• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bana acik kumral yakisir mi ? (resimli)

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
iyi aksamlar hanimlar. yine ben ve yine sac rengi problemi :) bilen bilir saclarim koyu kahverengiydi. evde kendi kendime acinca kizilimsi turuncumsu renk olmustu. üzerine bal kahvesi boyayinca en son böyle oldu.

$268858_10150258737172593_695752592_7192014_5082424_n.jpg $Picture0014 (2).jpg

hep hayalimde acik kumral bir renk vardi. ama sariya kacmayan tonlardan...sizce bana yakisir mi? fikir almak istedim. umarim yardimci olursunuz :) ( baska fikirleri, önerilere de acigim hehe :))

(bunlari düsündüm)

(bu kumral-kahve karisimi sanirim)
6483187_b10cf7c675.jpg

90296040tz5.png

r_rorgqo5mscpqn1j0kej7.jpg

kendi sac rengim koyu kahverengi. acik tenli oldugum icin koyu da kullandim kizil da. ama kumral da cok tedirginim. genelde kumral kullananlar acik gözlü oluyorlar. bi kontras olusuyor haliyle o bende olmayacak o yuzden fikir almak istemistim :) tesekkür ederim. bide kahkül kestirmek istedi canim coook onuda söylerseniz yakisir mi diye sevincem :D

kendi sac rengim koyu kahverengi. acik tenli oldugum icin koyu da kullandim kizil da. ama kumral da cok tedirginim. genelde kumral kullananlar acik gözlü oluyorlar. bi kontras olusuyor haliyle o bende olmayacak o yuzden fikir almak istemistim :) tesekkür ederim. bide kahkül kestirmek istedi canim coook onuda söylerseniz yakisir mi diye sevincem :D

Canım, benim doğal saçlarım açık kumral, tenim beyaz, gözlerim kahverengi.. Kumrallar çeşit çeşit, esmer tenlisi var renkli gözlüsü var... O yüzden kumral saç rengi çoğu kişiye yakışır.
Alnın dar olmadığı için kahkül de yakışır ama modelini iyi belirlemen gerek.

Bu arada o renk kutudakinden koyu çıkar, kolestonun özelliğidir bu o yüzden o rengi elde etmek için 8.1i tercih edersen daha iyi olur.

şuanki saç renginle gösterdiğin modeldeki aynı gibi zaten ki yakışır ancak beyaz tenli kadınlar koyu renkle bütünleştiğinde çok daha ii ve çarpıcı oluyo :)

Bencede yakısır canım. Bende bir seneden fazladır boyoyorum we 2.boyamada kutunun aynısı oldu. Herkes kendi sacım olduqunu düsünüyor we cok doqal durduqunu söylerler zaten normalde de sarısınım ama yinede bu renqe boyatıyorum.))

Eki Görüntüle 231768
Su an saclarm bu kutudakinin aynısı.)

Canım, benim doğal saçlarım açık kumral, tenim beyaz, gözlerim kahverengi.. Kumrallar çeşit çeşit, esmer tenlisi var renkli gözlüsü var... O yüzden kumral saç rengi çoğu kişiye yakışır.
Alnın dar olmadığı için kahkül de yakışır ama modelini iyi belirlemen gerek.

Bu arada o renk kutudakinden koyu çıkar, kolestonun özelliğidir bu o yüzden o rengi elde etmek için 8.1i tercih edersen daha iyi olur.

önerin icin tesekkür ederim. ama ev de boyama faciasindan sonra kendime güvenemiyorum. türkiyeye gelecegim kisa bir süre sonra. kuaföre gidip boyatmayi dusunyorum.
peki hangi ton kumral kullanmami önerirsiniz. resim de olursa süper olur :)

kumralda çok yakışır ama bence akaju kahve harika durur.tabi açmışsın okadar şimdi açık tonlar istiyosun ama aklında bulunsun :34::34::34:

Eki Görüntüle 231934 cnm bak bu renk de çok hoş tutuyor, deneyebilirsin...

canim ama suanki sac rengime tutmaz. mecbur kuaföre gidecegim...ama bu renk de sarilik var gibi yakismaz diye korkuyorum :) bide benim dip boyam cikti bazi yerlerinde hala kahvelik var bakalim kuaför nasil halledecek(belki de halledemeyecek heheh)

canım beyaz tenlisin sana her renk yakışır fakat istediğin rengi bence kuaförde yaptırman en azından istediğin rengi tutturursun ben bi kaç kere evde kendim boyadım saçlarım hüsrana uğradı şimdiki kuaförümden çok memnunum istediğim rengi kullanabiliyorum

evet canim..ben zaten kuaförde yaptirmayi dusunuyorum. haftaya istanbulda olacagim. önerebileceginiz kuaförler var mi? kalacagim yer bagcilar olacak ama gezecegim icin hic farketmez yani uzakta olur :)

maşallah maşallah :nazar:yüzün güzel tatlım sana her renk yakışır bence dediğin renkte çok yakışacak

Bencede yakışır canım şimdiden güle güle kullan :10:

Back