• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bambu Beşiğimi Alım Gücü Olmayan ve Bebek Bekleyen Bir Aileye Vermek İstiyorum..

endelva

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
63
10
298
İstanbul
$moh6.jpg

Merhaba arkadaşlar..

Haziran 2013 'de bir melek dünyaya getirdim :nazar: ve ilk 5 ay beşiğimi yatağımızın yanında kızımı her an görerek kullandım..
Şimdi beşiğimize sığmıyor ve odasındaki yatağında uyuyor.. :)

Bizim bebeğimiz gibi bir sürü bebek büyütmesini umut ederek beşiğimizi ücretsiz vermek istiyoruz..

Gerçekten ihtiyacı olan beşik alamadığı için üzülen bir aileye gitmesini gönülden istiyorum..Beylikdüzü ne gelip beşiği elden teslim almanız gerekecektir..

Alan ve kullanan insanın içten duası bizler için yeterli olacaktır..

mesaj sayım dolayısıyla özelden gelenlere cevap veremiyorum ama hepsini okuyorum..
Mail adreslerinizi mesajlarınıza eklerseniz, mesaj sayıma ulaşana kadar size bu şekilde cevap verebilirim.

Merhabalar aslında benim böyle bir beşiğe ihtiyacım var eşim çok isteyip duruyor bende alamıyorum ama sizden ücretsiz olarak değilde şöyle 50 TL gibi bir ücret vererek almak isterim bu beşiği irtibat için celikelmuhasebe@hotmail.com buradan iletişime geçebiliriz.

Merhabalar aslında benim böyle bir beşiğe ihtiyacım var eşim çok isteyip duruyor bende alamıyorum ama sizden ücretsiz olarak değilde şöyle 50 TL gibi bir ücret vererek almak isterim bu beşiği irtibat için celikelmuhasebe@hotmail.com buradan iletişime geçebiliriz.

merhaba öncelik kesinlikle alım durumu olmayan ve canını hamileliğinde bu değersiz duruma sıkan arkadaşlarım olacaktır..
ilginiz için teşekkür ederim yine de..

merhaba öncelik kesinlikle alım durumu olmayan ve canını hamileliğinde bu değersiz duruma sıkan arkadaşlarım olacaktır..
ilginiz için teşekkür ederim yine de..

çok güzel bişeye vesile olcaksınız allah razı olsun:31: bu beşikelrden bende çok istedim ama az kullanılıyo diye vazgeçtim çünkü evim küçük oda aldım bende bikere olsun temiz olsun diye bide ablamdan beşik aldım onuda yatak odasına koydum ama hala bambularda aklım:1: alan kişi çok sevincektir eminim güle güle kullansın

Eşime gösterdim bu beşiği ve çok hoşuna gitti gerçekten ve aklı kaldı bu beşikte bizimde inanın bu beşiğe çok ama çok ihtiyacımız var sizin içinde uygunsa gelip sizden almak isterim mesajımı cevaplarsanız sevinirim.

Gönülden tebrik ediyorum, yanaklarınızdan öpüyorum.
Allah meleğinize sağlık yuvanıza huzur versin.
İnşallah en doğru kişiyi bulursunuz.
Sevgiler

Eki Görüntüle 941261

Merhaba arkadaşlar..

Haziran 2013 'de bir melek dünyaya getirdim :nazar: ve ilk 5 ay beşiğimi yatağımızın yanında kızımı her an görerek kullandım..
Şimdi beşiğimize sığmıyor ve odasındaki yatağında uyuyor.. :)

Bizim bebeğimiz gibi bir sürü bebek büyütmesini umut ederek beşiğimizi ücretsiz vermek istiyoruz..

Gerçekten ihtiyacı olan beşik alamadığı için üzülen bir aileye gitmesini gönülden istiyorum..Beylikdüzü ne gelip beşiği elden teslim almanız gerekecektir..

Alan ve kullanan insanın içten duası bizler için yeterli olacaktır..

merhaba. ablam Hadımköyde oturuyor, 1 ayı kaldı doğum için maddi olarak durumları çok uygun değil yardımcı olabilir misiniz.
mail adresim seynur-k@hotmail.com

selamlar.

Eşime gösterdim bu beşiği ve çok hoşuna gitti gerçekten ve aklı kaldı bu beşikte bizimde inanın bu beşiğe çok ama çok ihtiyacımız var sizin içinde uygunsa gelip sizden almak isterim mesajımı cevaplarsanız sevinirim.

Size mail gönderdim şimdi.. hep birlikte öncelikle para teklif edemeyecek durumda bir aile bulabileceğimizi düşünüyorum :) sonrasında önceliğim sizsiniz tabiki..

Arkadaşlar.. Beşik yeni sahibini buldu.. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim..

Daha fazla paylaşımla, bütün ihtiyacı olan arkadaşlarım istediklerine kavuşurlar inşallah..

Sevgiler..

Back