemek isteseydim söyleyip ailemi inandırırdım burda tanımadığım insanlardan akıl almaya çalışmazdim
Ayda hergun çikolata alsanız nekadar ediyor biliyormusunuz demişsiniz bende hergun bunları istemiyorum zaten insanız hepimizin canı bazen bazi şeyler çekebiliyor
Kim işini seviyorum zaten demişsiniz sizin işinizi sevip sevmemeniz beni ilgilendirmiyor demekki siz buna katlanabiliyorsunuz ben katlanamıyorum
Çocuklarımız için hersey demişsiniz ben çocugum için hicbirsey yapamıyorum çünkü kazandığım parayı Esin bana vermiyordu 100 tl veriyordu sadece
Bence ben sizin abarttiginizi düşünüyorum

Hikayenin basini okuyunca dedm ki borc girtlaktayken kocasi calismicam dese kendi ne hissederdi sonucta eve giren paraya guvenip giriliyo o borcun altina. Ama sonrasinda senaryo bambaska. Isten cikacaksan evde oturcaksin sozumden cikmicaksin dediginde kabul etmeyecektiniz. O zaman ne boyle degersizlesir ne de o dayagi yerdiniz. Illa calisacaksaniz annenizin evine gidin calisin anneniz yesin parayi. Bu vesileyle cocuga da bakar. O evde buyuyen cocuk nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…