bambino yup seti kullanan varmı?

anneoldummutluyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
239
7
46
Kayseri
arkadaşlar 2010 temmuz doğumlu bir kızım var. çalışıyorum normalde ama akşamları daha kaliteli ve verimli zaman geçirmek için bir set almaya karar verdim atlas pazarlama ile görüştüm bambino yup 3-5 setini önerdi. 10 kitap birde kontrol kutusu gelecekmiş 110 tl sizlerden kullananan yada bilen varmı memnun kaldınızmı beğendinizmi sizce alayımmı ne dersiniz?

Canım markasını bilemiyecem ama kreşte de okulda da şu anki seviyesine uygun yup kullanıyorlar.
Çocukların hoşuna gidiyor bunlar ama fazla uzun tutma süreyi sıkılıyorlar bir süre sonra.
Almanı tavsiye ederim, zeka gelişimine yardımcı olan dikkat ve konsantrasyonu arttıran oyunlar bunlar.
Fiyatı baya varmış ama istersen birde kitapevlerinde falan bak fiyatına öyle al.

bilemiyorum kitty bikaç kitapçıya sordum yoktu ellerinde bunu internetten gördüm arkadaş tavsiye etmişti 3 internet sitesinde satışa sunulmuş ordada fiyatlar aynı hemen hemen başka kullananda çıkmadı burdan birşeyler öğrenirim diye düşünmüştüm ama sanıyorum çok bilinen bir set değil...

mrb canım!
bahsettiğin seti ankarada birçok kreş kullanıyor. hatta ilk okul için kullanan okullar da var. (mini yup)

ben kendim yurtdışında ilk okula gittim ve bundan yaklaşık 15 yıl önce biz kullanıyorduk. yeni yeni geldi türkiyeye.
çok beğeniyordum ben. yani eğlenceli geliyordu bana. asıl ismi mini/bambino LÜK.

fiyatına gelince birşey diyemem ama kreşlerde toplu alımlarda 60-80tl ye geliyormuş diye duydum.

güle güle kullanının

canım benim kızım 4 yaşında kreşe gidiyor. çocukların gelişimi için çok faydalı oluyor diye kreşte bize aldırmışlardı. biz okula 110 tl verdik onlar toplu sipariş vermişlerdi.....
kızım çok severek oynuyor. ilk 2-5 yaş grubunu aldırmışlardı onu okulda bitirdi, şimdi 3-5 yaş grubuna geçtik. 2-5 yaş grubunu eve gönderdikleri için akşamları bazen oynuyoruz. çok zevk alıyor oynarken, bence alın derim
tavsiye edebilirim yani,,,,,,

çalışan annelerin en büyük sorunu akşam çocuğuyla kaliteli bir zaman geçirmek.

Merhaba, YUP aslında Dünya çapında kullanılan bir sistem. Türkiye'de de 23 yıldır satışı yapılıyor. Ben çevreme ve arkadaşlarıma hep tavsiye ediyorum. Genelde de .... bu adresten alıyorum. Hızlı gönderiyorlar. tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Bambino YUP aslında Dünya çapında kullanılan bir sistem. Türkiye'de de 23 yıldır satışı yapılıyor. Ben çevreme ve arkadaşlarıma hep tavsiye ediyorum. Oynayarak öğretmeyi hedefleyen bir sistem. Türkiye'de çoğu anaokulunda kullanılıyor gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…