Saç Rengi ve Saç Boyama Balyaj !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylül Çiçeği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Eylül Çiçeği

Ziyaretçi
Kızlar çikolata kahve saçın uçlarına sarı balyaj attırmayı düşünüyorum sizce olur mu :\ Olursa nasıl olur:)

bence guzel olur kahveyle sarı tonları ıyı uyum saglıyor ama cok acık sarı degılllll

Teşekkür Ederim Canım...ne tonda bir sarı uyum sağlar,ben bu renklerden fazla anlamıyorum da...

evt cok güzel olur bi ara benımde oleydı sımdı tum röfle benım ama o sekılde tekrar yaptırmayı dusunuyorum dogrusu herkes cok begenmıstı dusunmeden yaptır derım:) renk tam platın olmasınbıraz daha koyusu ama cok koyu degıl benm oleydı

tatlım bence bal sarısı olursa balyaj daha doğal olur.

süper olur kesinlikle:)

Çok Teşekkür Ederim kızlar çok sağolun şu okul tatile gitsin öyle yapim ama ,Resimide koyarım kaydirigubbakcemile5

kızlar ya bende syah sacıma düşünmüştüm hatta sabit topiclerde baya konusmustum.. ama ben uclarda balyaj nasıl duracagına dair sıkıntılarım var yinede.. hazır arkadasta sormuşken resim varmı hiç elinizde yada bildiginiz.. uclar sarı olan....

guzel olur .yaptırmalısın..degısıklık guzeldır.. :CüvCüv:

Bencede Resim Olsa daha bi fikir sahibi olurduk kanımca :\

olur.. gayet de güzel olur ama, saçlarının omuz hizasında olması lazım.. hatta uçlarının biraz arkasına nazaran uzun olması lazım..

Şu an bende internette bunu arıyordum ,bulursam eklerim

Teşekkür Ederim Çok sağol
Benim saçlarım belimde şu anda

ben bi arkadasimds gormusutm hic yakismadi cok yasli gosterdi onu..
uclarina gitmiyo bence. aralarina attirman daha guzel olabilir,

Teşekkür Ederim Çok sağol
Benim saçlarım belimde şu anda

benimde belime geldi saclarım.. iyice heveslendim şimdi.. bi kızda gördüm yine.. sacları koyu kahve ve ucları platindi.. içim gitti ya.. yaklasık 2 karısa yakın sarıydı.. tabi bayada uzundu sacları.. ok güzeldi... ama internette rsim falan bulamıyorum yada adam akıllı aratamıyorum...tam olarak nasıl anlatılır kuaföre onuda bilmiyorum.. uclarını boya dersin keskin bi sekilde geciş olmadan yapar balyaj dersin istemedigin hayal etmedigin bişey yapar güven olmazki keşke resim olsa elimizde...benneyaptımki

arkdşlr merhaba bn yeni üye oldum szlere bşi srmak istiorm saçlrm omuzlarımda önceden çikolata kahve yptırmştm ve saçlarım eski renqine qldi şu an yarısı koyu kahve yarısı çikolta ( bna qöre koyu turuncu qbi bşi) sçlrm hç qzl durmuor bn uçlrına sarı attrmak istiorm ama önce sçlrımı eski haline mi boyatmam qrek ltfn bıktm bu sçlarmdn yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…