Bebek İkinci El Bambu veya o tarz beşik arıyorum 2.el

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
arkadaşlar konyalıyım. ilk bebeğimi kısmetse eylül gibi kucama alıcam. gözüm o havalı tiril tiril beşiklerde. 3-4 ay kullanıyormuş zaten bebek ama olsun içimde pek hevesim var almak istiyorum o beşikten. gelinlik gibi sünem sünem dökülsün istiyorum. araştırdım fiyatlarını. o da ne her biri dudak uçuklatan cinsten. en azından benimkiler kaşındı:) onca parayı açıkcası vermek istemedim.içinizden yer sıkıntısı olup yada artık ihtiyacı kalmayan hanımlar olur da ellerinden çıkarmak isterlerse yardımcı olabilirlermi.

canım ben sana yardımcı olabilirim.bende beşik var ve hiç kullanmadım maalesef.istersen mail at bana ordan fotoları paylaşalım bir bak ; beydackr@hotmail.com

canım ben sana yardımcı olabilirim.bende beşik var ve hiç kullanmadım maalesef.istersen mail at bana ordan fotoları paylaşalım bir bak ; beydackr@hotmail.com

resmini aşağıda göebilirsin. mail de attım sana. birebir aynı olma diye bişiy yok. şablon bu tarz. temiz yırtıksız içe sinen cinsten. ilgine teşekkürler

Canım bendede var beşik, fiyatı çok uygun kendi zevkine göre kılıf diktirebilirsin ama bence diktirmene bile gerek yok sana önereceğim malzemelerle zevkine uygun kendin süsleyebilirsin. Ben oğlum olduğu için kendi zevkime göre mavi tülle süsledim, gerisi sana kalmış düşünürsen 50 TL

önderecğin malzemeleride duymak isterim. ama öncelikle beşiğin resmini görebilirmiyim. dediğim tarzmı. bir de hangi ildesin. teşekkürler

önderecğin malzemeleride duymak isterim. ama öncelikle beşiğin resmini görebilirmiyim. dediğim tarzmı. bir de hangi ildesin. teşekkürler

Canım resim biraz küçük, bi bakarsın yinede kapitone kumaşla dikiyorlar zaten kılıfı ya diktirirsin istediğin gibi, yada kapitone kumaş alıp örtersin sepetin üstüne istediğin renkte buna uygun tüllerle hazır kurdelalar yada fırfırlar satılıyor tuhafiyede 20 TL tuttu benim tüm malzemem, tuhafiyeye gittiğinde beşik sepet süslemesi dediğinde bi çok alternatif gösteriyorlar zaten birazda yaratıcılığına kalmış en azından el emeğin olur hemde zevkli olur uğraşman. hiç dikiş kullanmadan silikon tabancasıyla ben sepetimi kapladım, görenlerde beğendi yanına aynı artan süsleme malzemelerle ıslak mendil bebek bezi kremi v.s gibi eşyaları koyabileceğim bir sepet daha yaptım oldukça şık göründü. Düşünürsen fiyatıda çok uygun inan pahalılara hiç gerek yok çünkü en fazla 4 ay yatıyorlar

tavsiyelerin için teşekkür ederim canım. beşiğin resmini gördüm sağol. ellerine sağlık.Aslında dediğin gibi el emeğiyle kendimde yapabilirim. ama istediğim tarz benim resimde göründüğü şekilde. ilgine çok teşekkür ederim

Hasır Sepet Süslemesi için önerisi olan yardıma ihtiyacım var uyku seti tülü nereden bulabilirim?

:2::2::2:

merhaba

bende böyle bir beşik var. Sallanıyor. aynen dediğiniz gibi her gören bayılıyor gözü kalıyordu resmen. düşünürseniz fiyatta ortak bir nokta buluruz elbet :)

sevgiler
ceren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…