• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama balyajlı saça karamel hakkında yardım edermisiniz

srfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
175
0
96
Konya
saçlarıma 4 ay önce falan balyaj attırmıştım ve resmini sizlerle paylaşmıştım diplerim geldi ve aslında renkte oturdu tam istediğim gibi oldu ama sıkıldım artık ışıl ışıl ve tek bir tonda olsun istiyorum ve bana antalyada bir kuaför karameli tavsiye etti boyatmadım çok pişman oldum ama şimdi düşünüyorum ne dersiniz altlarda sarı olduğu için böle kimi yerleri açık kimi yerleri koyumu durur?güzel olurmu?

öncelikle şuanki halinin resmi lazım cnm görmeden bişey demek zor ilk boyamada alttan sarı balyajların çok hoş bir şekilde parlar ama 2. 3. boyamana tamamen tek renk olur karamelde tavsiyem altın karamel ışıl ışıl olur :68:

saçımın son hali böle $22052011087.jpg

ama ben böle turuncumsu çok göz alan bi renkte istemiorum açıkcası karamelden kasıt ne onuda bilmiyorum tek istediğim ışıl ışıl çok göze batmayan ve soğuk olmayan sıcak bi ton kahvenin böle tatlı bi hali

cnm altın karamele boyadım ben çok beğendim ama turunculuğu yoğun bir renk ben senin yerinde olsam direk açık kumrala boyardım çok güzel bir renk ve çok hafif bakırlık var ama hiç göze batmıyor acele etme değişik fikirler gelir ama bence palette deluxe açık kumral korkma kutudaki kadar açık olmuyor saçına çok hoş olur cnm :7:

kuaföre direk karamele boya desem hangi tonuna boyar acaba işin kötü yanı ben turunculuk istemiorum

Son düzenleme:
sizin dediğniz renge boyasam yine sarı tonları olacak ben koyulaştırmak istiorum sarı tonlarından kurtulmak istiorum

turunculuk istemiyorsan palette naturalın açık karamelide iyi turunculuk az yumuşak bir renk ne koyu ne açık o zaman açık kahve tonlarına boyat :68:

Back