• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bambu kilim

ozosum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
5
0
86
41
İstanbul
merhaba arkadaşlar
benim alerjik astım rahatsızlığım var evlenirken antialerjik halı istedik bu halılar naylon oluyormuş bizde mecburen aldık fakat temizliğinden artık bıktım bütün pislikler üzerine yapışıyor ve temzilenmesi çok vaktimi alıyor.bir kaç gün önce bambu kilimlerden gördüm.sizce kullanışlı olurmu?süpürmesem bile balkona koyarım altını süpürür geri sürerim diye düşündüm.yada şu sakallı ipmi diyolarlar öyle kilimler var onlar nasıl kullanım açısından?mesela kirlenince çamaşır makinasına atılabilen türleri varmıdır?

tşk ederim

Canım bu kilimleri bilmiyorum ama apex halı diye bir halı internet bir araştır ordaki halılar makinede yıkanabiliyor ve antialerjik ben kullanıyorum çok memnunum kilim gibi incecik çok da güzel desenleri var

yardımınız için teşekkür ederim internetten baktım bana metre fiyatları çok pahalı geldi.70 tl gibiydi.siz ne kadara aldınız?böyle pahalımı her yerde?

canım ben 3 metre ve 2 metrededen oluşan yolluk ve mutfağıma da 190X120 halı aldım hepsini 240 milyona aldım geçmiş sezonu alınca daha ucuza geliyor

canım peki bu halının markasımı apex yoksa o halıya benzeyen başka markalarda varmı?senin aldığının markası apex mi mesela?ben internetten bakıyorum apex'in sitesine çok pahalı sen çok uygun almışsın.

Back