Merhabalar aslında benim böyle bir beşiğe ihtiyacım var eşim çok isteyip duruyor bende alamıyorum ama sizden ücretsiz olarak değilde şöyle 50 TL gibi bir ücret vererek almak isterim bu beşiği irtibat için celikelmuhasebe@hotmail.com buradan iletişime geçebiliriz.
merhaba öncelik kesinlikle alım durumu olmayan ve canını hamileliğinde bu değersiz duruma sıkan arkadaşlarım olacaktır..
ilginiz için teşekkür ederim yine de..
Eki Görüntüle 941261
Merhaba arkadaşlar..
Haziran 2013 'de bir melek dünyaya getirdimve ilk 5 ay beşiğimi yatağımızın yanında kızımı her an görerek kullandım..
Şimdi beşiğimize sığmıyor ve odasındaki yatağında uyuyor.. :)
Bizim bebeğimiz gibi bir sürü bebek büyütmesini umut ederek beşiğimizi ücretsiz vermek istiyoruz..
Gerçekten ihtiyacı olan beşik alamadığı için üzülen bir aileye gitmesini gönülden istiyorum..Beylikdüzü ne gelip beşiği elden teslim almanız gerekecektir..
Alan ve kullanan insanın içten duası bizler için yeterli olacaktır..
Eşime gösterdim bu beşiği ve çok hoşuna gitti gerçekten ve aklı kaldı bu beşikte bizimde inanın bu beşiğe çok ama çok ihtiyacımız var sizin içinde uygunsa gelip sizden almak isterim mesajımı cevaplarsanız sevinirim.
Size mail gönderdim şimdi.. hep birlikte öncelikle para teklif edemeyecek durumda bir aile bulabileceğimizi düşünüyorum :) sonrasında önceliğim sizsiniz tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?