ban ayardım edın dertleşmeye fikir almaya ihtiyacım var:(

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
435
19
118
Amasya
bu sene üniversiteyi kazanamdım. bliyorum sizde herkez gibi olur canım seneye gırersın dıyosunuz ama olmyo ısde kac gundur aglamkdan gozlerım sısdı bundan sonrada hıc bısey yapamıycagım gıbı gelıyo

bu sene üniversiteyi kazanamdım. bliyorum sizde herkez gibi olur canım seneye gırersın dıyosunuz ama olmyo ısde kac gundur aglamkdan gozlerım sısdı bundan sonrada hıc bısey yapamıycagım gıbı gelıyo

Ağlamakla eline hiçbirşey geçmez canım.
Önce hedefini belirle.
Bu sene aldığın puanı ne kadar yükseltmen gerek, hangi konulardan eksiğin var onları belirle.
Ders programı yapıp ona göre çalışmaya şimdiden başla.
Bol bol test çöz.
Mutlaka olur, olmaz diye birşey yok unutma.

Ağlamakla eline hiçbirşey geçmez canım.
Önce hedefini belirle.
Bu sene aldığın puanı ne kadar yükseltmen gerek, hangi konulardan eksiğin var onları belirle.
Ders programı yapıp ona göre çalışmaya şimdiden başla.
Bol bol test çöz.
Mutlaka olur, olmaz diye birşey yok unutma.

bilmiyorum bu sene benım ııcn pek ıyı bı sne degıldı seneye bıdaha aynı seyler olacak kazanmıyacagım dıye cok korkuyorum

Sozelci misin , sayicalci misin?

Istedigin bolum nedir?

Kac puan daha alman lazim ?

sözeldim 295 puan aldım radyo ve tv ıstıyodum olmadı sözel secmemın tek nedenı lısde ıyı bı egıtım almadım sayısal yapmam dusuncesı senye esıt agırlıkdan baslamayı dusunuyoum ama yapabılırmıyım dıye korkuyorum

sözeldim 295 puan aldım radyo ve tv ıstıyodum olmadı sözel secmemın tek nedenı lısde ıyı bı egıtım almadım sayısal yapmam dusuncesı senye esıt agırlıkdan baslamayı dusunuyoum ama yapabılırmıyım dıye korkuyorum

Yapabilirsin ama simdiden basla calismaya Eylul'u bekleme. Hangi bolumu istiyorsan once onu belirle. Sonra da sadece calismaya odaklan.

Yapabilir miyim sorulari kafanda donup dolasir ama hic bir isine yaramaz aksine zamanini goturur.

Herkes yapiyorsa sen neden yapamayacaksin ki.

Liseyi bosver anadolu ve fen lisesi olmadigi surece butun devlet liseleri hemen hemen aynidir.

Istersen yapabilirsin unutma.

Insan isterse herseyi yapar sen sadece inan basla ve dua et...kendini tani once ne yaparim ne yapamam de sunuda diyim gelecegi olmayan bir meslek icin kurek cekme cok ogretmen muhendis var issiz ..iyiarastir cevren yada sinav sistemine ilgin yoksa bazi meslekler sana ters ggelebilir.dikkatli secim yap bubolum mezunlarinla konus once ....ekol hoca var googleye yaz ositeyi tavsiye ederim guvender yayinlarinida al bence basarilar cnm

Yapabilirsin ama simdiden basla calismaya Eylul'u bekleme. Hangi bolumu istiyorsan once onu belirle. Sonra da sadece calismaya odaklan.

Yapabilir miyim sorulari kafanda donup dolasir ama hic bir isine yaramaz aksine zamanini goturur.

Herkes yapiyorsa sen neden yapamayacaksin ki.

Liseyi bosver anadolu ve fen lisesi olmadigi surece butun devlet liseleri hemen hemen aynidir.

Istersen yapabilirsin unutma.

tesekür ederim ben öğretmenlik istemiyorum yapmam cunkı cok cabuk sınırlenırım onun harıcınde sızce hangı bolumlere yogunlaşmalıyım ne yapmalıyım

Insan isterse herseyi yapar sen sadece inan basla ve dua et...kendini tani once ne yaparim ne yapamam de sunuda diyim gelecegi olmayan bir meslek icin kurek cekme cok ogretmen muhendis var issiz ..iyiarastir cevren yada sinav sistemine ilgin yoksa bazi meslekler sana ters ggelebilir.dikkatli secim yap bubolum mezunlarinla konus once ....ekol hoca var googleye yaz ositeyi tavsiye ederim guvender yayinlarinida al bence basarilar cnm

tesekür ederim ama ister istemz ınsanın oralı bozuluyo bı aman nere olursa olsun dıyorum bı bısene daha calısyım adam akkılı bı bolum olsun dıyorum cok kararsızım onun harıcınde herkez soruyo bosver ıkıncı senen de yerlesırsın dıyolar ama ıcden ıce ıster ıstemez uzuluyorum

radyo vetv ısyıyodum olmadı senye esıt agırlıkdan hazırlanıp ıyı bı bolum ıstıyorum ıc mımarlık ve cere tasarımı veye pıskolojı gıbı

İyi düşün , eğer matematik temelin yoksa sıfırdan başlaman gerekiyor.
Şimdiden çalışmaya başlaman gerekiyor mutlaka.
En önemlisi stres yapma.
Kendini bir dene bakalım, bu yılkî Türkçe ve matematik sorularını çöz.
Ne kadar eksiğin var, bu eksiklikleri giderebilecek misin?
Eğer yapabilirim diyorsan sistemli bir çalışma temposuna başla.

tesekür ederim ben öğretmenlik istemiyorum yapmam cunkı cok cabuk sınırlenırım onun harıcınde sızce hangı bolumlere yogunlaşmalıyım ne yapmalıyım

Istedigin bolum hangisiyse daha cok o konulara yogunlasmalisin. Ben biolojiden nefret ederdim mesela. Onda fazla net cikaramazdim. Bazi dersleri es gecmek gerekiyor.

Son düzenleme:
İyi düşün , eğer matematik temelin yoksa sıfırdan başlaman gerekiyor.
Şimdiden çalışmaya başlaman gerekiyor mutlaka.
En önemlisi stres yapma.
Kendini bir dene bakalım, bu yılkî Türkçe ve matematik sorularını çöz.
Ne kadar eksiğin var, bu eksiklikleri giderebilecek misin?
Eğer yapabilirim diyorsan sistemli bir çalışma temposuna başla.

sözel derslerde kendime guvenıyorum bu sene olmamasının başka nedenleri vardı matematık korkutuyo beni yapabilirmiyim ? gibisinden

hukuk ıcın baslasam sozelı hallederım bu sne olmamsının baska endenlerı vardı sızce matematık temel atıp baslasm bu sne yapabılırmıyım

Sıfırdan matematiğe başlamak çok zorlar seni.
Sözel ve Türkçe temelin varsa onların üzerine birşeyler koymak çok daha rahat olur.

Back