• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama balyajım nasıl olmuş ?

rxuxyanaz

KOCALARI AZDIRMA BAKANI:)
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
4.864
15
158
41
Diyarbakır
kızlar saçlarıma kızıl balyaj yaptırdım ben çok begendim bakalım sizlerde begencekmisiniz...

30052008353dp0wh1.jpg

30052008353dp0wh1.e236f3a3e8.jpg

30052008354fu5wb1.jpg

30052008354fu5wb1.b55648bbd5.jpg

30052008355or0qn3.jpg

30052008355or0qn3.203221d1dc.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ay hiç kimsede yorum yazmamış kötüde denilse kızmazdım yani aaaaaaaaaaaa........neyse yeni saç rengim bögürtlen siyahı kızlar lacivert oldu:))

bence gusel olmuş cnmm yznü görmediigm için yüzüne gitmiş diyemicem. ama çok guseşl. bende haftaya kuaöfre gidicem röfleydi saçlarım dip boyam geldi ama degiştirsemmi diyom ince telli saçalrım yıpratmakta istemiyom röflenin üsütne bakır balyaj olurmuki ara araa:):):

arkadaşlar benim saçlarım koyu kahverengi.kaşlarım da koyu.esmerim yani.ama röfleli saça bayılıyorum.yaptırmak çok istiyorum.kuaförlere soruyorum.olur diyorlar ama onlara da tam güvenilmiyor ki.sizce nasıl olur?esmerken saçlarına sarı röfle yapan arkadaşlar falan var mı???

2 resimde balyajlar turuncu çıkmış, fotoğrafın azizliği. bir an hoş olmamış diye düşünüyordum ki sonuncu resmi gördüm. hah tamam dedim şimdi oldu. güle güle kullan....a.s.

önemli olan senin beğenmen.sen kendini güzel hissediyorsan sorun yok.ilk resim güzel ama sonrakilerde ışığın azizliği net belli değil.güle güle kullan.

bence gusel olmuş cnmm yznü görmediigm için yüzüne gitmiş diyemicem. ama çok guseşl. bende haftaya kuaöfre gidicem röfleydi saçlarım dip boyam geldi ama degiştirsemmi diyom ince telli saçalrım yıpratmakta istemiyom röflenin üsütne bakır balyaj olurmuki ara araa:):):

canım tşk ederim bence sende yüzüne göre gidip gitmemsini kuaförüne sor..........

Benimde saçlarım siyah ve bir zamanlar sadece altları bu şekilde kırmıydı..Siyah ve kırmızı birarada süper duruyor...
ama sonraki hali malesefki 2. ve 3. resimdeki gibi oluyor....
akana kadar güle güle kullan ve buarada çok çabuk akıyor benden söylemesi.

biliyorum canım aktı ve ben bögürtlen siyahına boyadım bile........

Back