Saç Rengi ve Saç Boyama balyajımın rengini beğenmiyorum öneriye ihtiyacım var ( resimli )

mavilim86_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
60
1
36
34
İstanbul
merhaba bayanlar... saçımı 3 ay önce yaptırdım uçları yogun sarı renk. aksa bile rengi saman sarısı renginde ve ben biraz daha tatlı acık bi sarı istiyorum . duydugum kadarıyla sac boyasına oksidasyon koymadan sadece suyla rengını kırma yontemı varmıs sacın rengı bır ıkı tonda olsa acılıyormus ama sizede danısmak istedim. sacımın suankı halını gonderıyorum bırde olmasını ıstedıgım rengı. sizce hangı boyayı almalıyım ve kendm yapsam azda olsa rengını kırıp acarmıyım ( acıcı ve benzerı bısey kullanmak ıstemıyorum cok yıprandıgı ıcın anca bı duzene sokabıldım o yuzden acıcısız bı yontem soylersenız cok sevınırım )

Eklentiler

• $20140105_105448-1.jpg
    $20140105_105448-1.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 99
  • $20140123_124015(0).jpg
    $20140123_124015(0).jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 102
  • $images.jpg
    $images.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 455
merhaba bayanlar... saçımı 3 ay önce yaptırdım uçları yogun sarı renk. aksa bile rengi saman sarısı renginde ve ben biraz daha tatlı acık bi sarı istiyorum . duydugum kadarıyla sac boyasına oksidasyon koymadan sadece suyla rengını kırma yontemı varmıs sacın rengı bır ıkı tonda olsa acılıyormus ama sizede danısmak istedim. sacımın suankı halını gonderıyorum bırde olmasını ıstedıgım rengı. sizce hangı boyayı almalıyım ve kendm yapsam azda olsa rengını kırıp acarmıyım ( acıcı ve benzerı bısey kullanmak ıstemıyorum cok yıprandıgı ıcın anca bı duzene sokabıldım o yuzden acıcısız bı yontem soylersenız cok sevınırım )

dediğin işlem pigmentasyon(cila) işlemi canım. oksidan kullanılmıyor. ama oksidansız saç nasıl açılır bilemiyorum. ben cila işlemi yaptım önceden.. doreliği turunculuğu almak için yada renk değişiminde kullanıyorlar. saça pigment ekleme işlemidir. bu isimle aratırsan sitede epeyce uzun cila tarifleri var... ama ben 1-2 ton açacağına inanmıyorum. içinde açıcı olmayan şey saçı açmaz gibi geliyor en fazla rengi kırar biraz.. ama bu konuda çok bilgim yok ne yalan söyliyim..

ben dayanamadım alix marka 12.0 boyasını aldım. yarım çay bardağı su yarım tüp boya bı yemek kasıgı kadarda oksıdan koydum. rengi yarım ton kadar açtı donuklugu gitti sanki biraz ışıltı kattı ama bekledıgım bı degısım olmadı açıkçası. yorumlarınız ıcın tesekkurler. azda olsa oksıdasyon koydum dıye vıcdan azabı cekıyorum zaten :) en ıyısı bı sure daha dokunmasam daha ıyı bu surede ıyıce arastırmada yapmış olurum

Back