- 27 Ocak 2022
- 12
- 9
- 26
- Konu Sahibi Svdaoztrkk
Merhaba arkadaşlar, ben direk konuya giricem ben 2 yıldır evliyim 23 yaşındayım bir kızım var 18 aylık, eşimle 1 yıl sevgililik ,1 yıl Nişan dönemimiz oldu yani yaklaşık 3 yıl sürdü ilişkimiz ve dediğim gibi 2 yıldır evliyiz , çogunuzun hikayesini okudum aslında içimi ferahlatmak için daha önce başka bir hesabımdan yazdım ama çok farklı ve sert tepkiler aldım, söyledi eşim evlenmeden önce çok eli açık yemeden yediren içmeden içiren bir adamdı baktığında çok yakışıklı kibar ve asla hakaret bile etmeyen bir adamdı fakat evlendikten sonra herkezde olduğu gibi değişti , ben evlenmeden önce evlendikten sonra çalışacağımı belirttim oda tabiki dedi ayaklarının iwtunde dur dedi , evlendikten sonra bilirsiniz iş güç çocuk yapma telaşı derken çok fazla yorulmaya başladım ve işten çıkmak istediğimi belirttim bu süreç ben hamileyken ve çocuğumu doğurana kadar devam etti ama hiçbir şekilde çıkmama izin vermedi hep engelledi beni , açıklaması biz evlenmeden önce yine onun zoruyla ev aldık üstünden 1 yıl çıkmadan araba aldı zorla aldığım ücret performans usulü onunda aynı şekilde performan yapamazsan asgari ücret fakat insan sevmediği işte çalışmak istemediğinden performansını etkiler ya banada o oldu performan cikartamamaya başladım ama çıkarmasam bile bana sadece maasimdan 100 tl veriyordu bende birgun dayanamadım işten cikacagimi söyledim ve benimle günlerce Java etti inadım inat dedim bosanicam dedim ozaman bosan dedi ,bizde tam olarak para yüzünden ayrılıyor olduk , aileler araya girdi tamam çalışma dedi ama evinden cikmicaksin ben ne dersem o olacak dedi kızımız var bizim öyle bir anda silip atamıyorsun ki bir şans daha verdim bu seferde param yok sana istediklerini alamam bu arada istediklerim derken çikolata, gofret gibi şeyler, surekli nerde birsey görsem hayatım bak bu nekadar güzel çok yakışmış desem sen çalışsaydın senin de olurdu , sen istfq etmeseydin seninde olurdu demelere , bu sırada arabayı sattık krediyi kapattık üstüne birde araba aldık geriye kalanla yani borç felan kalmadı sadece ev borcu kaldı 9nudq tek başına çok rahat ödeyebilir gel zaman git zaman beni öyle bir duruma getirdiki tekrar işe giricem dedim görseniz okadar mutluki mulaktlardan birinden diğerine giriyorum , bir mülakatta tam olarak güzel konusamadim heyecanlandım beni aşağılamaya salakmışım gibi davranmaya başladı sonra beni sırf bu yüzden dövdü içimde ona karşı hicbirsey kalmadı ama bizim bir çocuğumuz var onun için yaninda durmaya çalışıyorum, ailem hicbirsekilde arkamda durmuyo yani ailem de sade annem 2 kız kardeşim evli zaten ama annem hiçbirsekilde arkamda durmuyo ,param yok diyor ama kendine orijinal spor ayakkabısı alıyor hergun dışarı çıkıyor ama bana para yok diyor istedigim para değil aslında...